میگن کاشانی و قطبی هر دوشون موندنی شدن
این شایعات خوشایند صحت داره یا................................؟؟؟
میگن کاشانی و قطبی هر دوشون موندنی شدن
این شایعات خوشایند صحت داره یا................................؟؟؟
اره منم توی خبرگزاری پرسپولیس دیدم
باید دنبال بازیکنانی باشن که تو باشگاههای آسیا بتونن بازی کنند
مبعلی و مهدی مهدوی کیا قرار بود بیان
پس راستهنقل قول:
ایول
من بلاخاره ازاد شدم ! از تبعيد گاه ميام
من اين قهرماني حماسي جسورانه وخاطره انگيز پرسپوليسو به همه قرمزا تبريك ميگم
عجب بازي اي بود دقيقه 96 همه چيز به كام ما شد شايد اگه چند هفته مونده به اخر قهرمان ميشيدم اينقدر
نميچسبيد بهمون قهرماني .
بازم تبريك
چرا همه ی پرسپولیسیا به طور مداوم دارن بن میشن؟تا حالا حتی یه دونه از استقلالیا هم بن نشدن.توی تاپیکشون راحت عکسای توهین آمیز برای پرسپولیس میزارن توی آواتارشون عکس های مسخره کننده پرسپولیس رو میزارن و هر چی دلشون میخواد میگن و آخرم ماها باید بن بشیم
سلامنقل قول:
من هم توی یه سایت(نمی دونم خبرگزاری بود یا خیر)دیدم که کاشانی گته؛قطبی حتما می مونه و هرکسی با قطبی مشکل داره می تونه از تیم بره.اما فعلا ایشون یعنی جناب امپراطور معظم:31::11: در تهران تشریف ندارند و خودشون گفته اند فعلا می خواهند در کنار خانواده باشند....
سلامنقل قول:
منم از این ور اون ور شنیدم
اره قطبی که فعلا دست خانومشو گرفتن رفتن شیراز
اخه وضعیت کاشانی هم خیلی مشخص نیست
قطبی هم گفته بدون کاشانی نمیمونه
من که امیدوارم هر دوشون فصل بعد هم باشن
امپراطور هم واقعا برازنده ی این مربیه
استیلی هم در برنامه ورزش و مردم شبکه یک که امروز صبح پخش شد گفت که اگر قطبی به من نیاز داشته باشه حاضرم در کنار او کار کنم ...
عجب آدم دو رویی شده این استیلینقل قول:
تو روزنامه میگه من در شرایطی که قطبی باشه نمیمونم
تو تلویزیون میگه نه اشتباه شد میمونم
امروز تیم ملی چیکار کرد..؟!!
خلیلی گل زد..؟؟!
تیم ملی 6 سایپا 0
خلیلی هم دو تا گل زد
ولی در کل بازیه مزخرفی بود
به روزنامه ها توجه نکنید, دروغ زیاد می نویسند ...نقل قول:
تیم ملی با نتیجه شش بر صفر سایپا رو شکست داد. در این بازی خلیلی فقط نیمه اول بازی کرد که دو گل هم به ثمر رساند !نقل قول:
مرسی خلیلی................
دمش گرم یه نیمه 2 گل
آقایون .....
اینجا چت روم نیست
لطفا
سلام به همه دوستان
کسی نمی دونه نقل و انتقلات لیگ شروع شده؟
پرسپولیس کسی را گرفته؟
راستی من هم تازه از بن دراومدم
نقل قول:
عجب آدم دو رویی شده این استیلی
تو روزنامه میگه من در شرایطی که قطبی باشه نمیمونم
تو تلویزیون میگه نه اشتباه شد میمونم
حسین جان زیاد هم نباید به مطالب روزنامه ها بدبین بود.از این گذشته خود استیلی در شبکه جام جم در گفتگو با مازیار ناظمی (به نقل از خود ناظمی) این قضیه رو گفته بود.نقل قول:
به روزنامه ها توجه نکنید, دروغ زیاد می نویسند ...
هنوز شروع نشده ولی پرسپولیس با دو تا از بازیکنان راه آهن و یک بازیکن سپاهان مذاکره کردهنقل قول:
بازیکنان راه آهن : علیرضا محمد و اون یکی یادم نیاد
و با اکبری از سپاهان
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
قهرمانی تیم پرسپولیس رو به همه تبریک میگم
خداییش خیلی چسبید
می بخشید یه کم دیر شد
بعد از بازی پرسپولیس با صبا باطری به خاطر کل کل ورزشی اخراج بودم
استیلی نظرش عوض شده!!!
گفته کنار قطبی مربی گری می کنم!!
عليرضا محمد ته دفاع راسته . مثل شيث و زارعي نيست كه وقتي بره جلو براش سخت باشه برگرده و دفاع كنه . البته شيث كه پريد ولي پرسپوليس دفاع راست فقط زارعي رو داره . ( كعبي هم كه خيلي وقته دفاع راست بازي نميكنه ) .نقل قول:
ولی فراموش نکنید که همین مسعود زارعی اولش اصلا بلد نبود راه بره....
خیلی پیشرفت کرده نسبت به اون موقع....
اگه همین جوری ادامه بده جای سرجیو راموس رو میگیره..!!!!!!!!!!!!!!!
سرجیو راموس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دیگه در اون حدا هم نیست
الکی نباید یه بازیکن رو بالا برد خالا هر چقد که خوب باشه
خسرو حیدری ...به نظرتون میتونه جای شیث را پر کنه ؟!
این سپاهان داره کولاک میکنه ...با عقیلی تمدید کرد ...میرقربانی و جمشیدیان را هم گرفت
این کاشانی بیکار نشسته تا فصل نقل و انتقالات شروع بشه ...
جمشیدیان رو گرفت..؟؟!!!!!!!!!!!!!
خداییش اخر بازیکنه....!!!
حالا ببینید من کی بهتون گفتم....
بعدا میفهمین من چی گفتم.......
گزارش خواندنی "همشهری جوان" درباره افشین قطبی
مجله همشهری جوان در شماره اخیر خود، شماره 167، چهار خرداد، گزارشی خواندنی درباره افشین قطبی به بهانه قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر چاپ کرده است. در این گزارش از جمله افراد مختلف اظهار نظرهای قابل توجهی درباره سرمربی اخلاق مدار پرسپولیس کرده اند. شما هم بخش هایی از آن را در ادامه بخوانید.
نیکی کریمی: قطبی بیش از هر چیز نشان داد بدون عصبانیت هم می توان برنده شد، می توان بدون این که فحش داد قهرمان شد ... اگر قطبی ری اکشن ما را سر صحنه فیلمبرداری بعد از گل پرسپولیس می دید، خوشحال می شد چون ما رکورد پرش ارتفاع او را هم زدیم
رضا میرکریمی، کارگردان سینما؛ من طرفدار متعصب هیچ تیمی نیستم ولی باید اعتراف کنم بعد از حضور آقای افشین قطبی بر مسند مربیگری پرسپولیس و شنیدن ادبیات و لحن ایشان، فصل گذشته را لحظه به لحظه پیگیری کردم ... من می خواهم بگویم درست است که آقای قطبی مدت ها در ایران نبوده ولی از بسیاری از مربیان ایرانی ما ایرانی تر، متعهدتر و اخلاق گراتر است
علی پروین : این آقاقطبی یه مربی مشتی و با حاله که تو آمریکا بزرگ شده اما دیزی خوردن رو یادش نرفته تا یه ایرانی اصیل باقی بمونه ... افشین رو خیلی اذیت کردند ولی ثابت کرد یک مرد واقعیه چون تا آخرین روز بازی، سر حرفش ایستاد و بالاخره هم پرسپولیس رو قهرمان کرد
پیمان قاسم خانی: دوستم – ژوله – ایده جالبی برای یک مقاله داشت؛ این که قطبی به درد فوتبال ما نمی خورد؛ همان طور که آقای خاتمی به درد سیاست ما نمی خورد؛ چون هر دو بیش از حد آرام هستند. در آن زمان حرف ژوله به نظرم به طرز ناامیدکننده ای درست می رسید
پژمان بازغی: قطبی به ما آموخت فوتبال حرفه ای اخلاق می خواهد و این همان چیزی است که سال هاست از ما دور افتاده
ناصر حجازی: نمی توان شخصیت بالایش را منکر شد. آقای قطبی تنها مربی لیگ برتری بود که تحت هر شرایطی با روی خوش به طرف مربیان و حریفان می رفت تا ثابت کند شخصیتی بالاتر از فوتبال ایران دارد
سیامک انصاری: سلام آقای قطبی! خیلی متشکرم که به ایران آمدید ... در ابتدای مصاحبه، نه از تاکتیک صحبت کردید، نه از تکنیک، نه از بازیکنان ناآرام تیم تان و نه از پرسپولیس با تمام حاشیه اش. از مردم خواستید روی زمین آشغال نریزید و شهر را تمیز نگه دارند. چند دقیقه ای خشکم زد. می دانید چرا؟ به خاطر این که تا به حال هیچ مربی ای را ندیدم که چهره این شهر برایش مهم باشد
کریم باقری: از این که هر کس از راه می رسید، سعی داشت افشین قطبی را تخریب کند، حرص می خوردم ... اولین روزی که سر تمرین آمد، از قهرمانی حرف می زد؛ در حالی که حتی اکثر نفرات تیم را نمی شناخت. در آن روز همه سرمربی را مسخره می کردند ... حرف های قطبی برای بازگشت من به دوران اوج خیلی تاثیر داشت ... من قول می دهم تا چند سال آینده، او را در تیم های بزرگ دنیا ببینیم و بعد حسرت از دست دادنش را بخوریم ... او در بدترین شرایط هم خندان بود و به هیچ کس توهین نمی کرد حتی با بازیکنانی که در تیم اذیتش می کردند. با تمام بی احترامی ها کنار آمد
مطلب بسیار جلبی بود Lindows جان واقعا دستت درد نکنه
اینست امپراطور
واقعا از خوندن این مطلب حال کردم و به خاطر پرسپولیسی بودنم احساس غرور بهم دست داد
حتی ناصر حجازی هم اعتراف کرد
قابل نداشتنقل قول:
خودم هم حال كردم مخصوصا با پروينش :20:
بابا .......نقل قول:
این دیگه خیلی تابلو یه..!!!
دیگه اینقدرا هم علی پروین ضایع مصاحبه نمیکنه...
دیزی چیه..؟
مشتی چیه..؟!با حاله.؟!!!!!!
عجب..!!!
به نظر منم فکر نمیکنم پروین اینجوری مصاحبه کرده باشه.ادبیات پروین توی مصاحبه اینجوری نیستش.
قرار داد قطبی در چه وضعی هستش؟
ما را هم که به دلیل کل کل ورزشی اخراج کردند.اما اشکالی نداره من که چیزی نگفتم.
پگاه 4 - زردالوها 2
زردالوها از جام حذفی حذف شد
:8::39::26::15::14:
سلام
خوب حالا مگه بده..همش که تعریفش را کردن:دی
معنی تیم بین المللی رو هم فهمیدیم:27:
به تمام معنا تحقیر شدن
باید 20 تا گل می خوردن:27:
من چند جای دیگه هم دیدمنقل قول:
البته مال یک خبر گزاریه
سپاهان باید 10 1 می باخت
به پگاه باخت؟:18:نقل قول:
واقعا که ...نقل قول:
یه همچین تیمی ادعا داشت که قهرمانی توی لیگ حقش بوده ..
واقعا که .. :13:
بچه ها راستی یه چیزی رو دقت کردین ؟
یه چیزی که من هیچ جا ندیدم چیزی ازش بگن ، ولی اون روز که
دقت کردم متوجه شدم ..
در مورد وقت اضافه ی بازی با سپاهان ..
سپاهانیا وقت رو 5 دقیقه و خرده ای حساب کرده بودن و داور هم
7 دقیقه ... گل پرسپولیس هم دقیقه ی 6 زده شد .. !
اما یه نکته اینجا بود که عادل هم بهش دقت نکرده بود ..
خطایی که گل پرسپولیس رو رقم زد ، یعنی همون ضربه ی آزاد ،
توی دقیقه ی 94:23 اتفاق افتاد .. !
و خوب اینقد اون کاظمی اومد جلو عقب که یه دقیقه طول کشید زدن
ضربه !!
یعنی حتی اگه وقت اضافه 5 دقیقه هم بوده ، بازم در صحت گل
پرسپولیس شکی نیست ..
چون دیگه هر جای دنیا بود و هر داوری هم بود ، قبل از زدن ضربه
که سوت رو نمی زد ! حداقل میذاشت توپ بره وسط زمین ، بعد ..
ببینیم سپاهانیا واسه این باخت خوشگلشون جلو پگاه چه بهونه ای میارن .. :21:
تو نود معلوم میشه .. :27:
یا حق
:40:
باخت مفتضحانه ي سپاه ... رو به همه همشهريهاي عزيزم تبريك ميگم
تيم بين المللي تركيد
پس از پيروزي مقابل سپاهان در جام حذفي
دستنشان: تمام تيمهاي بزرگ را شكست داديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پگاه گيلان گفت: با شكست سپاهان در مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي، روند پيروزي برابر تيمهاي بزرگ را تكميل كرديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، نادر دستنشان پس از پيروزي چهار بر دو مقابل سپاهان در جام حذفي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اين پيروزي با ارزش را به بازيكنان تيم پگاه و تمام مردم رشت تبريك ميگويم. امسال توانستيم در ليگ برتر ماندگار شويم و در جام حذفي نيز به جمع چهار تيم برتر راه يابيم.
وي افزود: پرسپوليس، صباباتري و استقلال تهران را در ليگ برتر شكست داديم و امروز با پيروزي بر سپاهان روند موفقيتهاي خود را تكميل كرديم. در مرحله نيمه نهايي جام حذفي بيصبرانه منتظر برق شيراز هستيم.
مربي تيم پگاه ادامه داد: اگرچه در ليگ برتر برابر برق شيراز شكست خورديم؛ اما ديدار جام حذفي شرايط خودش را دارد.