Canon SX100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزعکسهای زیبایی شدن حیفم اومد این سیب رواینطوری رها کنم با اجازه یکم دستکاریش کردم فکرکنم این طوری بهتر ه ببخشید.نقل قول:
قهوه شیرین :31:
FZ35
f/2.8
2.5sce.
ISO-80
خواهش میکنم کپی نکنید ....! :27:
:40:
با موبایل.ایزو کم
و اما نتیجه گردش و عکاسی امروز:
«شبنم»عکس از روی یک برگ کوچیک گرفته شده که روش شبنم داشت. اول متوجه نشدم این برگه اینجوریه، بعد که امدم خونه روش زوم کردم اینجوری :18: شدم!
F 3.5
Iso-80
1/200
FL 6mm
خب نظرتون رو بگید
سلام
این عکسو حدود یه ماه پیش با دوربین canon ixus 110 is از پشت چشمی تلسکوپ دابسونی 5 اینچی گرفتم+ یکم ادیت
Salam
Sony H20
F 3.5
1/500
Is-80
FL 8mm
ادیت = level + کانتراست + سچوریشن + کراپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ســـــــــــــلام به همه دوستان!
فردا روز تولد منه:26::26::26::26: و فردا من 21 سال عمرم تمام میشه.:23:
الان گفتم چون فردا دانشگاه هستم و نمیام اینجا!
به خودم که نگاه میکنم باورم نمیشه 21 سالمه.:24: جدا می گم اصلا باور نمیشه 21 سالمه!
این گل هم از طرف من تقدیم به شما به خاطر این روز مهم!:15:
راستی من و احسان (ehsan_wwe) تو یه روز به دنیا آمدیم دقیقا :دی
با این پست آخر فروم باز هم شدیم! :دی
نقل قول:
سلام دوست من
چرا 1/500 ؟؟ چه حسي را جهت انتقال به بيننده مد نظر داشتيد؟؟ به نظرتان سرعت خيلي بالا نيست؟
ممنونم
سلامنقل قول:
چه عجب یکی آمد نظر داد رو عکسا! :46:
دوربین روی مد اتوماتیک بوده!
منظورتون اینه که نور کمه!؟
اگه این باشه که خب با ادیت ایتطوریش کردم تا غروب و قرمزی اون بیشتر به چشم بیاد!
میشه گفت عکس یک غروب ضد نور هست.:20:
محتوای مخفی: عکس اصلی این بوده:
نظر دیگر دوستان چیه؟؟؟؟؟؟
با تشكر از عكس زيباتوننقل قول:
اي كاش مشخصات رو هم قيد مي فرموديد تا نياز به save كردن و باز كردن مجدد در برنامه هاي مربوطه نباشد ..
متشكرم
FZ20 پاناسونیک
iso:100
sec:1/1000
F :2.8
البته این رو از آرشیو درآوردم
آسمونشو چکار کردی؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
به نظر میرسه سطل رنگ تو فتوشاپ گرفتی ریختی وسط اسمون !:18:
ولی برفها خوب سفید هست و نورش هم خوبه!:46::20:
آفرین به هوشت عزیزم درست گفتی :12:نقل قول:
مخصوصآ آسمونو اونجوری کردم که عکس بدون عیب نباشه :31:
این عکس حداقل مال 500 ساله پیشه اونموقع ها هم که من تو عکاسی وارد نبودم البته ناگفته نماند الانم چیزی نمیدونم :10::11:
اینم مدل پشره ! :31:
FZ40
f/2.8
1/2 sec
ISO-80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینو در حین عملیات تعقیب و گریز انداختم ... آخر سری هم توسط یک قبضه پیف پاف کارشو ساختم :31:
سبز در سبز .
Canon G10
-===============-نقل قول:
سلام دوست من
نه اتفاقا بسيار زيبا شده خصوصا اديت حرفه اي كه داشتيد و كراپ زيباتر ... من تصور كردم روي مد اولويت شاتر بوده ايد ...
موفق باشيد
كاويان
نقل قول:
سلام
آقا به نظر شما با F9 و 1/500 عكس نمي بايست بسيار تاريك مي شد؟!! چقدر اديت و روشن شده؟!
با احترام
كاويان
سلام دوست مننقل قول:
برگ ها شارپ نيستند و بلور شده اند! يعني فوكوس شما نقطه اي روي مركز بوده كه اگر فوكوس را روي كل گل قرار مي داديد بهتر بود البته در اين صورت با توجه به مشكل دوربين هاي كامپكت و سنسور كوچك، عمق ميدان را از دست مي داديد .. بهتر بود فوكوس روي كل گل انجام مي شد و سپس اديت شده، زمينه بلور مي شد و كراپ انجام مي شد ..
موفق باشيد
كاويان
خیلی عکسها زیباست
این هم عکسی که من گرفتم
ممنون
آدم سوژه رو گم میکنه :19::11::11::11::11:نقل قول:
نقل قول:
کادر خوبی رو انتخاب نکردی همچنین فکوس زیاد خوب نیست بیشتر روی بالهاست
اگر زاویه رو از روبرو و کادر بسته ترو انتخاب میکردی فکر کنم نتیجه بهتری میگرفتید :5::40:
اتفاقا سوژه اصلي در اينجا قورباغه نيست . مي خواستم برگهاي روي بركه رو نشون بدم كه به نظر مياد در اين كار موفق نبودم . معرفي اون قورباغه هم صرفا جهت مزاح و يادآوري بود . ممنون كه تذكر دادي .نقل قول:
مچکرم ... سعی میکنم اینا رو مد نظرم داشته باشم ...نقل قول:
ولی چیزی که هست اینه که من این عکس رو ناگهانی انداختم و اصلا فرصت تنظیم کردن اینا رو نداشتم ...
ولی بازم ممنون که نظر دادید :11:
باتشکر از کاویان عزیز فرمایش شما کاملا درست است از این به بعد مشخصات عکس رو میگزارم متاسفانه به دلیل دستکاری عکس ( آبشار و بزرگتر کردم )همان طور که دوست عزیز مون Ali sub گفتن اگزیف عکس از بین رفته با عرض معذرت اینم عکس اصلینقل قول:
F 3.5
sec 1/200
iso 100
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سونی HX5
iso : 800
F : 3/5
SEC : 1/13
عکس از غروب - دوستان حتما نظر بدهند چون تو این زمینه وارد نیستم :11:
سلامنقل قول:
عکس اول جالبه ولی جای کار داره
عکس دوم عالیه ولی یه ایراد بزرگی که داره وجود نور چراغ ماشینتون هست که ماهیت ضد نور بودن رو زیر سوال برده.چرا که اگه نور نبود اونجا کاملا سیاه میشد.
حیف این رنگایی که از آسمون دریافت کردی.
کادر هم کمی مشکل داره.
شما که برای عکاسی وقت میزارین ، بیشتر دقت کنین که نتیجه کار مطلوب باشه و لذت ببرین.چون خودم وقت عکاسی ندارم اینو میگم.
موفق باشین.
دوستان من بعضی عکسهارو ندارم فکر کنم عکسهای مربوط به اپلود سایتباشند شماهم همینطورکد:http://up.--------.com
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
دوست عزیز عکسهای زیبایی گرفتای من از عکس دومی بیشتر خوشم آمد من فکر میکنم عکسها کمی کار دارد با اجازه من مقداری با فتو شاپ روشون کار کردم البته با سلیقه خودم که حتما سلیقه شما بهتر از ماستنقل قول:
Canon G10
F/8
1/400 Sec
ISO 80
نقل قول:
سلام
عکسهای خیلی قشنگیه
نظری که می تونم بدم ایمه که من چندین بار از همین محلی که شما عکس گرفتید عبور کردم(کنار پل نصر) اما هیچ وقت فکر نکردم که چقدر زیباست:11:
از دوستانی که لطف کردند و نظر دادند صمیمانه تشکر می کنم . این عکس را هم همان موقع گرفتم امیدوارم این یکی نظر دوستان را بیشتر جلب کنه :11:
نقل قول:سلامنقل قول:
از دوربین که راضی هستی ایشالا
درباره عکس ها اولی خوبه دومی عالیه اما مشکلی که داره اینه که نور ماشین (اگر درست گفته باشم) پایین عکس افتاده که زیبایی کل عکس رو کمی کم کرده بهتر بود با edit سیاش میکردی
سومی هم عالیه اما من نفهمیدم فوکوس کجاست
راسی اینا رو با سه پایه گرفتی
:40:
بله راضی هستم.نقل قول:
همان طور که همه دوستان اشاره کردند دقتم توی عکس گرفتن کم بود و خیلی به نور ماشین توجه نکردم . توی بقیه عکس ها هم همینطور .
برای این بود که فقط داشتیم با ماشین از اینجا رد می شدیم که هر جا به نظرم جای مناسبی برای عکاسی بود یک عکسی هم از داخل ماشین می گرفتم.
حتی اگر اشتباه نکنم عکس اولی شیشه ماشین جلوش باشه :31:
در مورد فوکوس عکس آخر هم من کاری انجام ندادم و ظاهرا وسط باید باشه ولی به نظر میاد پایین سمت راست باشه. ( این عکس را از کنار ، جاده توی ماشین و با زوم گرفتم همان جایی که عکس دومی را گرفتم ) .
اینم عکس خروسم که دیروز گرفتم
کد:http://up.--------.com/images/ccz0orbhtnms24olfnvg.jpg