بازگشت به اپراتور پایه ترابرد حساب نمیشه و لازم نیست سه ماه بگذرهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
Printable View
بازگشت به اپراتور پایه ترابرد حساب نمیشه و لازم نیست سه ماه بگذرهنقل قول:
همراه اول فرق داره :نقل قول:
بند 7 : در صورت عضویت در اپراتور همراه اول ، امکان انصراف از ان حداقل تا سه ماه میسر نخواهد بود .
فرم ترابرد که امضاء و اثر انگشت از مشترک میگیرن.
دوستان امروز روی سیم کارت همراه اولم از 667 پیام اومده که
این سیم کارت بزودی غیر فعال خواهد شد .
خواهشنمد است از سیمکارت جدید خود استفاده فرمائید .
من 2 ماه پیش رفتم حضوری درخواست دادم سیم ایرانسل گرفتم ولی رد شد .بعدش حدود 10 بار اینترنتی درخواست میدادم :n08:رد میشد
الان فکر کنم این تایید شده
الان چی کار میکنن ؟ باید دوباره سیم کارت بفرستند رو آدرسم یا همون سیم کارت قبلی فعال میشه ؟
نکنه حالا سیم کارت همراه اولمو قطع کنن سیم ایرانسل هم ندند :| :n30:
سلام من دائمی همراه اول داشتم ترابرد کردم ایرانسل خیلی راضیم امروز برام قبضش اومده که چند تا عکس ازش قرار دادم در زیر
1 :
کد:s8.picofile.com/file/8270220800/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B1%DB%B0%DB%B0%DB%B9_%DB%B1%DB%B3%DB%B2%DB%B9%DB%B2%DB%B2.jpg
2 :
کد:s9.picofile.com/file/8270220884/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B1%DB%B0%DB%B0%DB%B9_%DB%B1%DB%B3%DB%B2%DB%B9%DB%B5%DB%B1.jpg
3 :
کد:s9.picofile.com/file/8270220900/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B1%DB%B0%DB%B0%DB%B9_%DB%B1%DB%B3%DB%B3%DB%B0%DB%B0%DB%B8.jpg
4:
کد:s9.picofile.com/file/8270221000/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B1%DB%B0%DB%B0%DB%B9_%DB%B1%DB%B3%DB%B3%DB%B0%DB%B3%DB%B9.jpg
برا منم اینطوری شد فقط با این تفاوت که نه سیم جایگزین داشتم نه از طریق پستی فرستاده بودن و نه کسی به من زنگ زده بود و مثل شما یک دفعه سیم کارت همراه اولم سوخت و آنتن رفت با 700 تماس گرفتم و گفتم حالاکه سوخته و هنوز هم سیم کارتی نفرستادید تماس دیگه نمیتونید بگیرید چون سیم کارت سوخته تکلیف من چیه ؟ گفتن برو یکی از نمایندگی های ایرانسل و درخواست سیم کارت بده منم رفتم دادم و سیم جایگزین گرفتم و راحت فعال شد ولی نماینده ایرانسل میگفت باید پول بدی و کلی اونجا برام مشکل درست شد و نیم ساعات با هم جر و بحث کردیم و اخرش زنگ زدم 700 و گوشی رو دادم به نماینده تا قانع بشه . ولی نماینده هم حق داشت چون تعویض سیم کارت انجام داده بود و میگفت تقصیر من چیه برا شما سیم کارت اولیه ندادن و نفرستادن . اینی که من دادم تعویض محسوب میشه و هزینه داره . بلاخره پول ندادیم و اومدیم و الانم بدون مشکل سیم کارت کار میکنه و هیچ مشکل پیامکی هم نداره نه خارجی نه داخلی . برا شما هم یا جریان ما اتفاق می افته یا اون سیم کارت که دادن فعال میشه .نقل قول:
سیم کارت رو چطوری دریافت کردید منظورم سیم کارت جایگزین هستش ؟ موقع فعال سازی و استفاده برای بار اول چنین پیامکی براتون اومد یا نه ؟نقل قول:
درخواست تعویض سیم کارت شما به شماره .................. با موفقیت انجام شد .
پیام خوش امد گویی که براتون فرستاده بودن چی بود ؟
مثل اینکه شکایتها داره کاره خودش رو انجام میده . امروز این ایمیل رو دریافت کردم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی وقته به این نتیچه رسیدم همراه اول قبض هاش رو چندین برابر حساب می کنه ... الان برام ثابت شد ...نقل قول:
امروز برا منم قبض اومد واقعا لذت بروم از سلیقه و دقتی که به خرج داده بود دمش گرمنقل قول:
سلام من به دفتر حقوقی ایرانسل که در شهرستانمون هست مراجعه کردم و فرمش رو پر کردم و همونجا بهم سیم کارت فورجی سه پانچ رو دادن
در خصوص پیامها دو تا اومد که پاک کردم و متنش رو زیاد یادم نیست ولی یکی خوش امد گویی بود
و برای یک هفته هم روزانه 100 مگ اینترنت بهم هدیه داد