دوستانی که مدرکشون رو در ترم بهمن میگیرن نمیتونن انتخاب رشته مهر ماه رو انجام بدن حتی در دانشگاه های غیر انتفاعی و باید منتظر تکمیل ظرفیت باشن
انتخاب رشته از همین الان بر روی سایت سنجش قرار گرفت
Printable View
دوستانی که مدرکشون رو در ترم بهمن میگیرن نمیتونن انتخاب رشته مهر ماه رو انجام بدن حتی در دانشگاه های غیر انتفاعی و باید منتظر تکمیل ظرفیت باشن
انتخاب رشته از همین الان بر روی سایت سنجش قرار گرفت
من که اصلا این قضیه رو متوجه نشدم. یعنی الان ثبت نام کنم؟ یا وایسم بعدا؟ اصلا قضیه این چه جوریاس؟نقل قول:
تو دفترچه که نیگا کردم، رشته نرم افزار فقط 1 دانشگاه ورودی برای نیم سال دوم میگیره.
الان قضیش چه جوریه این؟
تا اونجا که من اطلاع دارم فقط همون رو میتونی انتخاب کنی...نقل قول:
منم همینجوریم...
بله فقط همونو میتونید انتخاب کنید
دوستان اولویت های الکی نزنید یه وقت
چون اگه مثل پارسال باشه جایی قبول بشید و نرید نمی تونید تکمیل ظرفیت شرکت کنید
فقط همون یدونه رو انتخاب واحد کن و اگر قبول نشدی میری برای تکمیل ظرفیتنقل قول:
البته هنوز معلوم نیست تکمیل ظرفیت مثل پارسال باشه :20: صد در صد روی تکمل ظرفیت حساب نکنیدنقل قول:
به خودتون بستگی داره شاید تکمیل ظرفیت مثل پارسال نبود و اولویت هاتون بسوزه:46:
ممنون بابت جوابا.
فقط یه سوال دیگه. غیرانتفاعی هم رزرو نداره؟
تکمیل ظرفیت پارسال چطوری بود؟نقل قول:
اینجوری بود:نقل قول:
نقل قول:
حالا جالبیش اینه پارسال قانونش اینطوری بوده کسایی که مجاز شده بودن نمیتونستن تکمیل ظرفیت شرکت کنن!نقل قول:
فقط کسایی رو که مجاز نشده بودن برای تکمیل ظرفیت قبول کردن
پس حواستون باشه اگه امسال هم تکمیل ظرفیت داشته باشن و قانونش مثل پارسال باشه اولیت ها رو الکی نزنید چون اگه جایی قبول بشید و نرید نمیتونید تکمیل ظرفیت شرکت کنید
و البته به لطف سنجش اینا همش احتمالاته و قطعی نیست!
پارسال اونطوری بوده شاید امسال نباشه !
اگه تکمیل ظرفیت اینجوری باشه یکی مثل من که نیم ساله دوومیه و انتخاباش کمتره بهتره جاهای دور رو نزنه دیگه...درسته؟
چون اگه قبول شه نتونه بره شانس تکمیل ظرفیت رو هم از دست میده...
مگه میشه آخه اینطور ؟ :دینقل قول:
یعنی من الان مثلا نیمه دومی هستم .. یه دانشگاه رو بزنم قبول نشم ... تکمیل ظرفیت میگه برو غیر انتفاعی هرجا عشقت کشید ثبت نام کن ؟
راستی دوستان کی میدونه اگه الان کلا انتخاب رشته نکنی چی میشه ؟؟؟؟
اره دقیقا باید حواست باشه الکی اولویت نزنی چون تکمیل ظرفیت پارسال مثل یه معجزه بودهنقل قول:
کلا مجاز نشدی ولی هر جا عشقت کشیده رفتی:31:
چند بار گفتم تکمیل ظرفیت پارسال هنوز صد در صد نیست تا حالا سنجش نگفته مثل پارسال هست یا نه ! پس قطعی نیستنقل قول:
بعد محمد قضیه تو فرق میکنه . حتی اگه برای تکمیل ظرفیت صبر کنی بازم همون جاهایی که نیمه دوم میگرین میتونی بری.
ولی تو که میخوای کرمانشاه قبول بشی چون نیم دوم نداره نمیشه :41:
ببین بهترین کار اینه که بری یکی از اون سه تا غیرانتفاعی سوال کنی ! اونا جواب قطعی بهت میدن:46:
انتخاب رشته نکنی یعنی انصراف دادی
نمیدونم قاطی پاتی شده ..نقل قول:
ببین . من واسه بهمن مدرکم اوکیه .. خب ؟
الان مثلا نیم سال دوم قزوین یا هر جای دیگه رو میزنم و قبول نــمیشم ... بعدش که تکمیل ظرفیت واسه بهمن میاد شرایط منم مثل بقیه میشه دیگه چون اون موقع مدرک دارم . اینطور نیست ؟؟؟
اگر شرایط پارسال پیش بیاد واسه منم هست . فکر نمیکنم اینجور باشه که تکمیل ظرفیتم فرق کنه و اون موقع هم نیم سال دومی ها پذیرشم کنن فقط .
بابا این سنجش هر سال گندش رو در میاره . هیچ وقت شفاف نبودههههههههههههه
دقیقا واسه همینه میگم بهتره بری بپرسی:20:نقل قول:
اگه من یا هر کس دیگه ای راهنمایی اشتباه کنه به قیمت یک سالت تموم میشه!
غیر انتفاعی از نظر شهریه چه قدر بت آزاد فرق میکنه؟
میصرفه آدم ازاد شهر خودش رو بیخیال شه بره غیر انتفاعی یه شهر دیگه؟
اولا بستگی به مسیرت داره چون اکثر بچه هایی که میان غیرانتفاعی حساب کتاب که میکنن میگن اگر رفته بودیم ازاد خیلی بهتر بودنقل قول:
هزینه رفت و امد خوراک و.... رو باید بیاری رو قیمت غیر انتفاعی بعد ببینی میصرفه بری یا نه
بعد خود دانشگاه ازاد هست ایا سطحش بالاست که داری اون پول رو میدی یا نه؟
تکمیل ظرفیت کی هست؟ میوفته برای نیمه دوم؟ نیمه دوم غیر انتفایی ها پذیرش دارن اگه توی تکمیل ظرفیت قبول بشیم؟
تکمیل ظرفیت احتمالا می افته برای آبان ماه
دوستان امروز آخرین روز انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی هست
سلام و دروود به همه عزیزان گل
جان من هرکی میدونه چیزی منو راهنمایی کنه
تو دقیقه نود بین غیرانتفاعی تهران و شبانه شهرستان موندم !!! برام هم مهم هزینه است
کسی میتونه به من بگه کدوم یکی از نظر صرفا هزینه به صرفه تر ه
پیشاپیش از هرکی که راهنمایی کنه سپاسگذاری می کنم
جمیعا موفق باشید
سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه حاضرين در جلسه آزمون ورودي دورههاي كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391 كه آزمون آنان در روز پنج شنبه 2/6/1391 برگزار گرديد ميرساند مهلت انتخاب رشته آزمون مذكور براي انتخاب كدرشته محلهاي تحصيلي مورد علاقه از كدرشته امتحاني مربوط به دانشگاهها و موسسات آموزش عالي (بجز كد رشته محلهاي دانشگاه آزاد اسلامي) با توجه به مندرجات دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي كه هماكنون بر روي سايت سازمان قرار دارد و مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشته مذكور و همچنين اطلاعيههاي مربوط، تا ساعت 24 روز يكشنبه 12/6/1391 تمديد گرديد.
کسی در مورد این قضیه اطلاعی نداره:
نقل قول:
فکر نمیکنمنقل قول:
فکر کنم همه را نیمه اول میگیرن نیمه دوم نداره
قبلا جوابش داده شده:20:نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوستان مهلت انتخاب رشته واسه آزاد فقط امروز هستش؟ هیچ جا ننوشته مهلتش تا کی هست.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
دولتی تا 24 امروز هستنقل قول:
آزاد از امروز شروع شده
از روز يكشنبه 12/6/1391 لغايت روز شنبه 18/6/1391
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تو این 3 -4 روز که از پست قبلیم می گذره یه کم انتخاب هام عوض شد. ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید:
من درصد هام حدودا این هاست:
مدار منطقی بالای 30 درصد، زبان ها بالای 50 درصد، ریاضی و امار سفید و بقیه بین 10-20 درصد.
انتخاب هام:
1-تهران جنوب
2-شهر قدس
3-رودهن
4-پردیس
5-پرند
6-قیام دشت
معیارم نزدیکی به تهران و خوش مسیری بوده (ما سمت غرب حدود ستارخان هستیم).این دانشگاه ها مدرکشون و راحتیشون (رفتار کادر با دانشجو) فرقی داره باهم؟ (البته به جز تهران جنون که مشخصا از همه سرتره)
فقط چیزی که توش شک دارم اینه که تهران جنوب اون اول باشه یا کلا حذفش کنم و هرکدوم یه دونه بیاد بالا؟ یعنی اینجوری:
1-شهر قدس
2-رودهن
3-پردیس
4-پرند
5-قیام دشت
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
کسی میدونه نتایج نهایی یا نتایج اولیه کی میاد ؟
اولیه ندارهنقل قول:
مهــــــر.....
حسين توكلي مشاور عالي سازمان سنجش در گفتوگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، گفت:
نتايج نهايي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 91 و آزمون دوره هاي كارداني نظام جديد دانشگاه فني و حرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي 28 تا 30 شهريور ماه در سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام مي شود.
وي با بيان اينكه آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 91 و آزمون دوره هاي كارداني نظام جديد دانشگاه فني و حرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي 3 شهريور ماه در 135 شهرستان مختلف كشور برگزار شد، افزود: در اين آزمون 374 هزار و 816 نفر ثبت نام كردند كه از اين تعداد 128 هزار و 104 نفر زن و 246 هزار و 712 نفر مرد بودند. توكلي تصريح كرد:
نتايج نهايي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 91 و آزمون دوره هاي كارداني نظام جديد دانشگاه فني و حرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي نیز 28 تا 30 شهريور ماه در سايت سازمان سنجش اعلام مي شود
دوستانی که میدونن کمک کنن
من مدرک کاردانی کامپیوتر را دارم . مشکل سربازی رو هم ندارم .
میتونم برای ازمون کاردانی به کارشناسی برم رشته پزشکی ؟!؟ میشه ؟
نقل قول:
سلام
خیر نمیشه
یکم بیشتر توضیح میدید . من رفتم گفتن باید یه چند تا درس رو بخونی بهت میدن تو کارشاسی از رشته پزشکینقل قول:
تاریخ دقیق اعلام نتایج اعلام نشده؟
نقل قول:28 تا 30 امنقل قول:
من مدرکم کاردانی ام را از دانشگاه ازاد هنوز نگرفتم به عدم رعایت پیشنیازی پرونده ام رفته کمیسیون و گفته اند چهارشنبه از کمیسیون میاد میخواستم بدونم میتونم برای کاردانی به کارشناسی دولتی یا علمی کاربردی به جای مدرک کاردانی چک بدم از طرفی دیگه هم دانشگاه هم 600تومن بدهکارم میخواستم ببینم میتونم 2سال دیگه که کارشناسی مدرکم را بگیرم کاردانی ام را ببرم؟
امروز که اعلام نشد امکان داره فردا اعلام شه؟نقل قول:
ظاهرا جدیدا اعلام کردن هفته اول مهر(3مهر احتمالا)نقل قول:
ای تو روحشون که...
جدی؟؟! یعنی تا آخر شهریور امید نداشته باشیم؟؟؟؟نقل قول:
عنوان درخواست اعلام نتايج
تاريخ ارسال جواب 1391/06/29-7:15
پاسخ
با سلام داوطلب گرامی: اعلام نتایج نهایی رشته های متمرکز و اعلام اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های شرایط خاص و نیمه متمرکز برای انجام مصاحبه، معاینه، آزمون علمی و یا عملی آزمون کاردانی به کارشناسی هفته اول مهر ماه 1391 و همچنین استقرار کارنامه نهایی آزمون فوق بر روی پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آبان ماه 91 قرار خواهد گرفت. با تشکر