سلام دوستان من میخواستم مانیتور lg مدله w2286L برا Ps3 بگیرم به نظر شما خوبه....؟
راستی 1 سوال دیگه داشتم وقتی ps رو به مانیتور وصل میکنیم اگه مانیتور speaker نداشته باشه باید چی کار کنیم.....؟:13:
Printable View
سلام دوستان من میخواستم مانیتور lg مدله w2286L برا Ps3 بگیرم به نظر شما خوبه....؟
راستی 1 سوال دیگه داشتم وقتی ps رو به مانیتور وصل میکنیم اگه مانیتور speaker نداشته باشه باید چی کار کنیم.....؟:13:
سلام
من با انلاين فيفا 10 مشكل دارم.
من به سرور های ea وصل میشم ولی وقتی دارم آنلاین بازی می کنم به دقیقه ی ۱۵ بازی نرسیده اون علامت لود کذایی میاد و بعدشم پیغام connection with your opponent lost
اينترنتم مكس نت است لطفاً راهنمايي كنيد.
:31: میگم شما چطوری تونستی GT رو یا Alan Wake مقایسه کنی !!!؟؟؟نقل قول:
شما دستگاهت رو از کجا گرفتی ؟؟!!نقل قول:
فکر میکنم وقتی داشتی میخردی پیشت وایساده بودم !! :31:
رامتین اصلا نگران نباش !نقل قول:
اولا که باید صبر کنیم تا امتحانش رو پس بده که خودش 1 سال طول میکشه. PS3 هم که هنوز آخرین قدرتش رو ندیدم پس خیلی جا
واسش داریم که به قل معروف حالشو ببریم :31:
میلاد جان Sony به بدی داره اونم اینه که یه موقعه هایی زیاد حرف میزنه !نقل قول:
جوجه رو آخر پائیز میشمارن !
مانیتور های جدید LCD که قابلیت Full HD رو دارن , از پورت Aux یا همون 3.5mm بهره میبرن که بواسطه ی اون و یک کابل 3.5mmنقل قول:
صدا رو هم داشته باشید.
Please پست I پاک Done :31:
توي پي اس پي يه گزينه ريموت پلي هست بلوتوث يا وايرلس رو روشن كن بعد با پلي 3 سرچ كن وقتي اونو يافت كار تمومه كه البته به هيچ دردي نميخوره :19:نقل قول:
فقط ميشه از طريق پلي3 با پي اس پي به نت وصل شي:11:
تو یسری از بازی ها مثل Grand Turismo میشه از PSP به جای آینه عقب استفاده کرد.نقل قول:
فقط خواستي منو هويج كني؟:31:نقل قول:
خوب همون هيچيه ديگه:31::11::46::10:
من اي دي اس ال وايرلس دارم --- برادرم طبقه بالاي خونمون با لب تاپ كار ميكنه من پايين با ps3 ----ميخوام ببينم اگه مودم طبقه بالا باشه من مهم ميتونم پايين استفاده كنم---فعلا تست نكردم گفتم شايد شما بدونيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه تو محدودش باشي چرا كه نه
الان قيمت بازي هاس ps3 چنده؟ منظورم بازي هاي روزه مثل assassins creed 2 و ...
قيمت بازي ها رو بذارين ممنون ميشم
شما اینترنت رو شیر کنید روی وایرلس... در فضای بسته تا 100متر و در فضای باز تا 400 متر جواب میده.نقل قول:
سلام
من به سرور های ea وصل میشم ولی وقتی دارم آنلاین بازی می کنم به دقیقه ی ۱۵ بازی نرسیده اون علامت لود کذایی میاد و بعدشم پیغام connection with your opponent lost
کسی میدونه این خبر چه قدر صحت داره ؟
عنوان خبر توی این سایت اینه : Hacker Creates Custom Firmware for PS3کد:http://playstation4.net/
اینم متنش :کد:
Citing piracy concerns, Sony has tried to block users from installing an alternative Linux operating system on their PS3 consoles, but in the process they might have actually made things worse. Thousands of homebrew users were energized by Sony’s move, seeing it as an encroachment on their legitimate rights. One hacker by the name of GeoHot has stepped up to the plate and found a way to update to a custom firmware version 3.21 without losing the Linux feature. Users will void they warranty by doing so, but they will still be able to log on and play PSN games using a proxy ----.
While GeoHot’s workaround does restore the ability to install Linux on the PS3, it also exposes new vulnerabilities in the firmware that could eventually lead to illicit uses such as piracy.
In a worst case scenario, this could lead to a situation reminiscent of Sony’s problems with the PSP, a device that has reportedly suffered due to piracy. The very mention of ‘custom firmware’ on the PS3 is probably sending chills down the spine of Sony executives.
The hacker, whose real name is George Hotz, is unrepentant for his work, claiming that Sony has alienated the very community of hackers that embraced the PS3 because of the Linux feature.
“Note to the people who removed OtherOS, you are potentially turning 100000+ legit users into “hackers.” There was a huge(20x) traffic spike to this blog after the announcement of 3.21. If I had ads on this site I guess I’d be thanking you”. He wrote on his blog.
It’s really one step forward, two steps backward from Sony’s perspective. Hotz has said that he might even be able to enable the Other OS feature on newer PS3 slim models, which never had the option to begin with.
راستی یه چیز جالب !
از وقتی که سونی روی اخبار PSN اعلام کرد که پروژه Ps4 رو کلید زده (در همین حد اطلاعات بیشتری نداده) بازار شایعات اینترنتی و حدس و گمان در بارش خیلی داغ شده ! یه سرچ بزنید Playstation 4 ببینید چه خبره !!!!!!
مثلا یکی میگه توش از Cell استفاده نمیکنند اون یکی میگه بلوری دیگه نداره ، یکی میگه نسل جدید همین Ps3 هست :31: خلاصه خیلی باحاله :31:
ولی یک مورد که سنی سنت شکنی نکرده این بوده : همیشه بعد از اینکه سری اسلیم رو داده بیرون حدود یک سال بعدش گفته ورژن بعدی دستگاه داره میاد و 2-3 سال بعدش هم دستگاه اومده :31: این بار هم زمانبندی اعلام آغاز پروژه مثل همون قبلی ها بوده :31:
پ.ن : نظمشون منو کشته !
آره منم چند جا دیدم از این حرف ها ولی بیشترشون FAKE هستند . همون منتظر جورج هاتز بمونیم بهتره . ( کارش درسته )نقل قول:
همیشه قراری یه کنسول H A C K بشه از این مسخره بازی ها همه جا دیده می شه
نقل قول:
اگه انگلیسی بلد باشید توی متن اشاره شده که جورج هاتز کاستوم فریمور رو آماده کرده.
Citing piracy concerns, Sony has tried to block users from installing an alternative Linux operating system on their PS3 consoles, but in the process they might have actually made things worse. Thousands of homebrew users were energized by Sony’s move, seeing it as an encroachment on their legitimate rights. One hacker by the name of GeoHot has stepped up to the plate and found a way to update to a custom firmware version 3.21 without losing the Linux feature. Users will void they warranty by doing so, but they will still be able to log on and play PSN games using a proxy ----.
While GeoHot’s workaround does restore the ability to install Linux on the PS3, it also exposes new vulnerabilities in the firmware that could eventually lead to illicit uses such as piracy.
In a worst case scenario, this could lead to a situation reminiscent of Sony’s problems with the PSP, a device that has reportedly suffered due to piracy. The very mention of ‘custom firmware’ on the PS3 is probably sending chills down the spine of Sony executives.
The hacker, whose real name is George Hotz, is unrepentant for his work, claiming that Sony has alienated the very community of hackers that embraced the PS3 because of the Linux feature.
“Note to the people who removed OtherOS, you are potentially turning 100000+ legit users into “hackers.” There was a huge(20x) traffic spike to this blog after the announcement of 3.21. If I had ads on this site I guess I’d be thanking you”. He wrote on his blog.
It’s really one step forward, two steps backward from Sony’s perspective. Hotz has said that he might even be able to enable the Other OS feature on newer PS3 slim models, which never had the option to begin with.
میلاد من توی یه سایت خوندم که SONY قراره برای نسل بعد کنسول هاش از نسل جدید BLU-RAY ها استفاده کنه و چنتا عکس از درایوش و خوده دیسک هاش گزاشته بود که البته من تفاوت چندانی بینشون ندیدم!نقل قول:
ای ول پس از الان پول جمع کنیم دیگه ! چون با توجه به سیر صعودی قیمت کنسول ها با یه حساب سر انگشتی کنسول نسل بعد تو سال اول احتمالا تو مایه های قیمتی هفتصد هزار تومن می شه !!!!
سلام جاوید جان....نقل قول:
متاسفانه یه عده که پارو از پولشون بالا میره کار رو خراب میکنن...:31:
اگه ماه اول مغازه دارها فروش نکنن مطمعا باش قیمت کنسول از قیمت جهانیش هم پایین تر میاد...(چون به صورت عمده خرید میکنن حدود13درصد زیر قیمت اصلی براشون میوفته)
PS3 فیلم Full HD میتونه از روی هاردش پخش کنه؟؟؟ برای بازی online توی ps3 باید هزینه پرداخت کرد یا مجانیه؟
سلام
آنلاینش که مجانی ، ولی من تا حالا فیلم رو هاردش نریختم ولی به طور طبیعی نباید مشکلی داشته باشه !نقل قول:
PS3 فیلم Full HD میتونه از روی هاردش پخش کنه؟؟؟ برای بازی online توی ps3 باید هزینه پرداخت کرد یا مجانیه؟
فکر کنم شما یه دو سه هزار باری این سوال رو پرسیدی !احتمالا اینترنت شما قطعی کوتاه داره که اینجوری می شه ، گاها دیدم که بعضی از ISP ها هر چند وقت یه بار مثلا نیم ساعت یا یه ساعت یه بار برای چند لحظه قطع می شه و برای بازی آنلاین همون کافیه که از بازی پرت بشید بیرون ! سرعت دی اس الت چقدره ؟!؟نقل قول:
سلام
نقل قول:
دوست من شما باید DNS تنظیم کنید تو ---------- آموزشش هست
من مشکلم برای BC2 حل شد
سلام---اين كابلهاي hd كه تو بازار قيمتش 15 تا 20 تمون هست واقعا سر و تهش روكش طلاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد ps4 چيزه جديدي نيست---اما در مورد نسل جديد بلوري درست گفتن---يادمه نوشته بود حجم ديسكهاي بلوري جديد 500 گيگ هست!!!
اگر تنظیمات Display روی HD یا Full HD باشه . اونوقت دستگاه رو به TV معمولی وصل کنی تصویر نمیده .
چطوری میشه ریستش کرد ؟ ( بدون تصویر )
دوستان این psn card uk 20 پوندی رو چند بخرم خوبه ؟
اول تو یه سایت ایرانی دیدم 42 تومن ! بعد یه سایت خارجی پیدا کردم "Maximim cards" به قیمت 27 دلار ولی در حال حاضر موجود نبود !
براي 20 45 ؟؟؟؟
خيلي گرون ميده
اينجا 25 گير مياد
UK ها :دی us رو نمی گم
نقل قول:
خاموش کن بعد که خواستی روشن کنی 5 ثانیه کلید power نگه دار که با این کار 2 بار صدا میده بعد که روشن بشه دیگه حله...:31:
بابا اين كنترولر كي مياد من منتظرممممممممم
تابستون میاد مثل این که
آقایون شاخ ترین بازی Racing پلی استیشن چیه؟ببینید گرافیکش زیاد مهم نیسا ، اصلش اون رانندگیشه!!چقد آدم میره تو حس بازی؟
کوارتر سوم سال 2010 ، یعنی یک چهارم سوم - الان ماه 4 هستیم حدود 4 ماه دیگه میشه .نقل قول:
ژوئن امسال یعنی 2ماه دیگه بازیهای 3d برای ps3 میاد همزمان با عرضه تلویزیونهای 3d سونی این خودش خیلی باحاله
غیر از sony هیچ شرکتی تلویزیون 3d قرار نیس بزنه...؟
تازه اگرم بیاد قیمتش زیر2 تومن نیس..:18:
اگه صبر داشته باشی GT چند وقت دیگه می آید و رکورد بازی ها و گرافیک رو می شکونه .نقل قول:
قبل از سونی خیلی شرکت ها مثل سامسونگ تلویزیون 3D تولید کردند و به بازار هم فرستادند و البته بهتره که زیاد پای تلویزیون 3D نشینید چون پدر چشم رو در میاره ، من فقط 5 دقیقه به صفحش نگاه کردم حالم بد شده بود .نقل قول:
اینم خبرش :کد:http://iran-iran.ir/4603/%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8C-%D8%AE%D8%B7%D8%B1-%D8%B5%D8%B1%D8%B9-%D8%AF.html
عزیز برادر SONY اون عینک مخصوص 3D رو برا همین ساخته دیگه.وقتی فناوری بازی 3d دسته خودشه فکر اینجاهاش رو حتما کرده و به خاطر همینه که خودش دست به کار شده و داره 3d tv میزنه بالاخره حتما 3dtv هاش 1 فرقی با سامسونگ و... داره دیگه. البته دیگه نیازی به 3dtv نیست و شنیدم رو lcd های معمولی هم میشه بازی کرد .<البته نه همه lcd ها> :8:نقل قول: