از داخل ويندوز عمليات نصب رو شروع كنيد و گزينه Upgrade رو انتخاب كنيد . با اين كار ويندوز نصب ميشه ولي تنظيمات و برنامه هاتون باقي مي مونه .نقل قول:
Printable View
از داخل ويندوز عمليات نصب رو شروع كنيد و گزينه Upgrade رو انتخاب كنيد . با اين كار ويندوز نصب ميشه ولي تنظيمات و برنامه هاتون باقي مي مونه .نقل قول:
iso رايجتره . ورژن جديد Nero با اين فرمت ايميج مي گيره .نقل قول:
سلامنقل قول:
نرم افزارهای Nero و Clone از بهترین های این دسته هستند.
همونطور هم که حسین جان گفتند ، ISO رایجتره از NRG.
موفق باشید :40:
سلام
توي برنامه نرو (Ahead Nero v7.0.1.4) با اين ورژن
بايد كدوم گزينه رو بزني تا ته سي دي رو نبنده ؟!
اصلا مي شه؟؟
ممنون.يا علي
در تب Multisession بايد همون گزينه اول يعني Start Multisession Disk انتخاب شده باشه . گزينه بعد براي رايت از ادامه قسمت رايت شده و گزينه سوم هم براي بستن آخر سيدي كاربرد داره .نقل قول:
البته اين تنظيمات مروبط به Nero Burninig Room هست.
سلام.
دوستان وقتي ميخوام وارد بازيه Virtua Tennis 3 بشم اين اخطار داده ميشه...
چي كار كنم براي حل اين قضيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن چندين اخطار پشت سر هم مثل اين رو زماني كه از اينترنت ميخوام ارتباطم رو قطع كنم مياد...کد:http://img.club2m.com/share-BF5F_4A9D13EA.html
سلامنقل قول:
این رو دانلود و نصب کن :
Microsoft .NET Framework 2.0
برای XP 32 Bit :
برای XP 64 Bit :کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en
موفق باشید :40:کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=B44A0000-ACF8-4FA1-AFFB-40E78D788B00&displaylang=en
آقا من مشكلمو فهميدم مطمئنم هستم كه اشتباه نميكنم
ببينيد وقتي گوشي رو در حالت ديتا ترنسفر و يا يه رم ريدر رو به كامپيوتر ميزنيم اون پايين كنار ساعت يه چيزي مياد كه فلش سبز داره من 2 روز پيش اين رو باز كردم properties رو زدم و قسمت device usage رو disable كردم حالا ديگه گوشي رو كه ميزنم درايو توي mycomputer باز نميشه اين شكلم كنار ساعت نمياد اين بلا رو سره رم ريدرمم اوردم ديدم آره حدسم درسته اونم كه اين كارو كردم ديگه كامپيوتر نشناختش
حالا من اينو چه جوري دوباره enabled كنم ؟؟آخه ديگه وقتي گوشي رو وصل ميكنم اين رو نمياره كه دوباره به حالت اول بر گردونمش
ممنون ميشم در اين قسمت يكي به داده من برسه
سلامنقل قول:
در کنترل پنل>سیستم>hardware>و devise maneger اونجا میتونی این کار را کنید.
موفق باشید
سلام.
لطفا بگید که چه جوری میشه تو ویندوز ایکس پی private کرد.
دوستان مثل اینکه این سیستم جدید دست بردار نیست
اصلا انگار با ویندوز مشکل داره
بعد از کلی کلنجار با مشکل فایل explorer.exe این بار مشکل جدید میاد
مشکل اینه که بعد از بالا آمدن ویندوز و آمدن صفحه دسکتاپ صفحه ابی میاد و میگه برای جلوگیری از آسیب دیدن ویندوز اومده و باید کامپیوتر را ریست کنم چون راه دیگه ندارم
پایین صفحه هم مینویسه Dumping physical memory to disk و جلوش همینطور شماره میندازه و شماره ها به ترتیب بالا میره
دوستان لطفا راهنمایی کنند چیکار کنم حتی با ریپیر ویندوز هم مشکل حل نشد
صفحه که میاد شبیه اینه
فقط عبارت Dumping physical memory to disk این رو اخرش دارهکد:http://ali-zaker.persiangig.com/28052009004.jpg
دوستان مثل اینکه این سیستم جدید دست بردار نیست
اصلا انگار با ویندوز مشکل داره
بعد از کلی کلنجار با مشکل فایل explorer.exe این بار مشکل جدید میاد
مشکل اینه که بعد از بالا آمدن ویندوز و آمدن صفحه دسکتاپ صفحه ابی میاد و میگه برای جلوگیری از آسیب دیدن ویندوز اومده و باید کامپیوتر را ریست کنم چون راه دیگه ندارم
پایین صفحه هم مینویسه Dumping physical memory to disk و جلوش همینطور شماره میندازه و شماره ها به ترتیب بالا میره
دوستان لطفا راهنمایی کنند چیکار کنم حتی با ریپیر ویندوز هم مشکل حل نشد
صفحه که میاد شبیه اینه
فقط عبارت Dumping physical memory to disk این رو اخرش دارهکد:http://ali-zaker.persiangig.com/28052009004.jpg
سلام
دوستان من یه نرم افزار قوی می خواستم که ویندوز ایکس پی رو اشکال یابی کنه .از دستور sfc هم استفاده کردم مدام گیر می ده CD ویندوز رو بزار من هم توی هر کدام از درایوهای CD گذاشتم جواب نداد
با تشکر
سلامنقل قول:
برو تو Run و بنویس devmgmt.msc تا Device Manager باز بشه.
روی علامت مثبت کنار بخش Universal Serial Bus Controllers کلیک کن تا لیست باز بشه.
روی همشون تک به تک کلیک راست کن و Properties رو بزن.
در بخش Device Usage اگر روی Disable است اونارو Enable کن.
صفحه هارو OK کن و ویندوز رو Restart.
منظور شما از Private کردن چیه ؟نقل قول:
یکبار ویندوز رو عوض کن و یه ویندوز درست درمون خوب نصب کن اگر مشکل حل نشد احتمال وجود نقص در سخت افزار هست.نقل قول:
این صفحه آبی مرگ معمولا بهمین خاطر میاد.
پایه های رم لق هستند یا کارت گرافیک مشکل داره ، بعضی اوقات هم مشکل میتونه از هارد باشه.
این رو مطالعه کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=332715
نرم افزار System Mechanic Pro 8.5 یکی از بهترین بهینه ساز (Utility) های ویندوزه :نقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://s67.eu.rapidbaz.com/get/_1w3I/System.Mechanic.v8.5.6.15.Incl.Assistant-BetaMaster.rar
اگه منظورتون Private کردن پوشه هاست ، روی پوشه رایت کلیک کنید و Sharing رو بزنید ، روی I Understand... ، در صورت وجود ، کلیک کنید ، و تیک Make this folder Private رو بزنید...نقل قول:
درود.نقل قول:
این مشکل سخت افزاری هست و مربوط به رم سیستم. اگه سیستم خود به خود ریست میشه مربوط به رم هست و اگه ریست نمیشه و صفحه آبی باقی میمونه مربوط به تداخل چیپست.
پس شما از نظر رم مشکل داری که تنها راهش خریدن رم جدید و اصل هست و معمولا رم های تقلبی و یا رم هایی که با مادر بورد خاصی هماهنگی ندارن این مشکل رو ایجاد میکنن.
سلام
من دیروز یه ویندوز جدید نصب کردم و حالا میخوام که تمام آیکن هامو به حالت Align to Grid در بیارم
وقتی روی Align to Grid کلیک میکنم و تیک میزارم آیکن ها به اون حالت در میان ولی وقتی که از My Computer خارج میشم و دوباره وارد درایو هام میشم آیکن ها به حالت اولیه برگشتن و دیگه Align to Grid نیستن
وقتی این کار رو میکنم برای اینکه تمام آیکن هام به این شکل وایسن میرم از داخل folder options و در سر برگ view و گزینه Apply to All Folders رو میزنم و OK میکنم
در این صورت باید تمامی آیکن هام با اون حالتی که تغییر دادم برگردن و همه از Align to Grid پیروی کنن ولی اینجوری نمیشه
حالا چیکار کنم که بشه؟
با تشکر از کمکتون!!!!!!!!!
سلام
در quick launch در taskbar ایکون دسکتاب پاک شده چه جوری برگردونمش
سلامنقل قول:
عزیز بنظر میرسه مشکل از رجیستری باشه.
این رو دانلود و نصب کن :
کد:http://www.4shared.com/file/121044763/973269b4/Registry_Fix_71.html
برو به این مسیر : (بجای Administrator اسم اکانتتو بنویس)نقل قول:
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
سپس فایل Show Desktop رو به Quick Launch انتقال بده : با Click و Drag کردن.
سلام
ببخشید واسه چی بعضی از Processes ها از Task Manager بسته نمیشن یعنی یه پیغام میده با یک کلید که OK هستش .
می خواستم بدونم این پروسه ها مربوط به ویندوز می شه یا اینکه ویروس هستن
برنامه رو نصب کردم و حدود 300 تا Problem پیدا کرد و بعد انگاری مشکل ها رو برطرف کرد و دوباره که اسکن میکنم چیزی پیدا نمیکنهنقل قول:
سلام
عزیز بنظر میرسه مشکل از رجیستری باشه.
این رو دانلود و نصب کن :
کد:
http://www.4shared.com/file/121044763/973269b4/Registry_Fix_71.html
اما هنوز هم وقتی میخوام تمام آیکن ها رو به حالت Align to Grid در بیارم نمیشه
راه حل دیگه ای جلوی پام بذارید!!!
با تشکر از راهنماییتون
سلامنقل قول:
اون Process هایی که جلوشون نوشته SYSTEM نمیتونید ببندیدشون چون واسه ویندوز ضروری اند و کارهای مختلفی انجام میدهند.
مثل smss ,csrss ,lsass ... که همگی مربوط به ویندوز اند.
بعضی وقت ها ویروس ها میتونن به اینا مثل smss حمله ور بشند.
پس همیشه دلیل بر بودن ویروس نیستند.
همونجا کلیک راست کن و از منوی Arrange icons by گزینه ی Auto Arrange رو تیک بزن.نقل قول:
سپس دوباره Align To Grid رو تیک بزن.
سیستم رو Restart کن.
اگر درست نشد ویندوز مشکل داره یا مشکل پیدا کرده.
چون واسه اینجور مشکل ها نمیشه یک راه حل دقیق و منطقی رو گفت.
با سلام
من یک فایل موسیقی با خود دانلود xp دانلود کردم ولی برنامه دانلود از من مسیر نخواست وخودش فایل را در مسیر
C:\Users\name\AppData\Local ریخته است بعد از اتمام دانلود مدیا پلیر ویندوز ان فایل را اجرا کرد ولی در آن مسیر
هرچه می گردم آن فایل را پیدا نمی کنم در ضمن فایل ها را show hiden هم کرده ام
سلام.
پس زمینه نوشته های آیکن های دسکتاپ رفیقم رنگی شده. باید چکار کنه عادی بشه ؟
متشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز!!!
من میخواستم بدونم که ویندوز 64 بیتی چه برتری هایی نسبت به ویندوز 32 بیتی دارد؟!
آیا ضعف هم دارد؟!
رو دسكتاپ راست كليك كن و properties بزن و به تب desktop برو و پايين Costomize Desktop رو بزن و به تب web برو و اگه تيكي داخل كادر زده شده بود رو بردار و همه صفحات رو ok كن . اگه جواب نداد به كنترل پنل برو و وارد System شو و به تب Advance برو و در بخش اول يعني Performance روي Settings كليك كن و در همون تب اول يعني Visual Effects گزينه اول يعني Let Windows .... رو بزن و همه صفحات رو ok كن .نقل قول:
سلام
موقع بالا اومدن این ارور را میده
با safe mode هم درست نمیشه
چکار کنم؟
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer.
UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME
If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
Chech to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need.
If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory option such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup Option, and then select Safe Mode.
Technical information:
*** STOP: 0x000000ED (0x89E5F168, 0xC0000006, 0x00000000, 0x00000000)
زمانيكه آهنگ در حال اجرا باشه تو منوي File ويندوز مديا پلير گزينه Save file as رو بزن و مسير رو تعيين كن و save بزن .نقل قول:
ويندوز 64 بيتي تقريبا 2 برابر ميتونه از cpu براي پردازش استفاده كنه بخاطر دو برابر بودن مقدار بيتش ( بحث كلي نسبت به اين موضوع وجود داره )نقل قول:
ويندوز 64 بيتي از هر مقدار رمي كه تو سيستم نصب شده باشه ميتونه استفاده كنه ولي 32 بيت فقط تا 3 يا 4 گيگ رو ميتونه ساپورت كنه .
ضعفش البته نميشه گفت ضعف اينه كه فعلا نرم افزارهايي هستن كه نسخه 64 بيتي اونا درست نشده.
منتهي خواستي نصب كن و لذت سرعت رو باهاش بطور محسوس احساس كن .
احتمالا مشكل سخت افزاي باشه . شما رم هاي سيستم رو يكبار دربيار و دوباره جا بنداز . يا جاي اسلات اونارو عوض كن . به هاردت هم دو سه ضربه آروم با دست بزن .نقل قول:
با عرض سلام و ادب
قبل از هر چیز عذرخواهی می کنم بابت اینکه شاید این سوالی که می پرسم مربوط به اینجا نشه!
سوال: راستش حتماً همه ما دیده ایم که زیر اسم بعضی فایلها مثل عکسها و کلیپها و اهنگها، یه اسم دیگه ای به رنگ خاکستری کمرنگ نوشته شده و مثلاً اسم سایت خودشون رو نوشتن؛ می خواستم بدونم این کار رو چگونه می شود انجام داد؟
تشکر می کنم
سلام دوستان
من مدتیه که هرچی ویندوز xp نصب می کنم در هنگام ورود به ویندوز اون قسمت welcomeحذف میشه و log on کردن به صورت کلاسیکه(یعنی تو یه صفحه ی سیاهه)بعد از شروع چند تا اخطار می یاد که مربوط به قسمت DEP است که وقتی cancel می کنم dont send میده.وقتی هم تو قسمت DEP میرم میبینم دوتا برنامه هست که ظاهرا ویندوز اجازه ی اجرا بهشون نمیده.مثلا فکر کنم یکیش نوشتهrun app as dll یکی دیگش هم فکر کنم این بود windowd log on UI
ویروس یابی کردم درست نشد.چندتا ویندوز xp امتحان کردم نشد.بعد از یه مدت هم که به اون برنامه ها اجازه اجرا میدم ویندوز دیگه اصلا بالا نمی یاد
کمکم کنید لطفا
جان هر كسي كه دوست داريد كمك كنيد...
آقا من از ديروز 5-6 بار ويندوز ريختم اما مشكلم حل نشده...!
اينكه وقتي ويندوز رو ميريزم براي بار اول درست و بدون مشكل مثل الان مياد بالا و كار ميكننه...
اما بعد از اينكه كامپيوتر ري استارت يا خاموش ميكنم تا ويندوز مياد بالا بعد از 2 ثانيه يدفه يه صفحه آبي كه توش يه مقداري نوشته هست مياد و سريع كامپيوتر ري استارت ميشه و ديگه درست نميشه تا اينكه دوباره ويندوز بريزم.
خواهشا اگر راه حلي داريد كمكم كنيد...
با NOD32 هم كل هاردم رو چك كردم مشكلي نبود
کلیک راست properties اونجا هست :31:بگردی پیدا میکنینقل قول:
نقل قول:
سلام و تشکر از پاسختون
ولی می شه دقیق تر توضیح بفرمایید؟ متوجه نشدم!:31:
سلامنقل قول:
بيشتر براي اهنگ ها اين مشخصات پديدار ميشه.
روي آهنگ يا فيلم کليک راست کن و Properties رو بزن.
برو به سربرگ Summary و در اونجا گزينه ي Advanced رو بزن.
اونجا ميتوني اون مشخصات با رنگ خاکستري که گفتي رو تغيير بدي.
نقل قول:به احتمال بسيار زياد مشکل از ويندوزه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=332715
توصيه ميشه هيچوقت از ويندوزهايي مثل MRT يا Indego يا شبيه اينها استفاده نکنيد.
اين مشکل به احتمال 90 درصد مشکل سخت افزاري است.نقل قول:
تاپيک رو مطالعه کن :
موفق باشيد :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=332715
با عرض سلام و ارادت
من وینذوزم رو چند روز بیشتر نیست که نصبوندم ، یه چند تا مشکل داره که تو قسمتای مربوطه عنوان کردم :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346238
اما این مسئله که الان دو روزه باهاش روبه رو هستم :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=347212
نوار وظیفه بدون اینکه من تغییری ذرش داده باشم به شکلی در اومده که ضمیمه کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هر چی هم که پراپرتیزش رو بررسی کردم نتیجه ای نگرفتم ( کارلر خیلی آماتوری هم نیستم )
به هر حال منتظر محبتاتون هستم
آقا این مشکل ما حل شد ، یه کمی باهاش ور رفتم ، راه اومد باهام ...
دوس ندارم وقتتون هدر بره که این ویرایش رو انجام دادم
به هر حال اگه کس دیگه ای همین مشکیو داشت بگه تا براش توضیح بدم ( هر چند کمتر کسی مثل من اینقد خنگه - البته باور کنید خودش خودسرانه اینطور شده بود...
سلامنقل قول:
روی Taskbar کلیک راست کن و تیک Lock The Taskbar رو بردار.
سپس چند تا لغزنده پدیدار میشن.
طبق عکس اون لغزنده رو تا ته بکش بعنی تا نزدیک Quick Launch
سلام. کجا و چطور میشه قسمت هایی رو که از بعضی برنامه ها به کلیک راست ماوس اضافه شده حذف کرد ؟ متشکر.
سلامنقل قول:
برو به Regedit و مسیر زیر رو طی کن :
HKEY_CLASSES_ROOT > * > shell
اونجا تقریبا اکثر اون گزینه هایی که اضافه میشه هستند و میتونی دستی پاکشون کنی.