واااای اینو حتماً دانلود کنین مایکروسافت ترکوند!:18::18::18:نقل قول:
البته کامل نیست ها!(آواتار نداره هنوز)
__________________کد:http://rapidshare.com/files/159375222/_SystemUpdate.rar
اگه دانلود کردین تشکر یادتون نره ها!
واااای اینو حتماً دانلود کنین مایکروسافت ترکوند!:18::18::18:نقل قول:
البته کامل نیست ها!(آواتار نداره هنوز)
__________________کد:http://rapidshare.com/files/159375222/_SystemUpdate.rar
اگه دانلود کردین تشکر یادتون نره ها!
ممنون
من میخوام این داشبوردو بریزم روی کنسول اما میترسم مشکل پیش بیاد.
شما امتحانش کردید قبلا؟بن نشم یه موقع؟
فقط به لایو کانکت نشونقل قول:
آهان باشه...ممنون
کامله ... برای آواتار هم باید به لایو وصل بشید.نقل قول:
کسانی که لینک مستقیم میخوان، در همین انجمن تاپیکش هست.
موفق باشید
من فایل رو دانلود کردم اما هر کاری میکنم نمیتونم بریزمش روی کنسول
اول فایل رو unrar کردم بعد هم رایتش کردم روی سی دی اما ککنسول مرتب مینویسه MIXED MEDIA DISC
چی کار باید بکنم؟
ممنون میشم یه نفر دقیق توضیح بده....
مرسی از کمکتون به نظر شما پیکسل خوبه ببرم درست کنه؟:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
شما این تاپیک رو بخون، کامل توضیح دادم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله، خوبه.نقل قول:
موفق باشید
از هک لایت آن چه خبر؟
ممنون پیمان جان مشکلم حل شد.
آپدیت جدید رو نصب کردم اما یه سوال برام پیش اومده , اون Theme های آپدیت قبلی کجا هستن,چون من یه سری عکس ریخته بودم روی کنسول و این عکسها همه در قسمت Theme بودن اما حالا نمیدونم اون عکسها کجا رفتن....
مطمئن هستم که پاک نشدن چون Memory نشون میده همه ی عکسها روی هارد هستن....!!!!
می خوام عکس بک گراند رو عوض کنم..........
دوستان یه سوال؟
من میتونم تم های 360 رو از اینترنت دانلود کنم یعنی سایتی هست که تم 360 رو داشته باشه و بعد میشه با فلاش مموری اون ها رو روی 360 بریزم آخه من به لایو وصل نمیشم
خیلی ممنون
من خیلی گشتم و به این نتیجه رسیدم تم رو نمیشه از این طریق ریخت حتی نمیشه از 1 xbox ریخت رو فلش و جابجا کرد فقط باید مموری xbox باشه شما میتونی از عکس ها به عنوان تم استفاده کنی یعنی به عنوان پس زمینه استفاده کنی بعد اینا تو قسمت تم ها به اسم همون عکس 1 تم میشهنقل قول:
مثلاً این هم چند تا عکس که به درد این کار میخوره
کوچک:
بزرگ:
کوچک:کد:http://themexbox360.craveonline.com/albums/userpics/GOW_Teaser_desktop16x9.jpg
بزرگ:
کوچک:کد:http://themexbox360.craveonline.com/albums/userpics/10001/Xbox_360_Wallpaper_by_reyjking1.jpg
بزرگ:
کد:http://themexbox360.craveonline.com/albums/userpics/10001/928234_20050919_screen001.jpg
چه بازیهایی با اینترنت دایل آپ با لایو قابل بازی هستند ؟
یه سایتی خوندم با دایل آپ gow1 رو بازی کردن
دوست عزیز همه بازی ها رو میشه ولی لگ در حد تیم ملی من کسی ندیدم که بتونه با دایل آپ بازی کنه !!!نقل قول:
ولی لایو راحت تر میشه وصل شد تم و آپدیت رو دیدم با دایل آپ بگیرن :8:
سلام به همه برو بکس بچه ها من تو این فکر افتادم که ایکس باکس 360 بگیرم ولی اصلا ازهیچ چیزش اطلاع ندارم می شه راهنمایم کنید
1- قیمت ایکس باکس چند در حال حاضر؟ (چند مدل داره؟ چرا قیمت یکیش بالا تره؟)
2- قضیه این pal و... چی کدومش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-ایکس باکس تا چند سال دوام می اره (یعنی تا چند سال براش بازی جدید پر گرافیک می اد؟)
4- قضه این که می گن چند ساعت بازی کنی گرم می شه و....(ممکنه خراب بشه چی؟؟؟؟؟؟)
5 - و هر چیزی که خودتون می دونید البته عجله ندارم زیاد تا یک ماه اینجورا شاید بگیرم
راستی وقتی ایکس باکس می خری بازی های رایتی هم بهش می خوره؟؟؟؟؟؟
خلاصه ی توضیح بدید
راستی من تهرانم اگه بخوام بگیرم از کجا بگیرم که معتر باشه و قلابی نندازه؟ از وست گیم؟؟؟؟؟
-----
درضمن توضیحات صفه ی اول رو هم خوندم
...........................................
من از آقای دهقان از کردستان خرید کردم و آدم قابل اعتمادیهنقل قول:
واریز کردم به حساب و فرستاد !
البته الان قیمت جدیدش رو ندارم
ولی من آرکید خریدم ازش 45 هزار تومن با تهران تفاوت داشت.
جالبه یعنی بازی های سنگین هم میشه !نقل قول:
اون وقت اگر بخوام با افرادی از خارج یا فرد خاصی بازی کنم چه باید بکنم ؟
هر چی گشتم چیزی پیدا نشد !
نه معنیش اینه که بیخیال شو!!نقل قول:
من با 128 تست کردم army of two تیک میزد ولی bad company اجرا شد در کل تجربه ی این حقیر نشون میده بخیال شو!
یه سوال از بزرگان:
من از اونجایی که خیلی اعتماد به نفس دارم خواستم با فریمور جدید کانکت شم به live تست xbox live رو failed داد با این کد:
W: 0000-000B
X: 0000-000D
Y: 30A8-4800Z: 0000-0000بعد تو نت کلی چرخیدم هیچکس جواب نداده بود
چون همیشه xbox live مشکل داشته باشه دلیل بر بن بودن نیست آیا کسی میدونه مشکل از کجاست؟
لطفا یکی به سوالاتم کامل جواب بده:13:نقل قول:
man premium copy khor tarikh 2/2008 kharidam 505000
به نظر من permium region pal بگير چون ايني كه ازش گرفتم گفت اينايي كه pal نيست فالكون اصل نيست. بازيا برا region pal معمولا زودتر مياد.من خودم 2 3هفته پيش خريدم 570000 .البته اون موقع سري جديد اومده بود كه كپي خور نبود برا همين كپي خورا گرون شد.اگه بخواي شايد بتونم قيمت بگيرم و شماره تلفن بدم.اين فالكونام اصلا خراب نمي شه خيالت تخت.هم مي توني كپي خور بگيري هم كپي نخور.سوالي بود در خدمتم:10:نقل قول:
من تابستون Elite-PAL گرفتم 520:31:
کلا 2008 به بالا همه فالکونه
1-ارکد هارد نداره ریجن پال 255 تومن .پرمیوم هارد 60 گیگ 360 تومن مادربردش فالکونه فقط یکم تغیرش دادن بهتر شده--الیت هارد 120 گیگ 450 تومن ریجن پالنقل قول:
2-پال در حال حاظر بهتره ترانس تبدیل هم نمیخواد.بازی ها هم براش زودتر میاد
3-معلوم نیست ولی حالا حالاها میشه باهاش حال کرد
4-فالکون درصد خرابیش خیلی کمه ولی هر 2 ساعت تا 3 ساعت یه 20 دقیقه تا 30 دقیقه استراحت بهش بدی بهتره
5- هیچ همین دیگه :31:
بازی های رایتی هم بهش میخوره .بازی هاش هم روی دی وی دی ورباتیم (بهترین نوع دی وی دی برای 360)من میگیرم 4500
موفق باشی عزیز:20:
به پای هم پیر شید:31:
مهدي جووون من شنيدم روزي 12 ساعتم بازي كردن باهاش چيزيش نشده ولي خوب خود منم ريسك نمي كنم:31:
من هم خودم یه روز نشستم 5 ساعت پشت سر هم بازی کردم ولی 12 ساعت دیگه خیلی زیاده .من وقتی بعد از 5 ساعت بازی کردند شدم همه چیز رو تار میدیدم:31:
تازه بعد از 5 ساعت بازی کردن باز هم خیلی کنسول د اغ نکرده بود :10::10:
من تازگيا خيلي با X360ام حال مي كنم:31: نمي دونم چرا!!!مدل Xbox360جوونت چيه؟:11:
من که خیلی باهاش حال میکنم
مدل 360 من هیلو ادیشن جیگرمه
540 تومن خریدم یه 8 ماهی میشه
من هم خیلی دوسش دارم
من دوست داشتم از اونا بگيرم كه عكس GOW روشه.ولي بعد از 3چراغ شدن X360 اوليم:41: PerMiUm گرفتم :8:
من هارد 20GB شنيدم 55000 تا 60000 تومن:13:
من هارد 60 گیگ سفارش دادم برام بیارن بهم گفته قیمتش 80 تا 90 تومنه از دبی قراره بیارن
.................................................. .................................................. ..
فرق خای نداره با پرمیوم فقط رنگش قشنگ تره :21: و یه پلی اند شارژ کیت باهاشه که میتونی هم بازی کنی هم دسته رو شارژکنی که قیمتش توی بازار 38 تومنه
دیگه هیچ فرقی با هم ندارن :46:
اين شارژر دسته چه مدلي؟؟باطريو شارژ مي كنه؟؟به صرفه تر از اين باطري شارژياس كه هر 2روز بايد بزاري شارژ شن؟:19:
اره خیلی چیزه خوبیه.بعد از اینکه 6 ساعت گزاشتی شارژ 25 ساعت کار میده در کل چیز خوبیه
ممنون از توضیحات شما ه چند تا سوال دیگه هم داشتم
قضیه این ادیشن ها چی ؟ چنئ نوع جود داره
من بخوام بخرم از کجا بخرم که بهم نندازن و خوب باشه من تهرانم
راستی ی 2 یا 3 ماه پیش از وست گیم پرسیدم قیمت گفت 450 تمن فکر کنم گفت پرمیوم
هنگام خرید باید به چه چیزای توجه کرد؟؟؟؟
راستی هارد دستگاه به چه درد هایی می خوره سیو بازی ها یا مخثلا ریختن آهنگ؟ اون مدل هایی که هارد ندارن پس چی می شه
یادمه ی جا خونده بودم قضیه این 3 چرا دیگه حل شده فقط هنگام خرید پشت جعبه نگاه کنید تاریخ تولیدش 6/2007 به بعد باشه؟؟؟؟!!!!!!!!! سه چراغ کارش چطوری (ببخشید که زیاد سوال پرسیدم چون من از دستگاه اطلاعات زیادی ندارم ممنون می شم راهنماییم کنید)
------------
راستی بازی های یکس باکس رو یم خوای بازی کنی دی وی دی رو می زاری توی و بازی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
قضیه این هک شدن چی؟؟؟؟؟؟ که می گن کی خواد هک بشه؟؟؟
من خودم اشنا داشم برام از WEST گرفت قيمتاشم فكر كنم از همه جا كمتره.هارد برا همه چي استفاده مي شه.اهنگ. فيلم.SAVE بازي و ...نقل قول:
الانم كه يه DASHBOARDE جديد اومده كه مي شه بازيو ريخت رو هارد.بازيم تا بزاري مياد بالا و راحت بازي مي كني
اون 3چراغم تا اونجايي كه من مي دونم حل شده با اين برداي FALCONE .هك شدنم فكر كنم همين سري جديد كه اومد كپي خور نبود كه كپي خور شد
ممنون از جوابتون ولی بعضی از سوالات می جواب موند!!!!!!!!!
------------
اگه مثلا ایکس باکس هارد نداشته باشه چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
------------
کسی قیمت های تهران رو داره؟
نقل قول:
قضیه خاصی نداره.خیلی بهش فکر نکن :31:
اینی که من بهت قیمت دادم یه بوشهریه هست که تو بازی سنتر فروشگاه دارهقیمتش هم ارزون تر از جاهای دیگه هست اگه خواستی بگو تا شمارشو بهت بدم.یکی دیگه هست تو تهران اون هم تو بازی سنتر فروشگاه داره قیمت هاش هم خوبه یه 10 / 20 تومن اختلاف قیمت داره با آقا پیام که اگه شما بخوای از بوشهر سفارش بدی 10 تومن پول پست میشه .شما میتونی بری پیشش ازش خرید کنی .مغازه نداره باید بری دمه خونش ازش تحویل بگیری .اسمش هم مجید شامی هست . اگه خواستی بگو شمارشو بهت بدم.تا حالا هر کی ازش خرید کرده راضی بوده
هنگام خرید به تاریخ ساخت کنسول که الان تمام کنسول های آقا مجید 2008 هست و خیالت از بابت فالکون بودن راحت باشه
هارد اگه نداشته باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد .شما اگه ارکد بخری یه مموری 256 روش هست که میتونی برا سیو بازی ها ازش استفاده کنی.اگه هارد داشته باشی میتونی با اومدن داشبورد جدید که اومده :31: میتونی بازی ها رو رو هارد بریزی که اینطوری کنسولت صدای کمری میده کمتر داغ میکنه و درایورت عمرش زیاد میشه در نتیجه باید هارد داشته باشی یه چیز ضروریه:31:
هک شدن هم به زودی فک کنم هک شه اگه نشه هم میتونی با یه درایور دسته دو عوض کنی درایور رو .
:40:
بازم ممنون
این درايو هاش چند مارک داره و کدومش بهتره
یک یک چیز دیگه ما در نظر می گیریم که من مثلا از یک جای دیگه خریدم آیا پشت جعبه دستگاه تاریخ نزده؟ یا نزده که مادربردش فالکون
آیا رو جعبه ریجن رو مشخص میکنه؟؟؟؟؟
پس اینجور که شما می گید هارد داشتن ضروری هر بازی x box چند گیگ فضا می گیره؟؟؟؟ (الان وضعیت ملی زیاد مناسبی ندارم اینجور که شما گفتید بدون هارد به درد نمی خوره)اونای که مموری می خوره همین از این رم های معمولی؟؟؟(sd- m2-pro) (عمر دستگاه هایی که هارد ندارن چقدر و اونایی که هارد دارن چقدر؟؟)
داشبورد جدید دیگه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی این دستگاه های اقا مجید ریجنش چی؟؟؟
(خیلی خیلی شرمنده چون می خوام هنگام خرید اطلاعاتم کامل باشه اینقد سوال پرسیدم بازم ممنون)
خواهش میکنم داداش شما هر سوالی داشتی بپرسنقل قول:
3،4 تا درایور هست .سامسونگ ، هیتاچی ،بنکیو و لایتون همین که کپی خور نشده
الان بنکیو خوبه ، هیتاچی هم که همه تعریفش میکنن
باید با توجه به تاریخ ساختش بفهمی که فالکونه یا نه شما تاریخ 2008 بگیر مطمین باش که فالکونه
روی جعبه ریجن رو مشخص کرده
مموری مخصوص هست
هر بازی 360 چیزی حدود 6 تا 7 گیگ فضا میگیره
الان بهترین انتخاب پرمیوم 60 گیگ قیمتش هم چیزی حدود 360 تا 380 هست
ارکد هست بدون هارد قیمتش 260 تا 270
هیچی شما داشبورد جدید رو که نصب کنی میتونی بازی ها رو روی هارد بریزی که گفتم چقد مزیت داره
بیشتر دستگاه ها الان پال هست چون هم قیمتشون ارزون تره هم ترانس تبدیل نمیخواد و هم بازی های زودتر براش میاد
هر سوال دیگه ای داشتی بپرس داداش:40:
با تشكر از كربر mehdi_360 كه تاپيك رو خوب دارن جلو ميبرن و به سوالات به صورت صحيح جواب ميدن
من مدتي كم پيدا بايد بشم ولي در اسرع وقت دوباره در خدمت دوستان خواهم بود
خيالم راحت شده كه كاربران خوبي براي راه انداختن كار كاربرها حضور دارن
بازم ممنون از توضیحاتتون
----------------
اگه من بخوام بخرم از یارو بپرسیم 2008 یارو الاکی می گه آره ولی از گجا مطمئن شم
ارکد اگه آدم بخر بعدا می شه هارد بهش اضافه کرد؟؟؟ (هاددس که اضافه می کنی باید بزاری کنار دستگاه یا باید دستگاه باز بشه؟؟؟
و اما درایور دستگاه چطور باید بفهمی که چه مارکی؟؟؟؟
راستی الان ارکد و پرمیوم هر دوشون سفیدن؟
توی جعبه همراه دستگاه 1 دسته می ده یا 2 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم آقا پدرام من حالا حالاها باید شاگردی شما رو کنم
نمیخوام تبلیغ کنم ولی شما از آقا مجید بگیر هم با انصاف تر هست هم قیمتاش ارزونتر از جاهای دیگه هست شما که تهرانی هستی میتونی ازش حضوری خرید کنی خیلی آدم با انصافیه شما بهش بگو 2008 میخوام مطمین باش 2088 بهت میدهنقل قول:
اره اگه شما ارکد بگیری بعد میتونی بهش هارد اضافه کنی..هارد 60 گیگ من میخوام بگیرم 70 تومن .هارد 120 گیگ هم پیام میده 160 ولی آقا مجید میده 220.هارد خودش یه جای مخصوص داره عکس ها رو پایین گزاشتم برات
هیچ راهی برای فهمیدن درایور وجود نداره غیر از اینکه درایور رو بیاری بیرون.به فروشنده بگی هم بهت میگه .الان دیگه درایور بنکیو کمیاب شده و بیشتر درایور ها لایتون
هر دوشون سفیده ولی الیت مشکی رنگه و هیلو سبز رنگ
توی جعبه یک دسته بیشتر وجود نداره.دسته هم سفید بیسیم 40 تومن و مشکی 55 تومن