هزینه انتقال برای چلسی، 65 میلیون یورو است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاگرد و استاد، با هم به چلسی خواهند رفت. چلسی تا این لحظه موفق شده تا جورجینیو را از منچسترسیتی هایجک کند.
طرفداری- اورلیو دی لورنتیس، رییس ناپولی در خصوص وضعیت نقل و انتقالات تیمش و شرایط مائوریتزیو ساری و جورجینیو، توضیحات واضحی ارائه داد. دی لورنتیس در مصاحبه با اسکای علی رغم
، از رفتن او به چلسی خبر داد:
آیا کارهای رفتن ساری به چلسی به پایان رسیده است؟ به زودی ساری به این تیم می رود البته این موضوع فقط به خودش بستگی دارد. انتقال جورجینیو؟ اگرچه او برای سبک بازی آنچلوتی بازیکنی عالی است اما تصمیم گرفتیم تا پیشنهاد ها برای فروش وی را بررسی کنیم. مذاکرات با منچسترسیتی شروع شده بود اما اکنون باید از آن ها عذرخواهی کنم زیرا توافق پانزده روز پیش انجام شده بود اما حالا بازیکن ترجیح می دهد به جای منچستر به لندن و تیم چلسی برود و این را درک می کنم. اگر چلسی پول بیشتری برای او پرداخت کند، این موضوع را بیشتر درک می کنم و نمی توانم در قبال جدایی او کاری انجام دهم. حدس می زنم که جورجینیو به چلسی برود. اگرچه رفتن جورجینیو به چلسی ربطی به رفتن ساری به این تیم ندارد.
فابریتزیو رومانو گزارش می دهد که این دو انتقال برای چلسی مجموعا 65 میلیون یورو هزینه در بر داشته است. 57 میلیون یورو، مبلغ انتقال جورجینیو به چلسی خواهد بود و 8 میلیون یوروی دیگر، بند فسخ قرارداد مائوریتزیو ساری است.