ممنون از جوابت
Printable View
ممنون از جوابت
بچه ها من یه تجربه ی جدید رو شروع کردم تو فوتبال منیجر، خیلی جالبه برام، سرمربی اف سی سئول کره جنوبی شدم، همیشه فکر میکردم لیگ انگلیس سخت ترین و فشرده ترین لیگ فوتبال هست، ولی الان می بینم که لیگ کره جنوبی خیلی سخت و سنگین تره!
لیگشون 16 تیمیه، بعد از 30 هفته که لیگ تموم میشه لیگ به دو گروه تقسیم میشه، هشت تا تیم اول تو یه گروه و هست تا تیم دوم تو یه گروه دیگه قرار می گیرن و دوباره بین تیم های هر گروه یه لیگ 14 هفته ای برگزار میشه و در نهایت دو تیم آخر سقوط میکنن و سه تیم اول به لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا می کنند!
لیگشون از فوریه شروع میشه، من وقتی با این تیم شروع کردم جولای بود و اواسط لیگشون بود، وقتی تیم رو تحویل گرفتم پنجم لیگ بودن و در پایان لیگ موفق شدم تیم رو نایب قهرمان کنم، قرارداد اولم 5 ماهه بود و قراردادم رو تمدید کردم، تو جام حذفی هم تو نیمه نهایی به جئونبوک هیوندای موتورز باختم و حذف شدم، الان فصل دومم هست با این تیم و تا هفته چهاردهم فعلا صدر نشینم، تو لیگ قهرمانان آسیا هم صعود کردم و تو یک هشتم نهایی باز با جئونبوک موتورز بازی دارم، جالب اینجاست که هر سه نماینده ی ایران به این مرحله صعود کردن؛ تراکتورسازی با سپاهان و صبای قم!
یه سری قوانین خیلی سخت داره لیگ کره جنوبی که به نظر من بعضیاشون واقعا مسخره ان، مثلا
-تو لیست بازیکنان نباید بیشتر از 4 تا بازیکن خارجی وجود داشته باشه!
-تیم ها حق استخدام دروازه بان خارجی ندارند!
-تیم ها حق استفاده از بازیکنان زیر 18 سال تو ترکیب تیم رو ندارند!
تجربه ی جالبی بوده تا الان برام، آخر فصل هر نتیجه ای که بگیرم از این تیم جدا میشم، لیگش واقعا آدم رو خسته میکنه!
برو به عنوان بيكار شروع كن فقط سابقه تو بزن international player كه تيماي نسبتا بهتري بهت پيشنهاد بدن
من همیشه sunday league player میزنم!نقل قول:
اینکه از صفر شروع کنی و ساندی لیگ پلیر باشی حالشی خیلی بیشتره...
نه اونجوری واسه من ضایع شد :n02:
من دقیقا همین کارو کردم، الان reputation من تو کره national شده! :Dنقل قول:
من هم بخاطر شما از ساندی شروع کردم با بارسا ب و ایران
بچه ها چجوری شبکه میشه بازی کرد ؟
ارجینال باید باشه:دینقل قول:
اقا یه سوال چجوری میتونی خودتو بیکار بیاری که یه باشگاه بگیردت؟