آرش بازیکن با تجربه ای هست ولی اصلا رو فرم نیست.....نظری با دوندگی و تکنیکش بیشتر میتونه دفاع رو خسته کنه برای نیمه دوم و 7 مقدس.نقل قول:
Printable View
آرش بازیکن با تجربه ای هست ولی اصلا رو فرم نیست.....نظری با دوندگی و تکنیکش بیشتر میتونه دفاع رو خسته کنه برای نیمه دوم و 7 مقدس.نقل قول:
خب بازی مساوی شد
واقعا فرق بین فوتبال ایران و اروپا رو میشه تو همین بازی دید!
استقلال حقش باخت بود
ارش توپ که دستش رسید یا خطا کرد یا هند کرد.
دلم برای کسایی میسوزه که اخر هفته از راههای دور به عشق دیدن گل می یان
حتی اگه گل به تیم خودشون باشه.
من فقط دربی فصل قبل رو رفتم که مساوی شد
اصلا دربی ارزش دیدن تو استادیوم رو نداره!
واقعا آدم دلش واسه این تماشاگر ها میسوزه
یه نفر از مشهد اومده بود دربی رو ببینه!
دلم برا اونایی میسوزه که رفتن استادیوم
بازیکن خوب ما فقط نظری بود که دوندگی داشت بقیه به قدری استرس داشتن که نیازی به گفتنش نیست
سامول موقعیت گل حتمی رو چجوری خراب کرد
اونم از فرهاد که انگار دو روزه اومده استقلال
حیف حیف
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
به نظر من دربی اصلا برگزار نشه بهتره اینهمه هزینه و وقت و اعصاب تلف میشه برای چی
برای 22 بازیکن پولدار بی غم که به فکر نیستن
حالا فوتبال زیبا هم بازی کنن حرفی نیست فوتبال بزن زیرش که نشد فوتبال تا فوتبال ما بر این تفکره همینجور میمونه واقعا کی روش حق داره بخوابه من سرمربی تیم ملی میبودم ول میکردم میرفتم
بازم ی صفر صفر چندش آور,بازم مساوی,بازم حسرت واسه وقتی که گذاشتیم واسه تمشای بازی.
آخه تا کی بازی محتاطانه آقای دربی نباز!
منی که تا حالا دربی هارو همرو از خونه دیدم اعصابم داغونه ,بیچاره اونایی که رفتن و میرن ورزشگاه,خصوصا از راه دور.
آخه فرهاد,تو که این توپا رو, رو هوا گل میکردی,آخه ساموئل چرا با پای مخالفت ی بغل پا نزدی...
:(:(:(
ťàpàţãłķ
بدون شک یکی از بدترین دربی ها و بدترین بازی های این فصل لیگ بودش!
دو تیم فقط می خواستن نبازن و دیگه هیچی مهم نبود
کلا توی دنیا دربی دیگه ای هم هست که مساوی های متوالی یه چیز عادی شده باش؟!
جالبه اون ضعفی که گفتم استقلال توی گوشه ها داره رو امروز نداشت و اتفاقا نوری هم خیلی خوب بود
ولی توی فاز هجومی اصلا خوب نبودیم و به خصوص نبود یه بازیساز مثل حیدری به چشم میومد که در ادامه حتما باید برای این استقلال فکری کنه
به نظر می رسید قاضی هم چون بیشتر مایل به گوشه بود نتونست کاری کنه
بهترین بازیکن هم نمیشه کسی خاصی رو گفت چون بازی کلا بد بود
فقط توی پرسپولیس صادقیان خیلی خوب بود...
3تا موقعیت گل 100% داشتیم از اون ور تیم حریف فقط 1 موقعت نصفه و نیمه با یه شوت اروم داشت
باید بازی رو میبردیم چون حقمون برد بود.
در مورد داوری هم میتونست به پیام صادقیان کارت قرمز نشون بده و حتی اون بازیکنشون حقی بود اگه اشتباه نکنم حقشون واقعاا اخراج بود.