نقل قول:
ممنون سیاوش خان
حق با تو بود
از یه پورت دیگه امتحان کردم دیدم شد
اما متاسفانه گوشی من 49 هست که خوشبختانه شما آموزش نفوذشو گذاشتی
ممنون
نقل قول:
ممنون سیاوش خان
حق با تو بود
از یه پورت دیگه امتحان کردم دیدم شد
اما متاسفانه گوشی من 49 هست که خوشبختانه شما آموزش نفوذشو گذاشتی
ممنون
آقا سياوش اگه ممكنه آدرس سايت منبع رو هم بگونقل قول:
من گوشیمو(k750 cid49) رو تبدیل به w800 کردم البته فقط main رو تبدیل کردم چون هنوز نمیشه fsرو فلش کرد با استفاده از همون لینکی که گفته بودم و با phone xs
اگه خواستین میتونم آموزش این کار رو هم بذارم
ولی اگه انگلیسیتون خوبه خودتون از اینجا بخونین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویری که آدرسشون تو لینک هست اینجا میزارم چون ممکنه سایتش فیلتر باشه
تصویر مرحله7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر مرحله9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر مرحله11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر مرحله13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر مرحله14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه:فقط اگه گوشیتون ریجستر قانونییه این کار رو بکنید و اگر نه چون با فلش کردن شماره سریال گوشیتون به حالت کارخونه بر میگرده دیگه گوشیتون تو شبکه کار نمیکنه
ضمنا این کار با کابل خود گوشی(dcu60)امکان پذیره و حدود 15 الی 20 دقیقه وقت میگیره
اگه سوالی داشتید در خدمتم
سیاوش جان اینجا راه آسون ترش و با توضیحات بیشتر نوشتهنقل قول:
من با استفاده از همین توضیحات تونستم این کارو بکنم
لینکش رو پست تو قبلی هم گذاشتم اینجا هم میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:azerturk لینک به سایت مورد نظر رو دوستان گذاشتننقل قول:
بیشتر کار ما یا با topsony یا se-nse هستش
اگر این کار رو بکنی خیلی خوب میشه چون الان بیشتر گوشی های K750 با CID49 هستند.نقل قول:
اگر وقت کافی داشتم توضیحاتشو میدادم ولی از شما ممنونم اگر زحمتشو بکشی
آموزش تبدیل cid49 <<k750به w800 از طریق فلش کردن MAIN
توجه:اگر گوشیتون قانونی ریجستر شده این کا رو انجام بدین چون در غیر این صورت با فلش کردن شماره سریال گوشی(imei)به حالت کارخونه بر میگرده و گوشیتون دیگه تو شبکه کار نمیکنه
_این کار خیلی اسون و بی خطره و با کابل خود گوشی (dcu60) ظرف مدت 15 الی20 دقیقه میتونید این کار رو انجام بدین
_این عمل هم روی گوشی های cid36وهمcid49جواب میده
_مراحل کار(فلش کردن Mainگوشی)با نرم افزار phone xs:
1-گوشی رو خاموش کنید و سیم کارتو در بیارین
2-نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و از حالت rar خارج کنید
3-درایور کابل دیتا رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کنید
4-فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید
5-phone xs رو اجرا کنید
6-از منوی fileروی گزینه startکلیک کنید
7-مطابق این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنظیمات رو انجام بدین
8-حالا به قسمت flash برین
9-تنظیمات رو مطابق این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام بدین
10-روی فلش کلیک کنید
11-حالا باید مطابق این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در فیلد سمت چپ اتفاق بیافته
12-حالا مطابق دستور العمل-کلید c رو نگه دارید و کابل رو متصل کنید(دکمهcروی گوشی)
13-اگه درایور ها رو درست نصب نکرده باشید هیچ اتفاقی رخ نمیده مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-اگه همه چیز رو درست انجام بدین و درایور ها رو درست نصب کنید با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روبرو میشید
15-حالا گوشی رو جدا کنید simرو جا بزنید گوشی رو روشن کنید حالا یه w800دارین تو قاب k750
توضیحات مهم:
1-برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
2-بعد از اینکه کار تمام شد گوشی رو روشن نکنید باتری رو در بیارین و دو باره جا بزنید بعد گوشی رو روشن کنید
__از واکمن لذت ببرید __;)
سُیاوش جان اگر fs w800 رو k750 فلش کنم توسط phone xs ممکنه مشکلی پیش بیاد یا نه
شما تا حالا امتحان کردی؟؟؟
اين طوري كه ازسايت منبع فهميدم ميشه FS رو هم تغيير داد البته ساعتها وقت ميگيره (معمولا بين 1 تا 11 ساعت:ohno: ) واسه همين گوشي بايد تا 100% شارژ شده باشه
با تغييرFS ميشه زبان گوشي-منوها- درايو دوربين-اندازه فونت-صداهاي پيش فرض گوشي و ... رو تغيير داد
براي اينكه زمان كمتري بگيره اين توصيه ها رو كرده بودند :
1-Give PhoneXS/PhoneXC high priority from the task manager
1-1. CTRL+ALT+DEL
1-2. Find the process in the task manager (Phone-Cs V2.01 Beta.exe)
1-3. Right click-> Set priority-> High
2-disable Windows screen saver, standby options, auto shut down harddisk off
خواهش ميكنم يك از دوستان وارد راجع به كابل مناسب و مورد احتياج توضيح كافي بدهد و اينكه از كجا ميتوان آنرا تهيه كرد آيا منظور از كابل همان كابل موجود در پكيج گوشي است يا نه .