با سلام
من متولد 1371/6/1 هستم و پارسال دی ماه فارغ التحصیل شدم و پارسال کنکور دادم قبول نشدم,آیا لازم هست من تو این 6 ماه اول سال 90 دفترچه بفرستم؟واسه ثبت نام تو دانشگاه نیازی به برگ سبز برای من می شه؟
با سلام
من متولد 1371/6/1 هستم و پارسال دی ماه فارغ التحصیل شدم و پارسال کنکور دادم قبول نشدم,آیا لازم هست من تو این 6 ماه اول سال 90 دفترچه بفرستم؟واسه ثبت نام تو دانشگاه نیازی به برگ سبز برای من می شه؟
یکی از دوستان پدرش 24 ماه سابقه جبه تو سربازیش داره ! دوستم الان دانشجو هست آیا باید اقدامی بکنه ؟
خب خدا رو شکر:27: نظام وظیفه گفت تا 90/09/18 وقت دارم تا مدارک رو بفرستم:31:نقل قول:
من از سامانه الکترونیکی استفاده کردم،خیلی سریع جوابم رو دادند یعنی دیشب درخواست دادم ساعت 9 صبح جوابم رو دادند من به دوستان پیشنهاد می کنم از این سامانه استفاده کنید که واقعا کارتون رو راه می ندازه!:10:
کد:http://www.police.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=210f916e-c237-43f0-aca7-e943ed123537
نقل قول:
سلام،
متولدین 70 مشمول هستن و شما آذر 1389 مشمول شدید ، اگر دانشجو نبودید و معافیت تحصیلی نداشتید، غیبت خوردید و برای معافیت نمیتونید اقدام کنید
اگه نظام وظیفه گفته غیبت نخوردید ، باید ازشون دقیقتر بپرسی .
نقل قول:
الان دانشجو هست نمیتونه اقدامی واسه کسری بکنه باید بعد از دانشگاه و موقع ارسال مدارک اقدام کنه.
نقل قول:
یعنی چی؟
یعنی الان من دیگه نمیتونم معافی بگیرم؟فقط به خاطر چند ماه دیر اقدام کردن؟
موقع احضار و غیبت کردن طبق دفترچه من دارای شرایط معافیت بوده ام.سن بابام اون موقع 64 بوده.پس شرایط رو داشتم.
حالا میگید چی کار کنم؟
در ضمن من تا 31/3/89 مدرسه میرفتم(پیش دانشگاهی)
سلام عزیز:20:نقل قول:
من فکر میکنم حتی اگر غیبت هم داشته باشی بتونی معافیت رو بگیری چون قبل از اینکه غیبت کنی شرایط کفالت رو داشتی:46:
اما برای اینکه مطمئن بشی و خیالت راحت بشه حتماً از نظام وظیفه سوال کن و زودتر هم اقدام کن:46:
اینجا هم میتونی مشاوره بگیری(چندتا پست بالاتر یکی از دوستان معرفی کردن):
کد:http://www.police.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=210f916e-c237-43f0-aca7-e943ed123537
یعنی اگر نشه ، بدبخت میشم.نقل قول:
الان تمام کارها رو کردم.واکسن و معاینه پزشک و فرم مدرسه و حساب بانک سپه و فردا هم میخوام دیگه شاهد ببرم و تمام.
سلام مجدد به دوستان:11:
من استرس بدی گرفته بودم سر این مسئله سربازی :20: پس از کلی تحقیق فهمیدم که مشکلی نیست :27: (حتی سازمان نظام وظیفه هم درست بهم جواب ندادن) گفتم این مطالب رو بذارم شاید بعضی از دوستان از این مسائل اطلاع دقیق نداشته باشند :20:
***مشمولان فارغالتحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغالتحصيل پيشدانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح ميباشد:
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام
(نظر شخصی بنده این است که این نوع مطالب هم به پست اول اضافه بشه،تاپیک جامع تر از این خواهد شد)
یا علی:40:
به شدت سرباز کم دارند.
جدای از اینکه کسری ها رو کم کردند امروز که مراجعه کردم مناطق عملیاتی و مناطقی رو که جزو جبهه هم حساب می کردند کمتر شده است.(در ارتش)
با این حساب تقریبا قانون کسری منقرض شده مگر برای کسی که پدرش 30 ماهی جبهه بوده اونم از نوع لب مرزیش و زنده مونده باشه!
مورد جالب تر اینه که در حین خدمت(بعد از آموزشی) باید برای کسری اقدام کرد(که البته منطقی هم به نظر میرسه چونکه کسی که کسری می خوره حداقل 8 ماهی خدمت داره!)
من الان سربازم تا 3 روز دیگه هم هستم بعد باید برم اگه سئوالی درباره نحوه و فوت وفن های دوره آموزشی خواستید بپرسید بهتون می گم...اول بگم که من کارشناسی ارشد پارسال قبول شدم اما از اونجایی که 1سال کسری داشتم ترجیح دادم نرم و حالا هم معلوم شد خوب کاری کردم
من اعزامی 1 12 هستم و کسری شامل من میشه و از الان به بعد حداکثر کسری فقط 9 ماهه
سلام دوستان
یه سوال داشتم.اگه کسی سربازی به صورت امریه باشه(جهاد کشاورزی) میتونه از قوانین کسر خدمت ( حضور در جبهه ) هم استفاده کنه؟ یا باید خدمت کامل رو انجام بده؟
ممنون
nدوستان من کفه دستم شدیدا عرق میکنه ایا میشه کاری کرد باهاش و کفه پام هم شدیدا صاف هست و لاغر هم هستم نمیدونم 20 سالمه 58 کیلو هستم اینا تاثیری داره !
سلامنقل قول:
بله میتونه استفاده کنه
نقل قول:
قوانین معافیت در پست اول این تاپیک رو بخونین
مرسی از شما دوست عزیزنقل قول:
قرار داده شد :11:
دوستان کسی خبر نداره تیرماه سپاه پذیرش داره یا نه؟
دوستان من 1 تیر اعزام هستم
سپاه میوفتم یا ارتش ...نیرو انتظامی؟؟؟
لیسانس هستم
سلام دوستان(جواب فوری احتیاج دارم!)
من متولد مهر 71 و مشغول به تحصیل در پایه پیش دانشگاهی هستم.با توجه به اینکه متولد نیمه ی دوم 71 هستم می خواستم بدونم که اگر امسال(1390) نتونستم توی رشته ی مورد علاقم قبول شم امکانش هست که سال 1391 مجددا کنکور بدم؟
فرشید جان شما نمیدونی کی این قانون های امسال به تایید دفاتر پلیس + 10 میرسه؟
هر روز زنگ میزنم میگه واسه ما مصوبه جدیدی نیومده!!!!!!
سلام دوستان. اونایی که معاف از رزم میشن رو کارت پایان خدمتشون معاف از رزم بودن نوشته میشه مثل سایر معافیت ها؟
سلامنقل قول:
میتونید در کنکور 90 شرکت کنید ، در صورت عدم قبولی مشمول میشید و باید اعزام بشین
به همه ی دفاتر ابلاغ شده و باید داشته باشننقل قول:
نمیدونم چرا میگن نیومده!!
نقل قول:
خیر ، معاف از رزمی رو نمینویسن
البته با این کارت های هوشمند که صادر میکنن، توی سوابقتون درج میشه توی کارت
سلام دوستان.من متولد 26/9/1370 هستم.پیش دانشگاهی رو به صورت روزانه و حضوری تموم کردم.در تاریخ 31/3/1389 فارغ التحصیل شدم.امروز رفتم نظام وظیفه.در مورد غیبت سوال کردم.گفت تا ماه 7 فرصت دارم و هنوز غیبت نخوردم.چه جوریاست؟
نقل قول:کسی در این مورد اطلاعی نداره؟؟نقل قول:
نقل قول:
اصلا معلوم نیست ، کسی از پرسنل نظام وظیفه اینجا نیست که بدونه !!!
حتی خوده نظام وظیفه هم نمیدونه ، کاملا Random هست.
خب من با یه تحقیقات تا حدودی فهمیدم چی به چیه اول ماههای زوج معمولا سپاه پذیرش داره ماههای فرد نیروی انتظامی وارتشنقل قول:
نقل قول:
نه دوست عزیز.سپاه تیرماه پذیرش نداره اما برج 6پذیرش میکنه:20:
سلام یه نفر بگه نسبت به پارسال چه معافیتهایی کم شده؟ و آیا در ادامه سال احتمال تغییر هست؟ یا تا آخر سال عوض نمیشه؟
دوستان یکی یه کمک بکنه، کارم خیلی فوریه.
از هر کی هم که میپرسم اطلاع درست حسابی نداره! ممنون میشم
(((سلام دوستان عزیز
از دوستانی که امریه گرفتن یا راجع به امریه گرفتن اطلاعی دارند، خواهش میکنم یکم راهنماییم کنند
من فارغ التحصیل بهمن 89 رشته مهندسی عمران-نقشه برداری از دانشگاه دولتی تفرش
می خواستم امریه از قرارگاه خاتم الانبیاء بگیرم ، اما هیچی از شرایطش و اینکه از کجا باید شروع کنم و اینکه چه مدرکی میخواد.و...؟؟؟؟؟؟
عضو بسیج عادی هستم ، خانواده ایثارگر هم هستیم...
ممنون میشم کمک کنید )))
پست اول همین صفحه لینک معافیت های امسال ، هست ، ( آخر پست اول این تاپیک )نقل قول:
باید برگه سبز رو ببری جایی که میخوای امریه بشی ، اگه اونا نیرو بخوان خودشون کارا رو انجام میدن.نقل قول:
موفق باشی
دوستان من به پست اول همین تایپیک مراجعه کردم و در مورد عرق کردن کف دست و پا به صورت بیماری های پوستی و زیر پوستی نوشته شده بود ولی عرق کردن دست من بیماری نیست پس یعنی برای معاف شدن حتما باید به صورت بیماری باشه؟
من رفتم سپاه پرسیدم گفتن تیر پذیرش نداریم ... یعنی اونایی که اول تیر اعزامن مثه من بدشانس یا ارتش یا نیروی انتظامی!
سلام . اگه ممنکنه به سوالای من هم جواب بدید ! خیلی ممنون
1-من متولد 1371 ماه 3 روز 9 هستم ! ، کی باید مدارک رو بفرستم -دفترچه نظام وظیفه رو بخرم و بفرستم ؟
2-من الان ترم 1 کاردانی در حال تحصیلم ! از دانشگاه باید چی بگیرم ؟ به کجا بدم یا به کجا بفرستم ، که معافیت تحصیلی بخورم و غیبت نخورم ؟! هر ماه باید از دانشگاه نامه بگیرم یا سالی یه بار یا اصلا ً نمیخوان ؟
3-پدر من 7 ماه و نیم رفته جبهه مدرک چی میخوان برای اثبات این مسئله ؟؟!
4-بعد اینکه من کاردانی رو تموم کردم ، اگه بشینم واسه کارشناسی مثلا ً 2 ماهی بخونم یا پشت کنکور بمونم خدایی نکرده تو این چند ماه غیبت میخورم ؟! برای اینکه غیبت نخورم باید چکار کنم ؟!
5-معافیت کفالت سر جاشه ؟ یعنی هنوز این معافیت رو داریم دیگه ؟!
خیلی ممنون میشم به تک تک این سوالام جواب بدین ، اونم کامل لطفاً ، من غیر از اینجا از کی این سوالا رو بپرسم !
با تشکر فراوان از شما !:40::11:
سلام دوستان. ممنون میشم تو این مواردم کمکم کنید:
1- آیا میشه بیشتر از یک بار تاریخ اعزامو تمدید کرد؟
2-آیا ارتش و نیروی انتظامی اجازه میده تک فرزند پسر توی شهر خودشون خدمت کنن بعد آموزشی؟
با تشکر.
دوست عزیز ، عرق کردن کف دست یک نوع بیماری پوستی هست.نقل قول:
سلام برادر.نقل قول:
1- شما در صورتی که معافیت تحصیلی ندارید باید تا قبل از 9/3/90 مدارک رو بفرستید ( مراجعه به پلیس +10 )
2- اگه دانشگاه هستید که خوده دانشگاه نامه میزنه به نظام وظیفه و معافیت تحصیلی صادر میکنه، تا 6 ماه بعد از پایان تحصیلات این معافیت تحصیلی پابرجاست ( برای اطمینان به قسمت نظام وظیفه دانشگاه مراجعه کنید )
3- کارت پایان خدمت پدر و نامه از جایی که پدرتون خدمت میکرده یا اگه مدارک جبهه رو دارن همونا کافیه
4- در جواب سوال 2 عرض کردم ، تا 6 ماه بعد از اتمام تحصیل فرصت دارید برای هر کاری ، بعد از 6 ماه اگر دانشگاهی قبول نشید باید اعزام بشین.
5- مغلفیت کفالت سرجاشه ولی خیلی سخت گیری میکنن و هر لحظه ممکنه این قانون عوض بشه
نقل قول:
سلام
1- همون یک بار هم رو هواست معلوم نیست تمدید کنن یا نه اونم با پارتی
2- در صورت متاهل بودن توی استان خودتون میتونید خدمت کنن در غیر اینصورت همه چی رندوم هست.
موفق باشید
سلام ! خیلی ممنون که جواب دادید جناب ، Farshidshd!:11:
یه سوال دیگه :من الان معافیت تحصیلی دارم (ترم یک کاردانی) یعنی 6 ماه بعد دفترچه و مدارک رو بفرستم ؟!
خیلی ممنون
سلام دوستان:20:
دفترچه نظام وظیفه نسبت به پارسال تغییری کرده؟
ممنون
سلامنقل قول:
نه
6 ماه بعد نه
با دقت مطالعه کنید!
عرض کردم 6 ماه بعد از اتمام تحصیل
نقل قول:
خیر فرقی نکرده فقط معافیت های جدید رو در پست اول در نظر داشته باشین.
.
بچه ها من معاف پزشکی شدم...حالا استخدام دولتی نمی تونم بشم؟
به سلامتینقل قول:
اکثر استخدام های دولتی معافیت پزشکی قبول نمیکنن.
نقل قول:
یعنی اصلاً دفترچه ی جدیدی چاپ نشده؟
آخه من دیروز رفتم به یکی از حساب هایی که تو دفترچه هست پول واریز کنم که شماره حساب عوض شده بود و با کلی داستان شماره حساب جدید رو پیدا کردم:دی
آقا مبارک باشه:11:نقل قول:
سلام:20:
خب دفترچه ای که من داشتم برای سال 88 بود ولی دفترچه برای سال 89 هم چاپ شده شاید برای 90 هم چاپ شده که من دیگه نمیدونم
این دفترچه ی سال 89 هستش با فرمت PDF
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://police.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=6cdd8264-1973-475e-ad27-18a9768f10f4