نـــــــــــه :n02: از اون لحاظ اره درستــه :n05:نقل قول:
Printable View
نـــــــــــه :n02: از اون لحاظ اره درستــه :n05:نقل قول:
کلا چقد پرداخت کردی شما؟نقل قول:
شهر تهران همون قیمت های توی سایت هاستنقل قول:
ولی شهرستان 2 3 برابر بیشتر تعرفه تهران :n16:
دوستان سرعت نا محدود 2 مگابایت فن آوا چطوریاست ؟ برای دانلود رو چند باید ثابت بشه ؟
نام سرویس: DP-2048- B U
من دو مگابیت نامحدود برای پسرعموم گرفتم، ماهی نود و پنج تومن فکر کنم. سرعت دانلود حدود ۱۸۰ بودنقل قول:
ممنون . :n16::n16:نقل قول:
سلام خدمت دوستان محتاج کمک هستم :n03:من 1ماهه از فن اوا سرویس گرفتم ازش راضیم .فقط یه مشکلی که هست هر مدل *یلترشکنی روش اجرا می کنم کانکت میشه اما صفحات وب باز نمیشه حتی یه اکانت کریو گرفتم رفتم 2تا کافی نت امتحان کردم کریو کار کرد اما رو سیستم من کار نمیکنه . تنظیمات فایر فاکس و اینتزنت اکسپلورر رو هم دست نزدم. خواستم ببینم کسی این مشکل براش پیش اومده؟ ممنون میشم کمکم کنید کارم گیره.
برو توی کنترل پنلنقل قول:
Internet Option
نوار بالا Connections رو بزن
پایین Lan Setting
ببین توی قسمت prOxy server تیک خورده یا نه
اگه هست تیک همه رو بردار:n16:
اگه مشکلتون حل شد لطفا اطلاع بدیدنقل قول:
دوستان سرويس من ظاهرا وصل شده (پيگيري كردم)
يوزر و پس رو هم دادم اما وصل نشد.
تنظيمات مودم چيز خاصي داره ؟ مگه فقط 8 و 35 براي VPI و VCI نيست؟
من تنظيماتم عين تنظيماتيه كه قبلا از مخابرات سرويس گرفته بودم و فقط 0 و 35 رو به 8 و 35 تغيير دادم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
همون 0 35 هست فن آوانقل قول:
پس چرا تو راهنماي سايت نوشتن 8 و 35 ؟نقل قول:
اشتباه نوشته 0 35 هستنقل قول:
درسته همون 8,35 هست.نقل قول:
من رو 8 و 35 تنظیم کردم درست شد.
با سلام.
من سرویس DP-512-BU نامحدود داشتم دیروز به سایتش سر زدم دیدم بدون اینکه بدونم سرویسم به DP-256-SU نامحدود تغییر کرده!
قضیه چیه؟ من همون سرویس سابقم رو میخوام، چرا تغییرش دادن؟
جهت اطلاع ساکن مشهد هم هستم.
لطفا راهنماییم کنید:n16:
ولی من فن آوا دارم و 8 35 هستشنقل قول:
والله من داشتم رو 0 35 بــود :n02:نقل قول:
512 برنزی نا محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصات خطم
یه سئوال
این سرویس طلایی چجوریاست مثلا 512 طلایی سرعتش چنده و آیا سرعت طلایی تا آخر همون مقدار میمونه
حاجی کدون منطقه ی مشهدی؟حالا چرا نا محدود حاجی؟اصن چرا فن آوا؟نقل قول:
ضریب اشتراک طلای 1 به 4 یا 1 به 3 هست که میشه 512 تقسیــم بر 3 میشــود حداکثر 170 تا دانلود میده :n02: آره میمونه به اندازه پولت آش میخوری :n16:نقل قول:
سرویس 512kbps سرعتش به بایت میشه 64KBps و بعد این سرعت رو تقسیم می کنن. یعنی سرعت 170KBps از نظر من ممکن نیست، مگه اینکه شما خودتون داشته باشین و تست بذارین.نقل قول:
دوست عزیز توی سرعت 64 ، 514 کیلوبایت بین 8 نفر تقسیم شده ولی سرویس های طلایی بین 3 یا 4 نفر تقسیم میشه ، که 512 کیلوبایت میشه 150 تا 170 :n16:نقل قول:
نه دوست عزیز، بنظر من اشتباه می کنید. اون سرعت ها کیلوبیت هستن و نه کیلوبایت. بین کسی هم تقسیم نمیشه و تقسیم بر هشت برای رسیدن به کیلوبایت هست.نقل قول:
والله به ما اینجوری گفتن:sq_3:نقل قول:
512 کیلوبیت میشه 64 کیلوبایت . حالا این 64 کیلوبایت رو بین 3-4 نفر یا 8-10 نفر تقسیم می کنند مثلا اگر 8 نفر همزمان دانلود کنند 64/8 میشه. سرعت دانلود 170 کیلوبایت هم میشه چیزی حدود 1.5 مگابیت سرعت اینترنت
موفق باشید
Sent from my Phone
[QUOTE=Mr.Pooya;8351290]512 کیلوبیت میشه 64 کیلوبایت . حالا این 64 کیلوبایت رو بین 3-4 نفر یا 8-10 نفر تقسیم می کنند مثلا اگر 8 نفر همزمان دانلود کنند 64/8 میشه. سرعت دانلود 170 کیلوبایت هم میشه چیزی حدود 1.5 مگابیت سرعت اینترنت
موفق باشید
من که ۵۱۲ گرفتم سرعت بین ۵۴ تا ۷۰ نوسان داره
حالا شاید ماه بعد ا میگ گرفتم
تا ۱۷۰ گیگ جا داره برای دانلود
نقل قول:تبدیل بیت به بایت: هر 8 بیت میشه 1 بایت. پس اگر سرعت اینترنت 512 کیلو بیت باشه، سرعت دانلود به بایت میشه 64 = 8 / 512 یعنی 64 کیلو بایت بر ثانیه. سرویس طلایی سرعت رو بالاتر از اندازه قرارداد میبندن. وگرنه صرف 512 تقسیم بر 3 میشه 170.66 کیلو بیت بر ثانیه، که سرعت دانلودش میشه 21.33 کیلو بایت بر ثانیه!نقل قول:
سرویس برنزی هم حدودی با احتساب اعمال تضمینی 1 به 8 سرعت 512 رو ارائه میده. چون در اصل روی 4096 کیلو بیت بسته شده که تقسیم بر 8 بشه میشه 512 :n01:
نه عزیز داون استریم روی 4096 بسته میشه. یعنی پهنای باندت معادل 4 مگابیت هست که با احتساب تقسیم بر 8 میشه همون 512 قرارداد :n01:نقل قول:
نه عزیز برای ۵۱۲ برنزی پهنای باندی که در اختیارمون میذارن همون ۵۱۲ هست. داون استریم هم همین مقدار ست میشه. بیشتر هم ست کنن تاثیری روی سرعت ندارهنقل قول:
[QUOTE=Dr Nima;8351329]شما طلایی دارین؟نقل قول:
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
[QUOTE=parham_7;8351385]۵۱۲ برنزی ۶۰ دانلود حدودانقل قول:
پشتیبانیش میگفت طلایی بگیری اصلا محدودت نمیکنن و سرعت بالاتر از اون چیزیه که بخری
ولی رفقا میگن اگه زیاد دانلود کنی طلایی میشه برنزی و همچنین اگه مرکز مخابراتی شلوغه باشه
من که هم زیاد دانلود میکنم هم مرکز خیلی شلوغه آدماش هم تنبل هستن :-)
به حرف سرویس دهنده هم هیچ اعتمادی نیستش
طلایی ۵۱۲ بنظرم ۸۶ تومن بود ولی ۱ میگ برنزی ۴۵ تقریبا ۲ برابر
و سرعت دانلود اولی تقریبا ۱۷۰ و دومی ۱۲۰
ریسکش نمیارزه طلایی بگیری بعدش برنزیت کنن
[QUOTE=Dr Nima;8351611]مرسینقل قول:
اسیاتک که ما رو هلاک کرده پینگش ۲۵۰۰ سرعتش هم شبا ۱۰ روزا ۴۰!
عزیز این حرف شما یعنی این که فن آوا سرویس 512 رو داره به صورت اشتراک 1 به 1 عرضه میکنه که سرعت دریافت همون سرعت قرارداده، و این خلافه قانون سازمانه. طبق قانون جدید سازمان تنظیم مقررات رادیویی، همه شرکتا موظفن که پهنای باند سرویس های نامحدود رو حتما به شکل یک هشتم عرضه کنن. این وسط شرکتا میان با دریافت هزینه از کاربر، یک هشتم سرعت خریداری شده رو به صورت نامحدود میدن. کاربر هم اعتراض کنه میگن سازمان تنظیم مقررات گفته و دهن کاربر بسته میشه. یه سری شرکت ها مثل همین فن آوا هستن که پهنای باند رو بالا میبندن که یک هشتمش بشه سرعت قراردادی. اینجوری هم دهن سازمان تنظیم مقررات بسته میشه هم مشتری راضی هست. این عکس مال صفحه تنظیمات مودمم وقتی که 512 برنزی داشتمه:نقل قول:
درضمن کی گفته داون استریم رو بالا ببندن تاثیری نداره روی سرعت؟! شما با این حرف تمام درسای مهندسی شبکه و مهندسی اینترنت که با بدبختی پاس کردیم رو بردید زیر سوال! :n04:
[QUOTE=parham_7;8351620]شما که حتما باید تخلیه کنینقل قول:
اگه میخوای زودتر تخلیه شی کارت ملی صاحب خط با آخرین قبض ر و. ببر مرکز مخابراتتون و بگو پورت رو تخلیه کنن
شلگامان و آفریقا تک فعلا بدترین سرویسا هستن
با اون پول برو سرویس طلایی بگیر از همین فن آوا حالشو ببر
من همیشه اول یه تست یه ماهه میزنم بعد میگیرم
البته با این اوضاع هر یه ماه بری جلو شاید بهتر باشه
DariushGreat اگه پول بیشتر به بعضی از این سرویس دهنده ها بدی اصلا یه سرعتی میدن که با قانون شاید خلاف باشه
اصلا اینجا کلا با همه جا فرق داره به قول فردوسی پور
اگه یک به یک بدن اصلا جای تعجب نیست چون عملا یک به سه هم میدن طرف آشنا باشه که دیگه کارت حله فقط پول و پارتی
خوبه داخل کشور ما سازمان تنظیم مقررات رادیویی حواسش هست کاربرا سرعتشون پایین باشه دمشون گرمنقل قول:
منظور ایشون 512 کیلوبیته که به کیلوبایت میشه 64 در ضمن قانون سازمان مقررات اینه که حداکثر اشتراک 1 به 8 هست نه اینکه همیشه اشتراک 1 به 8 ئه.اگر سرویس دهنده 1 به 1 عرضه کنه که کاری ندارن باهاش چون داره به خودش ضرر میزنه.قصد توهین ندارم ولی مثل اینکه شما نمیدونید سرعت سرویس های اینترنت به بیت نوشته میشه نه بایتنقل قول:
دوستمون پاسخ تون رو دادن. ۱ به ۸ بودن در حداکثرش هست و اگر کمتر کنن کسی باهاشون کاری نداره.نقل قول:
در مورد داون استریم تا وقتی اکانت مارو که ۵۱۲ برنزی داریم، روی سرعت 512kbps تنظیم کردند، هرچی داون استریم بالاتر از این مقدار ببندن روی سرعت هیچ تاثیری نداره. اون اکانتینگی که دارن، سرعت مارو محدود میکنه به ۵۱۲، حالا چه داون استریم ۵۱۲ باشه و چه ۴۰۹۶ سرعت همونه.
مثل اینکه به اون درسایی که با بدبختی پاس کردید خوب دل ندادید ؛-)
والا ما که همون 24500 رو میدادیم سرعت قراردادو بهمون میدادن! :دی مواقعی هم که شماری از مشترکین دچار اختلال میشدن (بیشتر اختلال از طرف خود مرکز بود) هم پهنای باند ما بالاتر میرفت و کیفمون دو چندان میشد!!! :n20: تازه الآن 22500 میدیم برای حجمی ولی دیگه اشتراک 1 به 8 نیست، 1 به 4 هست. که در بدترین شرایط سرعت میشه 1024 کیلوبیت که باعث میشه خیلی بیشتر کیف کنیم!!! :دی :n09:نقل قول:
عزیز 4 سال زندگیمون با این بیت و بایت ها گذشته دیگه شما نمیخواد از من ایراد بگیری :دی توضیحات تکمیلی در مورد 1 به 8 در ادامه...نقل قول:
نگفتن حداکثر 1 به 8، گفته شده تمامی سرویس های با پهنای باند نامحدود حتما به صورت 1 به 8 عرضه بشن. دقیقا در دوره رییس جمهور قبلی این طرح تصویب شد. بهانه این بود که پهنای باند کشور کمه و نمیشه و فشار میاد و از این چرت و پرتا!!! ولی اصل دلیلش به خاطر امنیت ملی بود :n15: واسه همینه که تا همین الآن خیلی از مشترکین شرکت های معروف از سرویس های نامحدود شدیدا ناراضی هستن. به همین تاپیک همسایه (مبین نت) سر بزنید و جستجو کنید ببینید که سر سرویس های نامحدود چقدر فحش دادن. یا شرکت هایی که قبلا سرویس نامحدود میدادن... فقط مخابرات این قضیه رو زیاد رعایت نمیکنه که چون مال سپاهه کسی نمیتونه بهش حرفی بزنه و فن آوا که رعایت میکنه ولی اینجوری در اصل سازمان رو دور میزنه که رضایت مشتریش رو هم داشته باشه.نقل قول:
اینم یه شات ویژه از کارنامم واسه شما :n09:نقل قول:
ما با دل و جون، خون دل خوردیم و پاس کردیم این دو تا درسو. ولی در مورد شما فکر کنم اگر چشمتون به چند خط اول کد نویسی یکی از الگوریتم های مسیریابی، یا یکی از الگوریتم های کنترل ازدهام بیافته اول هنگ کنی بعد غش! :دی تازه این دو درس با این همه سختی نسبت به دروسی مثل کامپایلر یا سیستم عامل ساختار ساده تری داشتن. دیگه حساب کن ما چی کشیدیم...!
دوست من اسم سرویس من اینهنقل قول:
«سرویس 512Kbps با ترافیک ماهیانه نامحدود» سرعت دانلود من هم دقیقا همینه که میشه 64KBps. پس یعنی یک به هشت نشده. حرف من از اول همین یک چیز بوده و بس.
بهتره در مورد کسی که نمیشناسید پیش داوری نکنید. بنده ارشد مکانیک سیالت دارم و بهتون اطمینان میدم به اندازه کافی کد نویسی کردم و خیلی هم بهش علاقه دارم، اگر وقت کنم حتما بیشتر کار می کنم در این زمینه. هر رشته ای مشکلات و سختی های خودش رو داره. مام زیاد کشیدیم.
موفق باشید مهندس.