سلام.همگی خسته نباشید آقا من میخوام یه ماشین از این شرایطییای ایران خودرو بگیرم.موندم سمند ال ایکس بگیرم یا سورن مخوام با دلیلاتون منو راهنمایی کنید.ای اف 7 سمندم دارن تعریف میکنن
سلام.همگی خسته نباشید آقا من میخوام یه ماشین از این شرایطییای ایران خودرو بگیرم.موندم سمند ال ایکس بگیرم یا سورن مخوام با دلیلاتون منو راهنمایی کنید.ای اف 7 سمندم دارن تعریف میکنن
206 اس دی که بهترین گزینه هستش: کم مصرف - برای شهر و جتده خوبه - امکانات ایمنی و رفاهی خوبه - راحته و قدرتش هم خوبه - فقط مشکلش اینه که قطعاتش خیلی گرونه! اما تا 3 - 4 سال هیچ مشکلی برات ایجاد نمیکنه... البته فضای پای عقبش تنگه! برو سوار شو ببین مشکلی نداری؟!!!نقل قول:
سلام
من یه ماشین صفر کیلومتر می خوام که نهایتا تا 16 یا 17 میلیون باشه ، استفاده برای خانواده ، کم مصرف ، قیمت قطعات مناسب ، استفاده در شهر و جاده ، راحت و قدرت مناسب ، ایمنی خوب .
لطفا راهنمایی کنید در ضمن من 206 اس دی - وی 8 رو در نظر گرفتم نمی دونم که انتخابم خوبه یا نه
به غیر از این سمند و و تندر هم خوبن...
سمند : بیشتر واسه جاده خوبه - قدرتش متوسطه - قیمت قطعاتش مناسبه - مصرفش زیاده - ایمینیش هم خوبه.
تندر 90 : همه ی اینایی که 206 اس دی داره اینم داره یه مشکل بزرگ داره که قطعاتش کمیابه!
میگن مدل 2009 با 2010 زیاد تفاوت نداره!نقل قول:
سلام
میخواستم فرق آزرا 2010 با مدلای 2009 و 2008 رو بدونم چیه
و اینکه کلا آزرا الان چند تیپ داره ؟
منظور از GL
GLS
limited
چیه چه فرق هایی با هم دارند
تو کدوم مدل از GPS و مانیتور استفاده شده
کدوم مدل دارای تعویض دنده شیفترونیک هست .
در کل فول ترین تیپش چه تیپی هست؟
یه سوال دیگه اینکه زده 8 بلندگو آمپلی فایر مجزا و ساب یعنی رو خودش یه سیستم فابریک سواره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
همشون شیفترونیک هستند فرقی نمیکنه چه تیپی باشه...
همین طور که دوستمون گفت خیلی تقلب میکنند مثلا حتی تو کاتالوگ ها هم دروغ مینویسند مثلا امکانات مدل فول رو برای مدل پایه می نویسند....!
خلاصه اگه بخوای مطمئن باشی خودت یه سر به نمایندگی بزن اون وقت همه چی رو دقیق تر میفهمی ببخشید که من تا این حد میتونم کمک کنم.الان وقت ندارم اگه داشتم حتما میپرسیدم و میگفتم...
اگه بخوای LX بگیری سفارشی بگیر که باصرفه تر از مدل معمولیه... سورن هم بد نیست فقط قیمتش کمی گرونتره اگه قیافشو بپسندی مشکلی نداره!نقل قول:
در مورد EF7 هم که پایه گاز سوزه که اینم گزینه خیلی خوبی هستش.
يه سوال فني
با سلام
بچه ها فكر مي كنيد خريد يه پرايد مدل مرداد 86 از يه مربي آموزشگاه رانندگي ارزش داره طرف همسايمون هست و مي خواد ماشينشو بفروشه و به من گفته گاه بخواي مي تونم باهات راه بيام و يه مقدار نقد و باقيش رو مي تونم بهش چك بدم براي همين مي خواستم بدونم ماشيني كه توي اموزشگاه كار مي كنه تو اين مدت داغون نشده و البته تا به حال هيچ تصادفي هم نكرده و طرف مطمئن هست
نظر شما چيه
نقل قول:
خیلی ممنون بنظرتون همین نمایندگی آسان موتور معتبر هست برایه خرید برم اونجا ؟
کلا نمایندگی مجاز هیوندا اگه میدونید معرفی کنید.
بازم ممنون:11:
چون آدمهای نا وارد با اینجور ماشینها زیاد کار میکنن...ماشین از لحاظ فنی داغون میشه!نقل قول:
يه سوال فني
با سلام
بچه ها فكر مي كنيد خريد يه پرايد مدل مرداد 86 از يه مربي آموزشگاه رانندگي ارزش داره طرف همسايمون هست و مي خواد ماشينشو بفروشه و به من گفته گاه بخواي مي تونم باهات راه بيام و يه مقدار نقد و باقيش رو مي تونم بهش چك بدم براي همين مي خواستم بدونم ماشيني كه توي اموزشگاه كار مي كنه تو اين مدت داغون نشده و البته تا به حال هيچ تصادفي هم نكرده و طرف مطمئن هست
نظر شما چيه
مخصوصا گیر بکسشون داغونه!!! خورده خورده دنده هاش :دی
شما شک نکن که باید 150-200 تومن خرج ماشین کنی....
به نظر من کسی مناسبیه اگر:
1- یک نفر مکانیک خبره بشینه پشت ماشین و حتما دور بزنه و ok بده! یا بگه چشه!
2- اتاق ماشین و شاسی سالم باشه!
3- جلوبندی و لاستیکها سالم و خوب باشه!
موفق باشی :11:
کلا تو ایران آزرا تیپ زیاد داره! GL خیلی کمه! مشخصه اش رینگهای تابلو و کوچیک و 5 پره اشه!GLS مدل معمولیه که همه روزه تو خیابون میبینیم! هرچند همونم اینجا باز تیپ بندی کردن! یکی 12 تا ایربگ داره نویگیشن نداره! یکی 6 تا ایربگ داره ولی سنسور فابریک!!! داره! خلاصه تیپ بندی ها قر و قاطیه!(تو سوناتا که وحشتناک تره!) Limited هم مدلیه که خیلی کمه! اکثرا سفارش آمریکاس! بعضا موتور 3800 روشه! امکاناتش هم کامله!نقل قول:
سلام
میخواستم فرق آزرا 2010 با مدلای 2009 و 2008 رو بدونم چیه
و اینکه کلا آزرا الان چند تیپ داره ؟
منظور از GL
GLS
limited
چیه چه فرق هایی با هم دارند
تو کدوم مدل از GPS و مانیتور استفاده شده
کدوم مدل دارای تعویض دنده شیفترونیک هست .
در کل فول ترین تیپش چه تیپی هست؟
یه سوال دیگه اینکه زده 8 بلندگو آمپلی فایر مجزا و ساب یعنی رو خودش یه سیستم فابریک سواره؟
ممنون
همشون دنده تیپ ترونیک دارن! فول ترین تیپش همون Limited هستش که بعضا پشتش به جای آزرا گراندور نوشته شده!
راجع به سوال آخر هم باید بگم بله! یه سیستم فابریک سواره! کیفیتش هم بد نیست!(سوناتاش با 11 تا بلندگو یکم که ولوم میدادی خش خش میکرد!)
سلام اساتید لطفا راهنمایی کنن.آقا این سورن که الان ثبت نام میکنن 16سوپاپه؟ایربگ داره؟میشه از امکانات و فنیش یکم بگین.مرسی لطفا اگه میشه همه تو این بحث نظر بدن.نظر همتون واسم مهمه و قابله احترامه
فکر نکنم 16سوپاپ باشه!!!نقل قول:
سلام اساتید لطفا راهنمایی کنن.آقا این سورن که الان ثبت نام میکنن 16سوپاپه؟ایربگ داره؟میشه از امکانات و فنیش یکم بگین.مرسی لطفا اگه میشه همه تو این بحث نظر بدن.نظر همتون واسم مهمه و قابله احترامه
ایربگ فکر کنم داره!
در کل یه چیزی بگم؟؟؟
همون سمند LX خست....منتها همه چیزش برقی هست!
مثل صندلی و .....
تحویل 20 روزه تندر!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
میشه نمایندگیش را معرفی کنید؟
سلام . کسی قیمت هیوندای کوپه 2005/2006 رو میدونه ؟
نقل قول:
خوب من میخوام برم نمایندگی آسان موتور بگم چی میخوام ؟:41:
اون خودش تو سایت زده 2010 تیپ 4 49800 آیا این همون limited هست ؟
اینم لینک مشخصات این خودرو
کد:http://www.assanmotor.com/common/pdf/brochure/azera.pdf
تیپ 4 فول ترین مدل شرکتیه که تو ایران عرضه میشه! اما لیمیتد فقط تو بازار برخی کشورها عرضه شده اونم با موتور 3800 سی سی! شما اگه از آسان موتور میخواید بخرید همون تیپ 4 رو بگیرید که کامله! ضمن اینکه اون 49800 یه درصدی هم مالیات و عوارض میخوره و فکر کنم حدود های 51 دربیاد واستون!نقل قول:
---------------------------
آقا پوریا قربونت برم یه راهنمایی هم مارو بکن.یه اطلاعاتی راجبه این سورنایی که الان دارنبت نام میکنن بده.فنیش تجهیزاتش.ترمز مرسیت میشم.تعداد سوپاپ و اینکه سورنای ثبت نامی همش بنزینی هستن؟و آیا ارزش اینو داره که آدم بجا سمند ال ایکس سورن بخره؟سارری که سوالاو زیاد شدن با بیصبری منتظره جوابای قانع کنندتونم
آقا كجا اين سورنو الان ميدن؟
ثبت ناميه؟
چطوريه؟؟؟؟
به نمایندگیهای ایران خودرو مراجعه فرمایید. :11:نقل قول:
آقا كجا اين سورنو الان ميدن؟
ثبت ناميه؟
چطوريه؟؟؟؟
نقل قول:
نمایندگی پارس خودرو دل افکار (شیراز ) البته همین امروز تماس گرفتم گفتن 10 روزه هم تحویل میدیم
من که رفتم یکی ثبت نام کردم برای اردیبهشت 89 10تومن هم سولفیدم
والا به قول یکی از دوستان سورن همون ال ایکسه که همه چیش برقیه! خودمم توش نشستم بهتر از سمند بود! کمکهاش هم قدری نرمتر بود! فقط بدیش اینه که یدونه ایربگ بیشتر نداره! به نظر من یا نداشته باشه یا حداقل 2 تا روش بذارن!!:31:نقل قول:
آقا پوریا قربونت برم یه راهنمایی هم مارو بکن.یه اطلاعاتی راجبه این سورنایی که الان دارنبت نام میکنن بده.فنیش تجهیزاتش.ترمز مرسیت میشم.تعداد سوپاپ و اینکه سورنای ثبت نامی همش بنزینی هستن؟و آیا ارزش اینو داره که آدم بجا سمند ال ایکس سورن بخره؟سارری که سوالاو زیاد شدن با بیصبری منتظره جوابای قانع کنندتونم
تا امروز هم من سورن XU7 و EF7 دیدم که اولی همون موتور معروفه و دومی پایه گازسوز محصول مهندسان توانمند وطنمون!! حرفش بود که با موتور TU5 هم بفروشن که تا امروز ما چیزی ندیدیم!
در مورد سوال آخر به نظر من اگه واسه تنوعش میخوای ال ایکس رو بدی و سورن بگیری بهتره این کار رو نکنی! یه مقدار دیگه بذار رو پولت به گزینه های دیگه فکر کن! اما اگه کلا طلبه سورن شدی ماشین خوبیه! ظاهرش هم که بهتر از ال ایکسه! خود دانی!
باسلام خدمت دوستان عزیز میخواستم بپرسم با5/5 میلیون حداکثر پراید مدل چه سالی رامی توان خرید که سالم هم باشه؟
ضمنا یک پیکان کاملا تمیز از نظرفنی وموتوری فکرکنم مدل83 چند می ارزه.ممنون
تا 84-85 گیرت میاد :دینقل قول:
باسلام خدمت دوستان عزیز میخواستم بپرسم با5/5 میلیون حداکثر پراید مدل چه سالی رامی توان خرید که سالم هم باشه؟
پیکان لامصب مثل فراری میمونه....قیمت مشخصی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ضمنا یک پیکان کاملا تمیز از نظرفنی وموتوری فکرکنم مدل83 چند می ارزه.ممنون
سلام اساتید
من میخوام فردا پس فردا برم نمایندگی ایران خودرو سمند ال ایکس سفارشی ثبت نام کنم
ایربگ داره ؟ سیستم ترمزش 4 تا دیسکش abs هست ؟
ایربگ نداره (البته سمند سورن داره )ضمناً 4 تا چرخش ABS دارهنقل قول:
پوریاجان اینم یه توضیحی بده این سورن ای ال ایکس که همه تعریفش رو میکنن الان تو بازار هست؟و قیمت بازارش چقدره؟و اینکه ثبت نام میکنه یا نه؟و امکاناتش نسبت به معمولی چیه؟
هاچبک مشکی 87 چند قیمت میخوره مرتب و سالم هست
والا تو بازار ندیدم اما یه بار تو اتوبان یدونه دیدم احتمالا واسه تست بوده! مهمترین فرق هاش با سورن معمولی یکی جلو داشبوردش هستش که به نظر من خیلی زیبا کار شده! دومی هم موتور EF7 توربوشارژر دار هستش که قدرت این ماشین رو نزدیک به 140 اسب میرسونه! یادمه یه ویدئو شتاب ازش داشتم که طرف فقط از کیلومتر گرفته بود! دور موتور واقعا جذاب میرفت بالا و خیلی سریع شتاب میگرفت!نقل قول:
پوریاجان اینم یه توضیحی بده این سورن ای ال ایکس که همه تعریفش رو میکنن الان تو بازار هست؟و قیمت بازارش چقدره؟و اینکه ثبت نام میکنه یا نه؟و امکاناتش نسبت به معمولی چیه؟
در هر صورت فعلا فروش نداره و اینطور که بوش میاد واسه شب عید به همراه محصولات اتوماتیک ایران خودرو میره تو سبد فروش!
چندتا کارکرده؟؟ از نظر ظاهری تزئینات اضافه داره؟نقل قول:
هاچبک مشکی 87 چند قیمت میخوره مرتب و سالم هست
نقل قول:نمدونم سادسنقل قول:
عادی کار کرده
سلام :10:
بین پرشیا و 206 اس دی و ریو ...پیشنهادتون چیه دوستان ؟
دوست عزيز كدوم مدل SD من نظرتون هست ؟؟؟نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین پرشیا و 206 اس دی و ریو ...پیشنهادتون چیه دوستان ؟
به نظر من كلا پارس رو از انتخابات حذف كن !!! به جاي 18 تومني كه ميخواي بدي جاي پارس بده يا SD V8 كه ايربگ داره !!! چرخ هاش ديسكي هستن + ABS +EBD و موتورش به روز تره و ...
ماشین زیر 20 تومان فقط SD V8 و رنو تندرE2 .
پارس را توصیه نمی کنم:
1-کیفیت ساخت و منتاژ بسیار پایین.
2-قیمتی غیر منطقی.
3-مصرف بالا.
4-فقدان استاندارد های روز.
5-شتابی کند.
6-نداشتن تجهیزات ایمنی و رفاهی پایه.
فریب ظاهرش را نخورید!
حدود 6.5 نه بیشتر یعنی 6-6.5نقل قول:
سلام
با 9-9.5 چی میشه خرید؟
دوستان کسی قیمت L90 بدون کولر E0 رو داره؟
با 9 تومان کدامیک رو پیشنهاد میدین؟ پراید صفر - ریو دست دوم - 206 دست دوم - E0 بدون کولر
ممنون
نقل قول:
سلام
با 9-9.5 چی میشه خرید؟
با این بودجه بهترین گزینه خرید 206 تیپ3 مدل 82-83 هستش! اگه مشکل صندوق هم دارید 405 کارکرده گزینه خوبی به نظر میرسه!نقل قول:
با 9 تومان کدامیک رو پیشنهاد میدین؟ پراید صفر - ریو دست دوم - 206 دست دوم - E0 بدون کولر
ممنون
خیلی ممنون راستی قیمت L90 بدون کولر E0 رو هم میدونید؟
دوست عزيز حول و حوش 10 تومن بايد باشه !!!نقل قول:
خیلی ممنون راستی قیمت L90 بدون کولر E0 رو هم میدونید؟
ممنون...فقط:نقل قول:
EBD چی هست ؟:31:
چرخاش دیسکی هستن(اینم یعنی چی؟)
موتورش قوی تره؟
ممنون...نقل قول:
1-یعنی چی مونتاژ و ساخت بسیار پایین؟
4-استاندارد چی نداره؟ همون ABS,AIR BAG ؟
5-شتاب نداره همین پری روز یکی بهم گفت شتاب داره!
6-بازم همون ABS.AIR BAG ؟
راستی ریو رو هم یه توضیح بدین مثلا با 206 تیپ 2 ک هم قیمتن تقریبا چه فرقی برتری ... دارن.
THANKS.:10::11:
مخفف Electronic brakeforce distribution هستش! کارش هم تقسیم کننده نیروی ترمز واسه هر چرخ بسته به نیاز اون چرخه! مثلا فرض کن شما با دوتا چرخ تو شانه راه هستی و دوتا چرخ دیگه رو آسفالت! اگه سرعتت زیاد باشه و ترمز بزنی احتمال چپ کردن ماشینت بالای 80 درصده! اما اگه EBD داشته باشی این اتفاق برات نمیافته!نقل قول:
EBD چی هست ؟
این جمله اشتباهه! بهتر اینه که بگیم ترمز های هر چهار چرخ دیسکیه!نقل قول:
چرخاش دیسکی هستن(اینم یعنی چی؟)
محمد جان گفتن موتور بروز تر! صرفا بروز بودن منحصر به قدرت بیشتر نیست! ممکنه با یه حجم کمتر قدرت بیشتری رو ارائه بده یا مصرف کمتری رو داشته باشه!یا حتی استانداردهای آلایندگی بالاتری رو بتونه پاس کنه! اینو میگن موتور با تکنولوژی بروز تر!نقل قول:
موتورش قوی تره؟
یعنی کیفیت ساخت پایین! فکر نمیکنم نیاز به مثال داشته باشه! کافیه یه 206 صفر ایرانخودرویی رو نیگاه کنید تا مفهوم کیفیت مضخرف رو به طور کامل درک کنید! تازه من 206 رو مثال زدم که آبروی ایرانخودرو حساب میشه و به نوعی براشون سمبل کیفیته!:31:نقل قول:
-یعنی چی مونتاژ و ساخت بسیار پایین؟
به نوعی میشه این دو مورد رو استاندارد روز تلقی کرد! البته جدیدا رو پارس سال ABS میزارن که خودش واسه ایرانخودرو یه موفقیت حساب میشه!!نقل قول:
-استاندارد چی نداره؟ همون ABS,AIR BAG ؟
ببین این که یه ماشین شتاب داره یا نداره به رانندگی هر طرف بستگی داره و اینکه چی رو شتاب میدونه! یکی اینقدر با شتاب پرشیا حال میکنه که ماکسیما دنده ای رو هم قبول نداره! یکی هم جفت این ماشینهارو تو شتاب مضخرف میدونه ولی با شتاب 206 خیلی حال میکنه! ولی در کل SD V8 یک کمی شتاب بیشتر نسبت به پارس داره!نقل قول:
5-شتاب نداره همین پری روز یکی بهم گفت شتاب داره!
دقیقا!نقل قول:
بازم همون ABS.AIR BAG
فرق زیادی در کل ندارن! خریدش به سلیقه طرف برمیگرده! ریو صندوق بزرگتری داره! موتور جالب تری داره(بعضی وقتها زانتیا رو هم میزنه! بعضی وقتها اط یه ماشینهایی میخوره که آدم دهنش وا میمونه!) هزینه نگهداری پایینتری داره! در مقابل 206 ظاهر بهتری داره(سلیقه ایه!) کیفیت ساخت بالاتری داره!(......!!!)نقل قول:
راستی ریو رو هم یه توضیح بدین مثلا با 206 تیپ 2 ک هم قیمتن تقریبا چه فرقی برتری ... دارن.
1-طبق آخرین تست کیفی انجام شده 206 و تندر کمتر از 40 امتیاز منفی دارند در حالی که پارس بیش ازنقل قول:
120 امتیاز منفی دارد. یعنی کیفیت پارس واقعا" نا امید کننده است و زود خرج ورمی دارد.
4-شامل استاندارد های آلایندگی و مهم تر از آن ایمنی.
5-.0-100ش 11.9 است درحالی که اس دی 11.7 بوده و تندر 10.2 است.
6-این اواخر سازنده ی وطنی لطف کرده و روی آن ABS گذاشته است!!!
در ضمن اس دی سیستم BA هم دارد.
برای 9 تومن تندرE1 مدل85 را توصیه می کنم.
می تونی تو فکر ماشین قسطی هم باشی.
بد نیست از نمایندگی های پارس خودرو هم پرس و جو کنید.