نه حتما توی ریکاوری no umd رو روی sony بزارنقل قول:
نه حتما توی ریکاوری no umd رو روی sony بزارنقل قول:
روی sony هست ولی بازم error میده.این دفعه شماره ای که می نویسه اینه:
80020148
اگه فرم ویر 3.9 m33 هستش دیگه umd نمی خواد
میگم من irshell 3.9 رو نصب کردم دو تا گزینه به مموری اضافه شد که یکیش باز میشه یکی دیگش ارور میده مشکل از چیه؟
بعضي بازي ها بدون يو ام دي اجرا نمي شن !نقل قول:
روی sony هست ولی بازم error میده.این دفعه شماره ای که می نویسه اینه:
80020148
umd رو از کجا باید تهیه کنم؟
اگه فرم ویر 3.71m33-2 باشه می شه اونو به 3.90m33 آپدیت کرد؟
80020148
این پیغام مربوط به نصب نبودن فریم ور 1.50 هستش. باید add-on شو نصب کنی.
قیمتش که بین 80 تا 90 ولی اگه گرونتر هم بت دادن سعی کن نارحت نشینقل قول:
add-on چیه؟از کجا باید تهیه کنم؟
ممنون از توضيحاتي كه دادين من تهرانم
الان مي خوام برم يه Psp بخرم
والا موندم چيكار كنم
كلا يه مدلي بدين كه از همه بهتر باشه و امكاناتش خوب باشه و تو اجراي بازي ها كم نياره
يه مدلي بدين برم همونو بگيرم ممنون ميشم
میتونه اشکال از memory باشه؟چون من memory دوستم رو به PSPم زدم بازی ای که توش بود کار کرد.
با مموری دوستتون بازی کربن رو امتحان کردید؟نقل قول:
چون بعضی از بازی ها نو یو ام دی کار نمی کنه
سلام بچه ها من میخوام psp بگیرم لطفا ..........؟؟؟از هر 5 تا تاپیک 6 تاش اینه خوب یه سرچکیم بزنید دیگه ضمنا مگه پی اس پس خریدنم سوال میخواد .
برار باید umd بزاری یا بری تو تنضیماتش .هر umd باشه میشه لازم نیست بری گرون بخری.
نه.ولی اون تو مموریش این بازی رو به صورت cso دارهنقل قول:
عزیزان کسی برنامه ای نداره که فایل WMV رو اجرا کنه ؟؟؟؟ دقت داشته باشید که Wma رو نمیگم
من هم اسلیم دارم
من الآن بازی doom رو هم ریختم بازم همون error رو داد.اشکال از memory یه؟
سلام. ميكنم به همه ي شما.من ميخواستم يه Psp بخرم.
ميخواستم كمكم كنيد
كه كدوم ماركش بهتره؟؟؟؟
قيمتهاش چجوريه(يعني چقدر بايد سبك بشيم)
راستي ميخواستم بدونم با Psp فقط ميشه بازي كرد؟؟؟؟يا كارايي ديگه اي هم داره؟؟؟
يه سوال ديگه هم داشتم:بازياش چه قيمتيه؟
يه موقع مثل Ps3 نباشه؟؟
اگه يكي لطف كنه جواب سوالاي من رو بده ممنون ميشم.
دوست مننقل قول:
PSP دو مدل داره:fat(چاق) و slim(لاغر)،که تفاوت عمده ی این دو تو قطرشونه.هر کدوم از اینا تو ایران در 3 مدل عرضه میشه:giga pack،value pack،standard pack
*مدل Standard Pack شامل:
يک عدد کنسول PSP
باطري
شارژر
*مدل Value Pack شامل:
يک عدد کنسول PSP
باطري
شارژر
هدفون همراه با ريموت كنترل
بند
مموري 32 مگابايتي
كيف
يك عدد UMD دمو و شو
*مدل Giga Pack شامل:
يک عدد کنسول PSP
باطري
شارژر
هدفون همراه با ريموت كنترل
بند
مموري يك گيگابايتي
كابل USB براي انتقال داده
كيف
يك عدد UMD دمو و شو
به نظر من value pack از همه بهتره.چون دیگه لازم نیست کیف و هدفون و بند رو جدا بخری و علاوه بر اینها یه umd و memory ارجینال هم داری.البته حتماٌ باید یه مموری جدا هم بخری که حداقل 2 گیگابایت باشه.اون مموری ارجینال به این درد می خوره که اگه زمانی اشکالی تو اجرای بازی بود بشه فهمید اشکال از memory هست یا چیز دیگه(یه بازی کم حجم بریزی تو memory ارجینال،اگه کار کرد اشکال از memory یه که خریدی).در مجموع اشتباه من رو نکن و standard pack نخر که سر خریدن وسایل جانبیش پیاده میشی و قیمتش از value pack گرون تر در میاد(:41:).
قیمت value pack هم از 230 تومن بگیر تا 270 تومن متغیره(بستگی به مغازش داره!!!)
در مورد کارایی psp هم باید بگم که فقط برای بازی نیست ولی کار عمدش همینه.میشه تو psp عکس،آهنگ و فیلم(با فرمت مخصوص) هم ریخت.
بازی های ارجینال psp تو ایران پیدا میشه ولی معمولاٌ به قیمت خون پدر فروشنده ها به فروش میرسه!!راه کم هزینه ترش اینه که بازی های کپی بخری که برای این که بتونی رو psp اجراشون کنی باید pspت رو کرک کنی. بعضی از psp ها از اول که میخری کرک شدن(بهتره این جور نباشه).بهتر اینه که همون جا که خریدی به یارو بدی کرکش کنه.اون وقت میتونی بازی های کپی(که قیمتی در حد بازی های کپی PC دارند) رو تو مموریش بریزیو حالشو ببری(:31:)
موفق باشی
چرا الکی اطلاعات غلط میدی یا از چیزی که نمی دونی حرف می زنی کجای دنیا psp slim والیو پک یا گیگا پک عرضه شده ؟ اینایی که گفتی ماله فتهنقل قول:
نه psp slim به تلویزیون وصل می شه اونم با کیفیت 720p علاوه بر این سبک ترم شده که دست احساس خستگی نکنه
نقا قول : ....که تفاوت عمده ی این دو تو قطرشونه.. :31::31:
------------------------------------------------------------------
الان بهترین گزینه خرید psp slim هست چون هم به tv وصل می شه هم سبک تر و باریک تر شده هم حافظه ی رمش دوبرابر شده یعنی بازی ها با سرعت بیشتری لود می کنه
نمی دونم چرا هرکی اینجا میاد همین سوالو می کنه اگه حدود دو صفحه قبل رو نگاه کنید می بینین توضیح دادمنقل قول:
--------------------------------------------------------------------------
توی سایلنت هیل توی بیمارستان در زمان جدید(که همه چیز خرابه)برای باز کردن اتاق exam یا تشریح اون ماسک رو باید از کجا آورد؟
شما زیاد خودتو ناراحت نکننقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
پسر دایی من در آلمان یک psp slim giga pack خریداری کرده(می توانید سری به ebay بزنید و بببینید که psp slim giga pack به فروش می رسد).ممکن است در ایران نباشد(نمی دانستم نیست و در اینجا عذر خواهی می کنم) ولی این دلیل نمی شود که در جاهای دیگر دنیا پیدا نشود.بنابراین اول تحقیقاتتان را در مورد جاهای دیگر دنیا انجام دهید و بعد سخن بگویید:21:
در مورد تفاوت عمده هم باید بگویم که من می دانم که slim قابلیت اتصال به تلویزیون را دارد و اگر در مورد کاهش وزن slim هم چیزی نگفتم به خاطر این بود که کاهش قطر منجر به کاهش وزن می شود.این مطلبی بدیهی است،نیست؟!:27:.در ضمن شما اگر در سایت های مربوط به psp کمی جستجو کنید متوجه خواهید شد که در روز announce پی اس پی اسلیم،خود مقامات sony،کاهش قطر(و در نتیجه وزن!!) را مزیت اصلی slim معرفی کردند نه وصل شدن به تلویزیون
عزيزم دستت درد نكنه واقعا خيلي كمكم كردي.ايشالا بتونم جبران كنم:31::20:نقل قول:
دو سوال ديگه هم داشتم اينه كه مدل چاق و لاغر قيمت هاش فرق ميكنه؟
و اينكه umd چيه؟؟؟؟
خواهش می کنم دوست عزیزنقل قول:
UMD مخفف Universal Media Disk است.نوعی دیسک نوری که توسط sony اختصاصاٌ برای PSP ساخته شده و میتونه تا 1.8 گیگ اطلاعات نگهداری کنه.البته همون طوری که گفتم با کرک psp دیگه هیچ نیازی به umd نیست و میشه بازی های کپی psp رو که تو بازار روی dvd به فروش می رسند رو خریداری کرد(البته بازی های حجیم روی dvd یه.بازی های کم حجم هم هستند که میشه از اینترنت هم دانلودشون کرد) و بازی رو تو memoryش ریخت.در ضمن از نظر مالی هم خیلی به صرفه است(قیمت بازی های کپی زیر دو تومنه ولی قیمت umd بازی های جدید تو بازار جهانی تقریباٌ 40 دلاره،بگذریم از ایران که..... ).
قیمت fat و slim هم با هم فرق داره.اون قیمتی که من گفتم واسه slim بود.fat یه 40 تومنی عرضون تره.ولی از من میشنوی slim بگیر.slim وزنش 100 گرم کمتره و دست کمتر خسته میشه(33% سبکتر و 19% لاغرتر)
موفق باشی
چقدر psp پرطرفدار شد ییهو!تو عید مثل اینکه همه رفتن psp خریدن!:31:
-------------------------------------------
بازی XENOGEARS رو کسی ندیده؟
چقدر شما املاتون خوبه:27:نقل قول:
کسی جواب منو نداد:19:
تو ببخش عزیز.از این به بعد بیشتر دقت می کنمنقل قول:
در مورد سوال شما:دوست عزیز شما چرا از walkthrough استفاده نمی کنید؟
اختیار دارید:8:نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید؟:10:
دوست عزیزنقل قول:
این آدرس walkthrough سایلنت هیل است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت Alchemilla Hospital این walkthrough همه چیز توضیح داده شده.
در ضمن اگه این walkthrough نتونست کمکت بکنه می تونی به تاپیک مخصوص silent hill:origins مراجعه کنی( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و اونجا سوالتو مطرح کنی
سلام چه جوری کدهای گیم شارک ps1 را با بازیهاش اجرا کرد؟
کدهای تقلب sillnt hill رو دارید؟
با cw cheat ورژن جدیدش هم اومده که سایلنت هیل و پاتاپون رو ساپورت می کنهنقل قول:
از آقا رسول خبری نیست؟?
يعني بازي هاي كپي رو كه ارزونه بايد توي مموري بريزيم وبازي كنيم. يا به صورت umd هستش.؟نقل قول:
میریزیم تو ممورینقل قول:
يعني نميشه بازي هاي كپي به صورت umd باشه تا ديگه توي مموري فضا اشغال نكنه؟؟؟نقل قول:
حالا هر بازي چقدر جا توي مموري ميگيره؟؟؟؟؟؟
الان مموري چند گيگ توي بازار هست؟ بيشترينش چند گيگه؟
قيمتش چقدره؟
اگه يكي لطف كنه سوالاي من رو جواب بده ممنون ميشم
نه عزیز umd خام نیست و اگه هم باشه رایترش نیست.نقل قول:
بستگی به بازی داره تا 1.8 گیگ
الان مموری 8 گیگ هست.به قیمت 90 تومن.16 هم جدیدا اومده اما تو ایران نیست و این فریمور ها هم نمیشناسن.
تا جایی که من می دونم umd کپی نداریم.نقل قول:
بستگی به بازیش داره.بازی داریم مثل doom که همش 4 مگابایته بازی هم داریم مثل carbon که 1.4 گیگه(البته ناراحت نباش،یه سری نرم افزارهایی هست که با اونا میشه بازی ها رو فشرده کرد)
مموری ا و 2 و4 و8 گیگ تو بازار هست.یک گیگ رو باید بی خیال شی.2 گیگ:25 تومن_4 گیگ:45 تومن_8 گیگ: 85 تومن(البته بازم به مغازش بر می گرده)
16 گیگ رو 3.90m33 هم شناسایی نمیکنه؟
من این بازی Gow را بالاخره گرفتنم و تموم کردم.خیلی معرکه بود.فقط آخرش یه جوری تموم می شه که انگار ادامه خواهد داشت. کسی خبری در مورد ورژن جدید این بازی که بخواد ساخته بشه داره؟