دوستان این طرح از سال 86 بوده!
ولی سال 86 فقط 2 تومن بود!
من همون موقع انصراف دادم و هیچی از حسابم کسر نشد
Printable View
دوستان این طرح از سال 86 بوده!
ولی سال 86 فقط 2 تومن بود!
من همون موقع انصراف دادم و هیچی از حسابم کسر نشد
دوستان یه مشکلی پیدا کردم . احساس می کنم به شدت زود رنج شدم و نسبت به برخی مسایل با شدت عصبانیت بیشتری واکنش نشون میدم :n29:
مثلا یه هم اتاقی داریم ترم آخره الان دو ساله با هم هم اتاقی هستیم . این ترم آخری اصلا رفتارش بیش از حد آزار دهنده شده ! به همه چیز اعتراض می کنه به همه چیز غرغر می کنه به همه چیز بد و بیراه می گه . تیکه های بی ربط می پرونه . از همه کس و همه چیز تو دنیا ایراد می گیره یه جور رفتار می کنه انگار تنها موجود تکامل یافته تو این کره خاکی هستش :n29:
این رفتارش باعث شده به شدت عصبیم کنه و چندین بار درگیری لفظی پیش اومده ...
جالب اینجاست که همه یه جورایی از رفتارش شاکی اند و سایر هم اتاقی هام وقتی نیستش رفتار های عجیبش که تو طول این مدت انجام داده رو مورد بازبینی و تمسخر قرار میدن . شاید اونا هم از رفتارش عصبی اند و با تمسخر کردن رفتارش پشت سرش میخوان عصبانیتشون رو یه جوری خالی کنند . اما نمی دونم چرا من زود جوش میارم :n34:
مثلا یه بار این اواخر من یه گیرنده وای فای گرفته بودم و یکی دیگه از هم اتاقیامون لپ تاپش رو اورده بود که با گیرنده وای فای دانشگاهو بگیریم و با مودم خود لپ تاپ اشتراک گذاری کنیم که فقط از یک اکانت استفاده کنیم و مجبور نباشیم برای هر کلاینت یه اکانت جداگانه بزنیم . چند روز پیش ساعت 5 صبح صاحب لپ تاپ دید همه خوابن اشتراک گذاری اینترنت رو قطع کرد و شروع کرد به دانلود فایل . شبش همین آقای معترض شروع کرد به اعتراض که چرا از اینترنت استفاده شخصی می کنین اگر اینطوره اینترنتتونو قطع می کنم ! صاحب لپ تاپ گفت تو چه کاره ای نه لپ تاپ مال تو هستش نه گیرنده نه اکانت . اما آقای معترض از رو نرفت و شروع کرد به چرت و پرت گفتن . اونروز اینقدر اعصابم به هم ریخت که می خواستم گیرنده رو جمع کنم ببینم کی جرات اعتراض داره .:n34:
-----------------
از این جور اتفاقات اعصاب خورد کن این چند روز واسم داره زیاد می افته . شما بودین چکار می کردین ؟
شاید چون ترم اخر هست استرس تغییر وضعیت و استرس کار گیر اوردن و امتحانات اخر سال و ... روش تاثیر گذاشته این موارد خیلی چه خود ادم رو و چه دیگران رو حساس میکنه و زود رنج و ....
خیلی به دل نگیرید باهاش دعوا نکنید شاید اون و ضعیت خوبی نداره تو این مدت به هر حال شما نمیدونید تو فکر طرف مقابل چیه
از این که میگید خیلی از اوضا ناراحته و اینا من احتمال میدم تغییر وضعیت و استرس پیدا کردن کار و مستقل شدن به طور کامل داره یه جورایی دیگه اخر کار که هست بعد لیسانس دیگه تقریبا همه از ادم انتظار دارن که خودش بره دنبال کار و ....
خودتون باید ببینید چرا این طور شدید
من خودم به شخصه وقتایی که حساس میشم سعی میمنم از جمع برم بیرون و تو بحث ها و مشکلات دیگران و ..... اصلا وارد نمیشم اگر متوجه شده باشید همین یک سال و خورده ای من تو انجمن خیلی کاری نکردم هر از گاهی رفتم تو قسمت مشاوره و تازه همون موقع هم سیستک پیشنهاد نکردم بیشتر سعی میکنم چیزای ارامش دهنده به خودم رو دورو برم جمع کنم مثلا اهنگ مورد علاقم رو گوش میکنم صبحانه مورد علقم رو میخورم نمیدونم لباس هایی که بیشتر دوست دارم رو میپوشم چمیدونم هر چیزی که فکرشو میکنید کمک میکنه مثلا میرم تو اتاق در رو میبندم و اهنگ مورد علاقم رو میزارم چراغ ها رو خاموش میکنم و فکر میکنم و یه مقدار خیال پردازی های مثبت و ...و میکنم
درکل به نظرم همیشه این حالت زمانی رخ میده که شما تو استرس و ... هستید و نگرانی هایی دارید و مشغله فکری زیادی دارید
به دل نگرفتن در حد حرف آسونه . اما در عمل اصلا ...نقل قول:
گفتم که این تنها اتفاقی نیست که این روزها داره دور و برم می افته . این اواخر از این جور مشکلات داره عصبیم می کنه . گفتم که شاید من زودرنج شدم ...
به هر حال امروز یه اتفاقی افتاد واسم که واقعا عصبیم کرده ... پشیمونم از اینکه سعی کردم به همه کمک کنم ... هیچی جز بی احترامی گیرم نیومد ...
محتوای مخفی: !
سلام /ببخشید من تعداد پست هام را چگونه می تونم زیاد کنم/
پرسیدن عیب نیست،ندانستن عیب است!
همه چیز را همه گان دانند!
افتادگی آموز اگر طالب فیزی،هرگز نخورد آب آن زمینی که بلند است!:n40:
سلامنقل قول:
از حرفاتون معلومه که مشکل اصلی خودتون هستید، فکر می کنم بیش از حد به اشخاص محبت می کنید و نزدیکی و چون روحیه مهربانی دارید بهتون صدمه می خوره. البته مشکل از خیلی جاهاست ولی این که اذیت میشید از خودتونه.
بر فرض شما اون کاری رو هم که داخل اسپویل گفتید انجام بدید بازم جور دیگه ای ناراحت می شید. اگر چیزی رو می بخشید بگذارید و بگذرید اونوقت راحت ترید برادر:n01:
تخصص چی داری عزیز بگو راهنماییت کنیم عزیز. ولی اگر میشد من تمام پستامو تقدیم می کردم به شما البته کمه ولی خوب جواب می ده:n02:نقل قول:
سلام،کلاس پنج دیگه تخصص نمی خواهد،ولی در یک زمینه تخصص دارم،خیلی پر حرفم،وقوه تخیل خوبی دارم!:n08:
سلام ،میشه یک پست ،با نام بحث آزاد ،یا اطلاعات عمومی بگذاریذ،البته با رعایت کردن قوانین سایت!:n38:
سلام.نقل قول:
به این آدرس برید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطابق تصویر زیر عمل کنید: با جستوجوی عبارت «اطلاعات عمومی» در «جستجو عنوانها» میتونید تاپیکهایی که در مورد اطّلاعات عمومی هستند رو مشاهده کنید.
عجب گرماییه عمه ننه. اینجا کرج اونوراهم گرمه بچه ها؟!