سلام
انیمه Garo ارزش دیدن داره؟
Printable View
سلام
انیمه Garo ارزش دیدن داره؟
One Piece خیلی باحال شده... الان اینجاشم :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم یه ۲ - ۲ ماهی طول کشید تا 25 قسمت ببینم الان جذاب شد یه ده قسمتی پشت سر هم زدم به بدن :D
الان ابتدای قسمت 38 مترجمین دارن توضیح میدن که از این پس یه سری لغات رو به ژاپنی میارن تو ترجمه و براش توضیح ارائه میکنند، چون جهان وان پیس متفاوت هست و به نظرشون اینطوری بیننده بهتر میتونه ارتباط برقرار کنه و وارد داستان بشه.
حالا که درباره نارنجی و نامی و tangerines توضیح ارائه کرده به اینکه همه چیز چقدر حساب شده هست، از شخصیت ها و دیالوگها و همه و همه میشه پی برد.
متاسفانه من که ندیدم اینونقل قول:
به بهنقل قول:
بسیار عالی
پس حالا حالا ها باید ببینی
خدا قوت
++++++++++++
من هم فکر کنم طرفای قسمت 140 گین تاما هستم
قسمت چرت و پرت زیاد پیدا میشه توش ولی باز خوبه دمه دستی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت 724 رد کردم منتظر هفته بعدم 725 بیاد :n20:نقل قول:
Gintama رو هم میخوام ببینم ولی چون انیمه کم دیدم فعلا فایده نداره. سرعتم تو One Piece رو هم باید بیارم پایین میخوام خاطره سازی کنم باهاش نه اینکه یهو بپکونم انیمه رو تموم شه بره.
از انیمه هایی که نصفه فعلا ول کردم ولی میخوام ببینم میتونم به Monster و Darker Than Black اشاره کنم. اگر جو بگیره شاید Bleech رو هم ببینم (بدون فیلر البته). Detective Conan رو هم خیلی وقته ۲۰ - ۳۰ قسمتی ازش گرفتم ولی نه وقت و نه حالش رو دارم که ببینم. از دیگر انیمه هایی که قصد دارم (یه روزی) ببینم: Shingeki no Kyojin - Elfan lied
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم چند تا فیلم مثل Jin Roh The Wolf Brigade پیشنهاد داد... هنوز وقت نشده ببینم :D
خلاصه لیست پر وقت هم پر :|
انیمه One Punch Man اگه ندیدی بشین ببین آخر انیمسنقل قول:
داستانش خیلی جذاب به نظر نمیاد ولی در عین حال جالبه! بیشتر تم دارک، رازآلود، ضدقهرمان :D اینا دوست دارم... وقت بشه یه نگاهی میدازم بهش شاید خوشم اومد. مرسی.نقل قول:
تیره و سنگین تا تا اونجا که یادمه berserk بهترین انیمه ای بود که تو این ژانر دیدم.نقل قول:
مانگاش رو هم که طرافای 20 گیگ میشه دانلود کردم فرصت نشده هنوز پیگیری کنمش
سری های جدید attack on titan و tokyo ghoul هم که جدیدن بد نیستن
منم همیشه همین مشکل رو داشتم وقتایی که چیزی برای دیدن نداشتم کسی هم معرفی نمیکرد وقتی که چند تا رو دارم میبینم 7-8 تا دیگه هم معرفی میشه:n02:
درود بر دوستان انیمه دوست ! :n01:
بنده فقط یه انیمه دیدم، اونم دث نوت هست که واقعا هیچجوره نمیتونم لذتش رو توصیف کنم . .
از 3 سال پیش که دیدمش تا الان پیگیر نسخه بلوری اش بودم ! امروز خوندم که گویا بالاخره قراره 1 مارس 2016 نسخه بلوری بیاد . .
میخواستم ببینم خبر موثقه؟ چون یادمه یه دوره ای میگفتند که اصلا نمیشه نسخه بلوری داد و نسخه مادر رزولوشنش در حد DVD بوده و ...
ممنون، شاد باشیدکد:http://www.capsulecomputers.com.au/2015/09/viz-media-delays-death-note-anime-blu-ray-releases-until-next-year/
دست گلت درد نکنه مرتصی جاننقل قول:
پاراسایت رو دو روزه شروع کردم به شدت اعتیاد آور و داستان جلبناک هست
از این ور شرکت صبحا دیرتر میام که شبا اونو ببینم تا 2 اینا:n02: اخراج شدم تخصیره خودته
داستانش هم خیلی سریع میره حلو تو هر قسمت و بین قسمت ها
ایشالله امشب بشه طی عملیات انتحاری تمومش کنم