پیغام میگه نمیتونه با سرور ارتباط برقرار کنه
میتونه یا از هاست باشه
یا از فعال بودن فایر وال آنتی ویروس
فایر وال آنتی ویروس را موقتن خاموش کنید دوباره تست کنید
پیغام میگه نمیتونه با سرور ارتباط برقرار کنه
میتونه یا از هاست باشه
یا از فعال بودن فایر وال آنتی ویروس
فایر وال آنتی ویروس را موقتن خاموش کنید دوباره تست کنید
هم آنتی ویروس رو disable کردم هم fire wall ویندوز خاموش ولی بازم درست نشدنقل قول:
یه فایل گذاشتم واسه دانلود الان pause کردم وقتی resume میکنم این پیغام میده البته عصر امتحان کردم بدون هیچ مشکلی درست شد ولی دوباره الان اینطوری شده کلا اعصابمو ریخته بهم هیچی نمیتونم دانلود کنم
از همین سایت یه فایل دانلود کنید اگه باز همین مشکلو داشتید بنظرم از تنظیمات مودم میتونه باشه .نقل قول:
ریست کنید و دباره یوزنیم و پسورد رو وارد کنید.
سلام
از p30world این برنامه رو که دانلود می کنم بعد از پایان دانلود فایل به این شکل هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک دانلود این برنامه است :
فکر کردم شاید ایراد از خود فایل باشه برای همین یک برنامه دیگه رو از همین سایت دانلود کردم متاسفانه اون هم به همین شکل دانلود شد.کد:http://share724.com/user2/1393/multimedia/BlazeVideo.SmartShow.2.0.1.0.DC.13.06.2014.rar
دانلودمنیجر ورژن Idm 6.21 Build 3 بود آپدیتش کردم به ورژن Build 10 مجددا فایل رو دانلود کردم به این امید که درست کامل دانلود بشه اما باز همین مشکل تکرار شد
چکار کنم که دانلودمنیجر فایل رو درست دانلود کنه ؟
واسه ما مشکلی نداره دات رار هستشنقل قول:
از p30world این برنامه رو که دانلود می کنم بعد از پایان دانلود فایل به این شکل هست
محتوای مخفی: نقل قول
از پاور اپشن تیک show File Type رو بزنید .
بعد این پسوند این فایل رو بصورت دستی .rar کنید . بعد با برنامه وینرار بازش کنید.
ممنونم که اینقدر سریع پاسخ دادی :n16:نقل قول:
در پاور آپشن چنین گزینه ای نیست . منظورت از پاور آپشن ، فولدر آپشن هست ؟
در فولدر آپشن هم در تب wiew و هم در تب فولدر تایپ ، گزینه show File Type رو پیدا نمی کنم
روی این فایلی که دانلود کردم رایت کلیک کردم و از پراپرتیز گزینه انتخاب باز شدن فایل با برنامه وین رار دادم . فایل رو هم رایت کلیک و با انتخاب تغییر نام پسوند دات رار رو بهش اضافه کردم .
الان به این شکل شده وقتی روش رایت کلیک می کنم گزینه اکسترکت نیست تا اکسترکتیش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تیک hide extensions for know .... رو بردارید تا پسوند فایل ها نمایش داده شه
فقط فایل های دانلودی با پسوند rar به این صورت میشه ؟
در ضمن شما یکی دو فایل با پسوند zip یا rar از سایت های دیگه هم دانلود کن ببین به همین صورت هست یا نه ،/ اگر بود با دانلود منیجر دیگه تست کن اگر باز هم به این صورت بود مشکلی تو رجیستری ویندوز پیش اومده که پسوند فایل ها رو حذف میکنه
ممنونم از پاسخت :n16:نقل قول:
در تصویری که از فایل نشون دادم تیک hide extensions for know رو برداشته بودم ولی باز به همون شکل نشون داده میشه
قبلا از همین سایت چند فایل با همین پسوند رار بدون هیچ مشکلی دانلود کردم ولی نمی دونم الان چرا اینجوری نشون میده !
همین فایل رو با خود فایرفاکس دانلود کردم ولی هنوز چند مگ بیشتر دانلود نشده بود که متوقف شد
ولی خوشبختانه همین الان با اپرا تونستم بطور کامل و بدون هیچ مشکلی دانلودش کنم :n01:
خب سعی کنید با ای دی ام دانلود کنید .نقل قول:
بابت پاور اپشن واقعا معذرت میخام منظورم فولدر اپشن بود:n02:
اگه مشکلتون حل نشده همون فایل رو Open With با برنامه وین رار بزنید .
آقا ما با این IDM چکار کنیم ، که اینقدر پیغام fake serial number نده ؟! کرکش یک 2 ماهی بود درست بود ولی الان مشکل دار شده...کسی راه حلی چیزی داره؟!
درود بر شما ...نقل قول:
فایروال سیستم شما فعال است ؟
IDM شما کرکش پریده باید مجددا" کرک کنید...
سلام؛
با IDM فايلي رو داشتم دانلود ميکردم که يه مشکل ايجاد شد:
آدرس فايل در حال دانلود از داخل نرم افزار پاک شده (از داخل Properties ) و یه آدرس اشتباه جایگزین شده
حالا دیگه نمیتونم دانلود رو ادامه بدم
اسم فايل هم همون اول، به صورت شماره ذخيره شده بود(مثلا 1234.pdf )
در حاليکه اسم اصلي فايل داخل سايت، يه متن بود که متأسفانه یادم نمیاد!
حالا 75 % دانلود شده، منم نميخوام فايل رو از دست بدم!
راهي وجود داره که بشه آدرس اصلي فايل رو پيدا کرد؟
سلام
مدتیه که نمیتونم از برخی سایتها مثل یوتیوب با idm دانلود کنم.
گاهی بالای تصویر،پلاگین idm اصلا نمیاد گاهی هم که میاد و download with idm رو میزنم،دانلود شروع نمیشه
مشکلی هم با آنتی ویروس نداره.چکارش کنم؟
ورژن 6.18 build 11
فکر کنم این مشکل همست منم نمیتونم شما میتونید از نرم افزار هایی تحت عنوان YTD استفاده کنید.یک نمونش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
با نصب آخرین ورژن idm حل شد :n02:نقل قول:
سلام دوستان...ی مشکل عجیب واسم پیش اومد گفتم اینجا در میون بذارم...دیروز دیدم حجم درایو سی بطور ناگهانی و غیر عادی حدود ۵ گیگ کم شده...بعد از بررسی یک فایل txt مربوط پارت دانلود ها پیدا کردم که حدود ۵ گیگ حجمش بود! براحتی پاک شد منتها یکم مشکوک بود قضیه!
انتی ویروس کسپر هم دارم و اخرین نسخه دانلود منیجر...فایل هم مربوط به دانلود ویدیو از ف یسبوک بود:
سلام دوستان ، لطفا کمکم کنید
من سی دی دانلود منجر رو خریدم و اونو نصب کردم ، الان یه مدتی که وقتی دانلود میکنم بعد 10 دقیقه یا 20 دقیقه
متوقف میشه ، این پیغام رو میده :
Cannot Download the file
Details:
connection has been closed by sever
حتی سریال از خود سایت رسمی دانلود منجر هم خریدم ، ولی بازم درست نشد ،
تا حالا برای کسی پیش امده ؟ لطفا راهنمایی کنید ،نمیدونم چیکار کنم !!
سلام من از مرورگر اپرا استفاده می کنم و از سایتی برای دانلود فیلم اشتراک گرفتم و وقتی می خوام کیفیت 720 یک قسمت رودانلود کنم صفحه به صورت پخش انلاین صدا می اید و نمی تونم دانلود کنم و در مرورگر های دیگه ام همین مشکل هست ولی وقتی کیفیت 480 می خوام دانلود کنم گزینه دانلود میاد و می تونم دانلود کنم و چون از دانلود اپرا برای دانلود هام استفاده می کنم نمی دونم چی کار کنم چون همه ی سریال ها و همه ی قسمت ها برای کیفیت 720 همین مشکل رو دارن اگر ممکنه راهنماییم کنید . با تشکر
وقتی روی لینک دانلود کپی میکنید میاد؟خوب لینک رو کپی کنید...نقل قول:
سلام.
من یه بازی رو داشتم دانلود می کردم که دو پارت بود.پارت دوم رو با حجم300 مگ دانلود کردم.بعدش رفتم واسه پارت اول که 1 گیگ بود.
وسطای دانلود،اقدام کردم و اینترنتم رو از256 به دو مگ ارتقا دادم.بعدش که خواستم ادامه ی فایل رو دانلود کنم،دیدم که پسوند دانلود هام تبدیل شده به SHTM . من فایل رو تا آخر دانلود کردم.حتی با winrar هم باز میشه.اما نمیشه اکسترکت کرد.چون فرمتش با پارت دوم یکسان نیست.هیچ جوره هم تبدیل نمیشه.به نظرتون چیکار باید بکنم؟
فرمت پایانی پارت ها رو درست کنید شاید مشکل حل شد.نقل قول:
filename.part1.rar
filename.part2.rar
بعضی آپلود سنتر ها یک لینک دانلود رو برای یه آی پی خاص اراپه میدن.ممکنه آی پی تون عوض شده باشه و این لینک برای شما معتبر نباشه.به همین دلیل یه صفحه وب داره دانلود میشه.باید از اول دانلود کنید...نقل قول:
البته ایشون به این نکته اشاره کردند که فایل دانلود شده با winrar باز میشه.نقل قول:
ممنون از راهنمایی ها تون.فرمت پایانی رو اونطوری که گفتین تغییر دادم ولی درست نشد.مشکل اینجاست که سیستم،فایل shtm رو به صورت یه فایل فشرده نمی شناسه.یعنی کلیک راست که می کنم،گزینه های add to archive وجود داره ولی extract وجود نداره.
بله علتش هم اینه که یه فایل فشرده نیست بلکه یک صفحه وب هست.حجمش چقدره؟؟؟نقل قول:
winrar رو باز کنید و ببینید میتونید باهاش فایل shtm رو باز کنید؟ یا فرمت shtm رو عوض کنید بزارید rar ببینید باز میشه؟
حجمش یک گیگ هست.
با سلام وخسته نباشید
من1300مگابایت از حجم فیلم2400مگابایت توسط دانلود منیجر دانلود کردم و بعد از توقف وادامه ی دانلود،دانلود منیجر از حجم 650 مگایایتی میخواست شروع به ادامه ی دانلود کرد.چطوری میشه از حجم قبلی که دانلود کرده شروع به کار کنه؟
باتشکر
اگرمشکل حل بشه یک دنیا ممنونم.
سلام وقتی با IDMدانلود می کنیم چرا پنج درصد میزان دانلود متعلق به اپلود هست ؟فرضا دردانلود یک فایل یک گیگی حدود 50 مگ هم آپلودی داریم این 50 مگ کجا صرف میشود و چرا؟ :n13:
2- ایا با نرم افزار Offline explorer این امکان هس که فرضا کلیه محتویات صفحه های یک تاپیک خاص از همین انجمن را دانلود کنیم و وقتی اینترنت وصل نیست از طریق ان نرم افزار به محتویات صفحهها دسترسی داشته باشیم؟؟؟ مرسی:n16:
سلام چه طور میتونم وقتی فیلم یا موزیک آنلاینی که در حال پخش هست و گزینه ی دانلود توی صفحش نداره رو با idm دانلود کنم؟؟؟
قبلا یه لینک idm بالای سر فیلمه میومد راحت میشد دانلودش کرد ولی الان نمیدونم چه طور باید بیارمش ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام بانرم افزار های Save flash تست کنیدنقل قول:
سلام چه جوری idmرو اپدیت کنم؟
دوستان از سایتهای فلش میشه عکساشو دانلود کرد ؟
مثلا این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان،تازگی از بعضی سایتها مثل اپلودباز و تاینی،فایلی رو واسه دانلود میزنم اولش با سرعت خوبی دانلود میشن
اما بعد از حدودا یک دقیقه متوقف میشن و سرعت دانلود میره رو صفر و همینجوری بدون هیچ ارور و خطایی میمونه،
و اگه اون فایل رو متوقف کنم و از ادامه دانلود رو بزنم ارور "امکان دانلود به خاطر پایان رسیدن مهلت زمانی امکان پذیر نمی باشد"
میده،با ری استارت و این مسائل هم تغیییری حاصل نشد،میشه لطفا کمکم کنید؟ با تشکر
IDM-- Help menu check for updates downalodبعدش اتومات نصب میشهنقل قول:
من هم دقیقا همین مشکل رو یه ماهه پیدا کردم اما با فیلترشکن دانلود می کنه برام جالبه تو همه ساعات اینجوری می شه اون هم از سایت های دانلود فیلم و سریال
مشکلی از ۲ روز پیش در دانلود کردن با idmبرام پیش آمده فقط برای بعضی سایت ها هست
با اینکه آخرین ورژن idmرو استفاده میکنم ، و تقریباٌ تنظیماتشم درسته ، ولی وقتی لینکی رو میخوام دنلود کنم ، و لینک IDM هم میاد ، شروع دانلود رو میزنم ، و بعد از چند لحظه ، این ارور میاد که :برخی از سایت ها ، اجازه درخواست دانلود دوباره یک فایل را نمیدهد . مرور گر شما اولین درخواست را فرستاد .و بعد از هنگامیکه آی دی ام برای دنلود سعی کرد ، سرور صفحه وبی را برای آی دی ام فرستاد و ………..
مرور گرهام بروزه و با همه مررگر ها هم امتحان کردم
کلیدهای مجبورکردن idm روهم فعال کردم و موقع دانلودکردن اونا رو نگه می دارم ولی بازم ارور میده حتی روی لینک دانلودی که سایت گذاشته کلیک میکنم بازم ارور میده ,وقتی IDMرو غیر فعال میکنم دانلود میشه
لطفا کمکم کنید
سلام دوستان.
نمیدونم چرا دانلود منیجر من نصب که میشه یه فایلی رو که دانلود میکنم بعد لپ تاپ هنگ میکنه ولی وقتی دانلود منیجر نصب نیست هیچ مشکلی ندارم؟
ورژنش هم6.21 هستش.فکر کنم آنتی ویروسم با patch مشکل داره.چطور این مسئله رو حل کنم؟
آنتیویروسم شید هستش
سایت های آپلود/دانلود برای اینکه اکانتشون رو خریداری کنید جلوی دانلود با دانلود منیجر ها رو میگیرند.نقل قول:
ممکنه Patch مورد استفاده شما مشکل داشته باشه.نقل قول: