سلام
توی اکسل چطور میشه توی یک خونه، تیک زد؟
بعد میشه کاری کرد که تیک رو به عنوان یک متغیر بولین بشناسه؟
Printable View
سلام
توی اکسل چطور میشه توی یک خونه، تیک زد؟
بعد میشه کاری کرد که تیک رو به عنوان یک متغیر بولین بشناسه؟
سلام
نمودار خطی میکشم اما میخوام محور مختصات yها بجای 0 از 1 شروع بشه
چطوری میتونم این کارو انجام بدم؟
شکل بالا چیریه که من تو اکسل در میارم، اما از نقطه 0 شروع میکنه که من میخوام از 1 شروع بشه
شکل پایین هم نمونه ی چیزیه که میخوام اتفاق بیافته (که از محور yها از 1 شروع شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمودار را انتخاب کنید، بعد مسیر زیر:نقل قول:
Layout -> Axes -> Primary Horizontal Axis -> More Primary Horizontal Axis Options -> Axis Options -> Miniumum: Fixed: 1
اینجا همهجور تنظیماتی را میتونید اعمال کنید؛ اعداد ابتدا و انتها (ماکس و مین) و یا فاصله بین اعداد روی محور و ...
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام دوستان 2 تا سوال 1 - چه جوری یک فرمول رو روی تمامی سلول ها اجرا کنم ؟ مثلا داخل A , B یک سری عدد هست هالا من می خوام نتیجه تفریق A , B رو در تمامی ردیفها توی C بریزم ... ؟ 2- من یه فرمت دارم به این صورت yyyy/mm/dd فرض کنید که داخل A قرار داره و 500 تا ردیف هست حالا می خوام عدد 2 رو از سال یعنی yyyy کم کنم باید چه فرمولی بنویسم ... ؟ و کجا بنویسم که یکجا روی تمامی ردیف ها اجرا بشه . . . .
ممنون حل شد، دکمه تشکر نیست نمیدونم چرا؟ وگرنه پست اضافی نمیزدم ...نقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنبد ؟نقل قول:
سوال اول رو پیدا کردم با autofill حل شدنقل قول:
حالا من یکسری تاریخ دارم با این فرمت yy/mm/dd
میخوام سال اینها رو با یک عدد جمع کنم یعنی سال در همه تاریخ ها + 2 بشه ... فقط yy باید چه کار کنم ... ؟
یعنی اینقدر سخته؟نقل قول:
چه جوری میشه یه جدول ۷ در ۳ رو جوری Save کرد که روی کل A4 فیت بشه
یعنی مثل عکس زیر
سلام
چه جوری میتونم ردیف هام رو از 1 تا انتها به صورت یکی در میان تیره و روشن کنم که موقع خواندن توسط کاربر مشکلی پیش نیاد و کاربر راحت تر بتونه ردیف ها رو بخونه ؟
ستونها و ردیفهای مورد نظر را انتخاب کنید. حالا دو راه دارید:نقل قول:
1. از مسیر زیر یک فرمت جدول انتخاب کنید:
Home -> Styles -> Format as Table
2. مسیر زیر:
Home -> Styles -> Conditional Formatting -> New Rule -> Use a formula
این فرمول را وارد کنید:
حالا دکمه ...Format را بزنید و از تب Fill یک رنگ را انتخاب کنید (و یا سایر تغییراتی که مایل هستید). تأیید کنید و تمام!کد:=ISODD(ROW(A1))
با این کار، سلولهایی که در ردیفهای فرد هستند را میتونید فرمتش را عوض کنید؛ برای ردیفهای زوج به جای ISODD از ISEVEN استفاده کنید.
سلام من یک سوال فوری دارم من 19 تا فایل اکسل دارم که توشون اطلاعات 19 تا شهر را دارم حالا میخوام از هر فایل یک خانه از شیت 1 تا شیت 5 را با خونه های مشابه در 18 فایل باقی مونده جمع کنم و جمع را تو یک شیت جدید بریزم چه کنم؟
سلام چند سوال در مورد فرمول
بدون قفل کردن سلول فرمول را پنهان کنیم
2- به صورت یکدفعه متوجه بشویم که چه فرمول هایی در این فایل به کار رفته است بدون کلیک کردن یکی یکی روی سلول ها
3- فایلی دارم که ستونی در آن اعدادش که منفی شده است رنگی شده است اما روی تمام سلول هایش کلیک کردم هیچ کدام فرمولین نــــداشتند
4-
سلولها رو انتخاب کن در قسمت فرمتینگ گزینه نامبر 4 نوع نوشتاری عدد موجود می باشد که یکی در میان سیاه و قرمز هستند گزینه اول سیاه و انتخاب کن مشکل حل میشهنقل قول:
برای اعمال این منظورنقل قول:
یعنی وقتی عدد منفی شد مثلاً به رنگ قر مز در بیاید
راه حلش
به صورت فرمول
2- بدون گذاشتن فرمول
سلام
چه جوری میشه که وقتی روی یک سلول کلیک بکنیم تاریخ شمسی خود به خود داخل سلول قرار بگیره ؟
سلام خدمت دوستان محترم
من میخواهم فایل اکسل با پسوند xlsx که برای اکسل 2007 هستش رو تبدیل به فایل xls کنم که بتوانم در آفیس 2003 آن را باز کنم و با آن کار کنم.
لطفا دوستان در این مورد راهنمایی کنید که به چه صورت این فایل xlsx رو تبدیل به فایل xls کنم؟
آیا برنامه یا ترفندی برای این کار هست؟
ممنون.
موفق باشید.
فایل رو باز کنید از گزینه save as پسوند مورد نظر رو انتخاب کنید و ذخیره کنیدنقل قول:
سلام ، خسته نباشید ،
من قبلا وقتی کلید جهت هارو میزدم (چپ و راست با پائین) می تونستم بین سلولها حرکت کنم ولی الان خود صفحه اکسل حرکت میکنه ، چیجوری میشه به حالت قبل برگردونم ،
دکمه Scroll Lock کیبورد را بزنید.نقل قول:
سلام ، ممنون بابت جوابتون ، یه سوال دیگه هم داشتم
من فرمول محاسبه اضافه کاری و کسر کار و می خوام.
مثلا اگه ساعت کاری 7 تا 16 باشه ، با زدن ساعت ورود 7:30 و خروج 17 خود اکسل 30دقیقه تاخیر صبح و 1 ساعت اضافه کار بعداز ظهر و محاسبه کنه ،
واقعا ممنون
سلام دوستان
یه سوال خیلــــــــــــــــــــــ ــی مهم
چطوری میشه اعداد تصادفی در اکسل رو ثابتشون کرد؟؟؟؟ هر دفعه که انتخابشون می کنم یه سری عدد جدید میده
لطفاً کمکم کنیــــــــــــــــــــــ ـــــــــد
ضروریه خیلی:41:
این فایل رو ببین به درد میخورهنقل قول:
سلام دوستان
چطور میشه اعداد تصادفی که با rand درست میشه در اکسل رو ثابت کرد؟؟؟؟
هر دفعه یه سری عدد جدید میده
ممنون میشم کمکم کنید . ضروریه:41::24:
سلام دوستان
من یک نمودار دارم که در محیط اکسل و با آفیس 2010 اون رو با یک معادله درجه 4 تخمین زدم اما نمی دونم چطوری می تونم فرمول معادله رو پیدا کنم می شه راهنمایی کنید؟
با سلام خدمت مدیران سایت خصوصأ جناب mehdi-7070 عزیز:
یه سؤال در مورد اضافه شدن جمع اعداد داشتم:
مثلأ در سلول A1 عدد 100 باشد، در شيت دوم سلول B1 حاصل جمع آن يعني 100 باشد.زماني که عدد اول را پاک کرده ام در شيت دوم همچنان باقيمانده عدد 100 را نشان دهد.
حال سؤال اينجاست که چه فرمولي را بايد بنويسم ؟ که : اگر در سلول A1 عدد 50 را بنويسم حاصل جمع اضافه شده در شيت دوم عدد 150 را نشان دهد؟؟ و اگر کلأ سلول A1 را در شيت اول پاک کنم - همچنان عدد 150 در شيت دوم باقي بماند؟
قبلأ از کمکي که به اينجانب کرديد ، نهايت تشکر را دارم !
با سلام
من میخوام یه فایل اکسل درست کنم که کارهای زیر رو انجام بده
لطفا دوستانی که ماهر هستن کمک کنن
یه برنامه صدور چک میخوام که هر وقت توی سطرش نوشتم وصول شد کل سطر به رنگ آبی در بیاد ، وقتی نوشتم برگشت شد به رنگ مثلا زرد در بیاد و وقتی نوشتم در جریان وصول ، کل سطر رو سبز کنه .
طبق شکل زیر.
دوستان لطف میکنن اگه راهنمایی کنن.
و آیا این امکان وجود داره که ما تاریخ چک رو بزنیم و اگه از موعد رد شد خودش رنگش رو عوض کنه؟
بازم شرمنده اینقد سوال پرسیدم
دوستان کسی جواب نمیده به سوال من؟
سلام به همه دوستان
من خودم زیاد با اکسل کار نمی کنم و زیاد بلدم نیستم برا همین یه سوال مبتدی داشتم ممنون میشم کسی جواب بده .
یک جدول تو اکسل هست که موقع پرینت تو print preview درست نمایش میده ولی بعد پرینت رو کاغذ کلا بهم میریزه. جالب اینجاست روی پرینتر دیگه همون جدولو درست پرینت میگیره.
اگه میگین مشکل از پرینتر هست پس چرا بقیه فایلها(جداول) رو درست پرینت میگیره؟ و اگه مشکل از فایل یا اکسله پس چرا تو پرینتر دیگه درست چاپ میشه ؟
من که نفهمیدم چی شد . لطفا یکی کمک کنه تا این معما حل بشه.
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
درایور مربوط به پرینتر روی سیستمتون نصب هست؟ نیاز به آپدیت ندارد؟ مشکل پرینتر می تواند اینها باشد.
تنظیمات اکسل هم ممکنه به هم ریخته باشه! یعنی موقع print preview درست نشان می دهد ولی اندازه کاغذ در تنظیمات پرینتر درست اعمال نشده(منظور letter size و a4...):46:
دوستان کسی نیست به این سوال من جواب بده؟نقل قول:
قبلااین تالار سالار بود نمی دونم چرا انقدر شل شده
قبلا یه سوال می پرسیدیم 10 تا جواب می دادن و لی الان 100 تا سوال کنی شاید جواب بدن
سلام بر شما دوست گرامینقل قول:
بله همه اینا رو تست کردم فقط در بعضی از فایل های اکسل این اتفاق میفته. هم درایور نصبه و هم تنظیمات اکسل درست میباشد. خودمم موندم که از چی میتونه باشه
بازم ممنون
[یه سؤال ساده در مورد جمع سلولها در شیت دیگر]آقایون ، خانوما کسی نیست این سوال ما رو جواب بده ؟؟ ازتون خواهش کردم! ===قدیما الکی تو تاپیکها می چرخیدیم و جوابهایی رو که بلد بودیم دریغ نمی کردیم...این که سؤال راحتیه:
یه سؤال در مورد اضافه شدن جمع اعداد داشتم:
مثلأ در سلول A1 عدد 100 باشد، در شيت دوم سلول B1 حاصل جمع آن يعني 100 باشد.زماني که عدد اول را پاک کرده ام در شيت دوم همچنان باقيمانده عدد 100 را نشان دهد.
حال سؤال اينجاست که چه فرمولي را بايد بنويسم ؟ که : اگر در سلول A1 عدد 50 را بنويسم حاصل جمع اضافه شده در شيت دوم عدد 150 را نشان دهد؟؟ و اگر کلأ سلول A1 را در شيت اول پاک کنم - همچنان عدد 150 در شيت دوم باقي بماند؟
قبلأ از کمکي که به اينجانب کرديد ، نهايت تشکر را دارم ! [/QUOTE]
ابعاد را از هم باز می کنی بعد print preview میگیری و اندازه رو میبینی.
با سلام
آيا تابعي وجود داره كه نام شيت را در يك سلول قرار بده ؟
مثلا اگر نام شيت 6563 باشه در سلول هاي مورد نظر اين نام شيت قرار بگيره
لطفا اگه كسي ميدونه سريع جواب بده
نقل قول:کد:The Cell function returns information about the formatting, location, or contents of the upper-left cell in a reference.
To get the sheet name:
=MID(CELL("filename"),FIND("]",CELL("filename"))+1,255)
To get the workbook name:
=MID(CELL("filename"),FIND("[",CELL("filename"))+1,(FIND("]",CELL("filename"))+1)-FIND("[",CELL("filename"))-2)
To get the path address & workbook name:
=CELL("filename")
To get the path address:
=MID(CELL("filename"),1,FIND("[",CELL("filename"))-1)
نقل قول:
بسيار سپاسگزار از پاسخ شما ولي بجاي , بايد از ; در فرمول ها استفاده نمود
بنده در يك فايل شيت هاي زيادي دارم كه مي خواهم در هر شيت نام همان شيت نمايش داده شود اما هنگامي كه در يكي از شيت ها فرمول را تعريف نمودم سپس در سطر هاي زير همان ستون نيز آن را كپي نمودم و كل ستون را انتخاب و به شيت هاي ديگر نيز فرمول را منتقل نمودم چرا نتيجه فرمول در تمام شيت ها مشابه است و فقط نام يك شيت را نمايش مي دهد؟
توضيح اضافه اينكه ابتدا فرمول را در سه شيت كپي نمودم سپس به تفكيك وارد شيت ها شدم و بر روي فرمول دبل كليك نمودم اما نام مورد نمايش در هر سه شيت به نام آن شيت كه در آن بر روي سلول فرمول دبل كليك نموده بودم تغيير يافت. و براي هر سه شيت آن را امتحان نمودم
لطفا راهنمايي بفرماييد چه كنم؟
فکر کنم در اکسل 2003 از ; استفاده میشد.نقل قول:
این مراحل را دنبال کنید:
Alt+F11 -> ThisWorkBook
این کد را کپی کنید:
حالا پنجره را ببندید و به اکسل برگردید. Alt+F8 را بزنید و بعد دکمه Run. حالا در سلول A1 همه شیتها، نام اون شیت قرار گرفته.کد:Sub SheetNames()
For i = 1 To Sheets.Count
ActiveWorkbook.Sheets(i).Activate
Cells(1, 1) = Sheets(i).Name
Next i
End Sub
میشه به صورت یک فرمول جدید هم این را تعریف کرد که من دقیقا نمیدونم به چه صورت هست. خودتون میتونید سرچ کنید...
موفق باشید.
متاسفانه من متوجه سوال شما نشدم!نقل قول:
ولی اگه بخواهید فرمول را تبدیل به مقدار کنید، فرمول مورد نظر را انتخاب میکنید و با زدن F9 به جای فرمول، مقدار اون در سلول قرار میگیره.
مثلا اگه در سلول A2 فرمول A1= را نوشته باشید (و مقدار A1 برابر 50 باشه)، A1= را انتخاب کنید (یا با زدن F2 کل سلول انتخاب میشه) و F9 را بزنید. حالا مقدار A2 برابر 50 میشه و دیگه فرمولی در کار نیست! بنابراین اگر A1 را هم تغییر بدید، مقدار A2 همون 50 میمونه.
این کار را میتونید برای قسمتی از یک فرمول هم انجام بدید؛ مثلا در A1+B1= میتونید فقط A1 را انتخاب کنید و F9 بزنید.
اول از شما خیلی تشکر می کنم که برای بنده وقت گذاشتید و جواب دادیدنقل قول:
اما من اینو بلدم ولی من می خوام دفعه بعد که عدد 25 رو تو A1 نوشتم جواب اون تو A2 با قبلی جمع بشه ==یعنی بشه 75 (حتی بشه این کار رو ارتباط بین شیتها انجام داد)
بازم ممنون از شما mehdi_7070