من که هروقت بسته هاش خوب نباشه ایرانسل جون و شارج میکنم
شاتل هم دارم که اونم دیگه سالی 156تومن میگیره.اونم دیگه تمدید نمیکنم شرکتهایی دیگه هستن بدون هزینه adslمیدن از اونا میگیرم
حالا هرکی بهتر بده تو اقتصاد امروز اون برندست
Printable View
من که هروقت بسته هاش خوب نباشه ایرانسل جون و شارج میکنم
شاتل هم دارم که اونم دیگه سالی 156تومن میگیره.اونم دیگه تمدید نمیکنم شرکتهایی دیگه هستن بدون هزینه adslمیدن از اونا میگیرم
حالا هرکی بهتر بده تو اقتصاد امروز اون برندست
لطفا اسپم های این حروم زاده ها رو پخش نکنیدنقل قول:
از کی تاحالا معنی اینترنت شده اون سایت های آشغال داخلی؟ توهین به شعور کاربران هم حدی داره
آخه رو چه حسابی باید از 1 باشه وقتی توسایت زدن از 2 !نقل قول:
1تا7 مال وایمکسه ...
سلامنقل قول:
دانلود شبانه از ساعت 2 بامداد تا ساعت 7 صبح می باشد.
متاسفانه سرعت دانلود از 450 کیلوبایت (در داخل دانلود منیجر ) بیشتر نمیشه و عملا 1000 گیگی که توی تبلیغات برای دانلود شبانه اختصاص دادن حتی یک پنجمش هم استفاده نمبشه.
من حتی تماس گرفتم و پاسخی که بهم دادن این بود که افت سرعت در ساعت اینترنت شبانه بررسی نمیشه و اگر افت سرعت در ساعات غیر از شبانه دارید اطلاع بدید.
متاسفم واسه خودمون که باید فقط پول تبلیغات بدیم (چون حق انتخاب نداریم)
(دلیل ناراحتیم هم اینه که همه جا تبلیغ شده نصب و راه اندازی رایگان پس یعنی با 200 هزار تومان فعال میشه ولی موقع حساب و کتاب میگه 239 هزار تومان ، بیست تومن هزینه نصب و نوزده تومن مالیات ارزش افزوده ، متاسفم)
اون هزینه نصب رو با شما موافقم توی تبلیغات زده رایگان ولی باز تو صفحه تعرفه ها درج کرده 20 تومن. سرعت شبانه رو بخوایم حق رو بگیم توی سایتش نوشته که 1 تا 4 مگابیت که تقریباً همون رو جواب میده. شما چقدر مگه دانلود دارید؟ شبی 7-8 گیگ که میشه یه 100 گیگ همین طوری میشه حدود ماهی بالای 300 گیگ. همین مقدار به نظرم از همه سرویس هایی که میشناسم توی ایران نسبت به قیمتش مناسب تره! در کل این موارد توی بخش تعرفه های سایت درج شده من عیناً برای شما کپی میکنم:
شرایط عمومی خدمات
در قیمتها سهم مالیات بر ارزش افزوده (۹ درصد) محاسبه نشده است.
هزینه نصب مودم در تمامی شهرهای تحت پوشش TD-LTE مبین نت ۲۰۰,۰۰۰ ریال است که هنگام نصب دریافت میشود.
در طرح ویژه TD-LTE، مصرف از ساعات ۲ تا ۷ صبح رایگان است و مشترکین میتوانند از ۱۰ گیگابایت حجم رایگان در ساعات شبانه استفاده کنند.
استفاده از حجم شبانه رایگان با سرعت 1 تا 4 مگابیت بر ثانیه و تنها در صورت فعال بودن طرح اشتراکی و عدم اتمام حجم ترافیک روزانه امکانپذیر است.
شما ماهی چقدر دانلود دارید که این حجم جوابگو نیست برای شما؟
تو سایت 195 شکایت کردید با عنوان تبلیغ خلاف واقع؟ اگه نه یه شکایت ثبت کنیدنقل قول:
شاسکولا خودشون میگند شبی 10گیگ بعد این 1000گیگو از کجاشون درآوردند؟
نقل قول:
سلام و عرض ادب و احترام
بحث دانلود نیست
ببینید وقتی میگن دانلود شبانه تا 1000 گیگ طبیعتا توقع شما بالا میره و انتظار سرعت بهتری دارید. (پس این یک تبلیغ الکی هست)
دیشب سرعت دانلود من از 80 کیلوبایت در دانلود منیجر بالاتر نرفت و کلا نزدیک دو گیگ دانلود کردم.
چرا باید سرعت کاهش پیدا کنه در دانلود شبانه؟ مثلا اگر من در حالت عادی سرعت دانلودم روی 2.5 مگ هست چرا نباید شب هم روی همون سرعت باشه؟؟؟
پشتیبانی هم اصلا پاسخ درستی نمیده و من 3 بار زنگ زدم و همسش جواب های طلبکارانه
مثلا شما توی اکانتت نمی تونی ببینی چقدر دانلود شبانه مثلا در 9 شب گذشته انجام شده (البته به صورت تقریبی و با جمع نمودار قرمز میشه ولی دقیق نیست) بعد پشتیبانی میگه روی لپ تاپتون یک نرم افزار محاسبه گر ترافیک نصب کنید آخه مگه تمام دانلود ما از یک دیوایس هست؟ متاسفانه آگاهی ندارند یا اگر هم دارند اصلا درست پاسخ نمیدن و مشتری رو دست کم فرض می کنن.
سلام .
من چهارشنبه هفته پیش ثبت نام کردم ، زنگ زدن گفتن تا 24 ساعت میاییم برای تست . ولی تا الان نیومدن هنوز !
کار خاصی باید انجام بدم ؟ از کجا میتونم پیگیری کنم ؟
بنده هم به نشانه اعتراض دیگه تا 20 روز دیگه که طرحم تموم میشه دیگه شارجش نمیکنمنقل قول:
و مودم و نمیفروشم تا کسی دیگه شارج نکنه که به نفع این دزدها بشه.
با 1575 تماس بگیرید، پیگیر باشید. من بیچاره شدم تا مودم وایمکس ام رو تعویض کردند، هی میگفتند تو سیستم فلانه بیساره ، انقدر پیگیری کردم خسته شدم ولی بالاخره درست شدنقل قول: