:31: دیدی گفتم از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی علت نیست :27:نقل قول:
Printable View
:31: دیدی گفتم از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی علت نیست :27:نقل قول:
اگه ترنس گوش میدی کریتیو بگیر به نظره مننقل قول:
سیمش که اصلا مساله ای نیست. اگه واسه سیمش مشکلی پیش اومد (که امکان نداره همچین اتفاقی بیافته) میشه سیمش رو عوض کرد. سیمش جدا از هدفون هست. علاوه بر این فکر کنم ابرهای دور گوشش هم قابلیت تعویض داره.نقل قول:
اهان یعنی سیمش از هدفون جدا میشه و بعد دوباره میشه سیم رو به هدفون وصل کرد ؟ ...
اگه باشه که عالی میشه! خودت داشتیش یا داریش ؟ درسته کلی نقد و بررسی و ازمایش براش هست ولی هیچی نظر و تجربه کسی که دارتش یا داشتش و باهاش تجربه داره نمیشه !
a.z.p.z جان ( نام شریف تون رو بلد نیستم :10: ) من خواستم این رو زود تر بگم ، اما یادم رفت
والا من قدیم ندیما که سامسونگ می داشتم ، هدقونش رو هم دوست می داشتم ، ولی خراب شد ...
از یه کم بالاتر ، خیلی نه ، در حد چند میل ، جایی که کشیدگی نباشه و سیم کامل سالم باشه ، بریدمش ، یه فیش هم خریدم ، لحیم کردم ، و از چست دوقولی مرد + قطره ای زدم توی فیش که قطع نشه و ....
حالا غرض این که اگه مشکل فقط همینه ، می تونید راحت این کار رو بکنید ، درسته که مثل روز اول اش نمی شه ، کمی به خاطر نوع لحیم ، فیش و ... از کیفیت اش نسبت به قبل کم می شه ، اما برای اون هدفون جواب داد ، می تونید از عمر باقیمانده هدفون حداکثر استفاده رو ببرید ...
یا حق :46: :10::11:
البته به جملات گهربار آخوند خان اضافه ميكنم:
مواظب باش ظاهر كار خراب نشه و به قولي كثيف كاري نكني(چسب مالي و...)
سعي كن با كمي حوصله و ابتكار كارت رو تميز انجام بدي تا بعدا" با هربار ديدنش دلت رو نزنه و اگه كس ديگه اي براي اولين بار اونو ميبينه اصلا" متوجه نشه.
باریکلا ، ای ول ، به نکته خوبی اشاره کردی :10:نقل قول:
گفتم که ، توی فیش رو چسب می زدم ، دقیقا جایی که لحیم می شه ، روی سیم ، هم از پیچیدن سیم ها ، هم از اتصالی ، جلوگیری می کنه ، عمرش رو هم بیشتر می کنه ، یه لایه پلاستیکی هم می آید روش پیچ می شه ، و از چسب کاری و این ها هیچی معلوم نیست ...
دیگه نا گفته پیداست ، که باید مثل من تجربه داشته باشی ، تا کارت تمیز در بیاد ، می تونی هی فیش اضافه بگیری ، یه تیکه سیم الکی رو لحیم بکنی بهش ، دستت میاد که چی کار کنی ...
یه نکته دیگه این که من وقتی سیم ها رو لخت می کردم ، همیشه با این موضوع مشکل داشتم که کدوم مال لفته ، کدوم رایته ، تست می کردم قبل از لحیم ، یه تیکه آهنگ رو که اولش فقط رایت می خوند ، با یه هدفون سالم گوش می کردم که مطمئن بشم ( یادمه یه ابی قدیمی داشتم این طوری بود ) بعد همون رو قبل از لحیم تست می کردم تا مطمئن بشم ....
قبل از چسب کاری هم حتما یکی دو تا آهنگی که رو زیاد گوش دادی ، گوش کن ، تا از سالم لحیم کردن و این ها مطمئن بشی بعد چسب بزن که اگه چسب بزنی تمومه ....:31:
دیگه همین دیگه ، نکته دیگه ای به ذهنم نمی رسه ....
یا حق
ممنون دوستان من که نمیخوام به دلیل مشکل دار بودن هدفون عوض کنم کلا میخوام عوض کنم چون on the ear جوابگوی من نیست و من کیفیت بهتری میخوام فعلا که باهاش مشکلی ندارم داره برام کار میکنه تا بعد اگه دیدم بدتر شد درستش میکنم اره ممنون از تجربتون !
در مورد قیمت EX35 : یکی از دوستان چند روز پیش از پاساژ ایران قیمت 27-28 تومن خریده بود .. اگه ارزونترش در اون پاساژها گیر بیاد چه بهتر .. هرچند همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من حاضرم یه چند تومن اضافه بدم اما خیالم راحت باشه که اصله .. ارزون شدن یا ارزون بودن یه جنس در ایران متاسفانه خیلی وقتا خبر خوبی نیست..نقل قول:
//
EX35 یا EP635: بله - به نظر من صداش قدری شفاف تره و متعادل تر ... در عوض EP630 متمایل به باس هستش ...
اگه ترنس گوش میدی شاید صدای کریتیو رو بیشتر بپسندی، قبلاً در مورد انتخاب کریتیو یا سونی برحسب سبک یه توضیح داده بودم، الان پیداش نکردم .. اما خلاصه اش این بود که صدای کریتیو گرمتره و بلندتر ... اما صدای سونی جزئیات رو بخصوص در دامنه پایین فرکانس بهتر منعکس می کنه ...
//
EP480 : جزو هدفون های محبوب و پروفروش بوده و هست و اصلاً شاید بشه با اغراق گفت: هدفونی بود که کریتیو رو ترغیب به حضور جدی تر در بازار هدفون ها کرد .. من هم هنوز یه نسخه ازش دارم ...
ولی بهرحال گزینه هایی که بالاتر روش بحث کردیم، بهتر از این محسوب میشن، هم از نظر کیفیت و هم از این نظر که بهرحال ارتباط معناداری بین in ear بودن این گزینه ها/ایزوله کردن صدا / کیفیت صدا / شنیدن بهتر جزئیات صدا وجود داره.
درسته. اصلا سیمش از همین سیم های یک به یکه. زیر گوش چپ یه سوکت 3.5 میلیمتری داره سیمه رفته اون تو. سیم از هدفون جداست.نقل قول:
من خودم 485 دارم. قرار بود ارتقا بدم برم 555 بخرم که فعلا پولی تو دست و بالمون نیست. از یه فروشنده شنیدم تفاوت کیفیت صدای 515 و 555 زیاد محسوس نیست.