هیچکدام مشکلی ندارند ولی مدلهای جدید از نظر Access & Seek Time/IOPS پرفورمنس کمتری در مقایسه با مدلهای قدیمیتر دارند. شاید سعی در کاهش صدای تولیدی و یا افزایش چگالی ذخیره سازی هر پلاتر از دلایل افت پرفورمنس در مدلهای جدید باشد.نقل قول:
Printable View
هیچکدام مشکلی ندارند ولی مدلهای جدید از نظر Access & Seek Time/IOPS پرفورمنس کمتری در مقایسه با مدلهای قدیمیتر دارند. شاید سعی در کاهش صدای تولیدی و یا افزایش چگالی ذخیره سازی هر پلاتر از دلایل افت پرفورمنس در مدلهای جدید باشد.نقل قول:
یه هارد دیسک نسبتا خوب حداقل ۵۰۰ یا ۱ .. با قیمتنی حول و خوش ۱۰۰-۲۰۰ تومن برای لپ تاپ میخوام چی بگیرم
از برند سيگيت و يا وسترن ديجيتال ميتونيد انتخاب كنيد البته هارد ديسكهاي 2.5 اينچي لپتاپي تنوع زيادي در بازار ندارند و نميتوان مدل خاصي را پيشنهاد داد كه ممكن هست در بازار پيدا نشود.نقل قول:
نكات:
1. اگر بدنبال پرفورمنس بالا هستيد سعي كنيد انواع 7200rpm را انتخاب كنيد مثل WD Black (البته اگر بتونيد در بازار پيدا كنيد).
2. توصيه ميكنم ضخامت هارد ديسك جديد برابر با هارد ديسك فعلي باشد تا در نصب آن دچار مشكلات احتمالي نشويد.
آقا عطا ممنون میشم منم راهنمایی کنید.
راستش من به یک هارد حدودا 1T یا 2T برای آرشیو فیلم ها و عکس ها و موزیک ها و کارهایی که برای طراحی سایت انجام میدم نیاز دارم... قبلا یه هارد اکسترنال 2.5 اینچ WD MyPassport خریدم اما بعد از یکسال و 6 ماه خراب شد و از بین رفت . بنابراین اینبار میخوام یه هارد 3.5 اینچ بگیرم .(میگن پایداریش بیشتره) . اما الان واقعا موندم که یه هارد اینترنال 1ترا از WD بگیرم با یه باکس یا مستقیما یه هارد اکسترنال برق دار 3.5 بگیرم . مثلا WD MyBook که البته 2 ترا هست . برای وصل کردن به لپ تاپ میخوام مه پورت eSATA داره و البته usb2
حدود 300 هم بیشتر نمیخوام هزینه کنم . نظر شما چی هست ؟ خودم یه خوردن تحقیق که کردم هارد WD 1TB به رنگ بنفش رو مناسب کار خودم دیدم...
نظرتون در این مورد چیه که یه هارد 1TB آبی بگیرم (دیجی کالا قیمت 182 زده،) بعلاوه یه باکس خوب (که البته قیمت ندارم)
ممنون میشم اگه منم راهنمایی کنید...
سلام .نقل قول:
خرید هارد اکسترنال منطقی تر از خرید یک هارد دیسک + باکس و ملحقات مربوط به آن بطور جداگانه هست . از کجا میتونید از کیفیت آداپتور و سایر ملحقات آن مثل ماژول SATA to USB مطمئن باشید ؟نقل قول:
واقعا موندم که یه هارد اینترنال 1ترا از WD بگیرم با یه باکس یا مستقیما یه هارد اکسترنال برق دار 3.5 بگیرم .
1. اگر میخواهید هارد دیسک اینترنال + باکس بخرید ؛ برای کاربردهایی که گفتید WD Green گزینه مناسب تری هست نهایتاً اگر بودجه بیشتری دارید میتوانید WD Red را انتخاب کنید.نقل قول:
خودم یه خوردن تحقیق که کردم هارد WD 1TB به رنگ بنفش رو مناسب کار خودم دیدم
2. در هیچکدام از هاردهای اکسترنال وسترن دیجیتال از هارد دیسکهای Purple استفاده نشده ، یا از WD Green استفاده شده و یا WD Red . در واقع کمپانی وسترن دیجیتال با توسعه Firmware و بهینه سازی آن جهت Video surveillance storage و استفاده از هارد دیسکهای WD Red بعنوان مبنا و پایه ، هارد دیسکهای WD Purple را تولید کرد.
البته پایداری بیشتر هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی بیشتر به این دلیل هست که کمتر جابجا و یا تکان داده میشوند. حتی روشن کردن هارد اکسترنال هم قواعد و اصولی دارد که باید رعایت شود. من کاربرانی را دیدم که ابتدا هارد اکسترنال به سیستم متصل میکنند و سپس آنرا را روی میز میگذارند که کار اشتباهی هست !نقل قول:
بنابراین اینبار میخوام یه هارد 3.5 اینچ بگیرم .(میگن پایداریش بیشتره)
اولا واقعا ممنون از پاسختون،نقل قول:
پس با این حساب به نظر شما انتخاب WD MyBook به ظرفیت 2T و به قیمت 315 تومن مناسب هست یا گزینه بهتری هم دارم ؟
حالا بر فرض دوم اگر بخوام همین WD Green رو بگیرم با باکس. آیا باکس خوب شما میتونید بهم پیشنهاد کنید؟ آیا باکسی هست که پورت اترنت داشته باشه برای وصل کردن به روتر ؟نقل قول:
اگر میخواهید هارد دیسک اینترنال + باکس بخرید ؛ برای کاربردهایی که گفتید WD Green گزینه مناسب تری هست نهایتاً اگر بودجه بیشتری دارید میتوانید WD Red را انتخاب کنید.
بعد اینکه دور بافر سایز و دور این Green ها مناسب تر هست یا Blue ؟
حرف بسیار منطقی و عاقلانه ای زدید، آفرین ...نقل قول:
البته پایداری بیشتر هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی بیشتر به این دلیل هست که کمتر جابجا و یا تکان داده میشوند.
اگر هارد ديسك اكسترنال با اينترفيس USB ميخواهيد بخريد ، اين مدل يكي از گزينه هاي مناسب براي انتخاب و خريد هست .نقل قول:
مدل يا برند خاصي مد نظرم نيست. باكس با اينترفيس Ethernet هم موجود هست بايد در بازار بگرديد.نقل قول:
WD Blue بخاطر 7200rpm بودن پرفورمنس بهتري در مقايسه با WD Green دارد به همين دليل بيشتر مناسب نصب و اجراي OS و نرم افزارها هست . دقت كنيد كه دو مدل WD Blue يكترابايتي موجود هست كه يكي از آنها 32MB و ديگري 64MB Cache . بديهي هست كه اگر ميخواهيد WD Blue بخريد مدل دوم را بايد در اولويت اول خريد قرار بديد.نقل قول:
سلام به تمام دوستان
من تازه یک هارد سه ترا وسترن گرین خریدم
خواستم بدونم بعد از نصب داخل کیس بعنوان هارد دوم و آرشیو دقیقا باید چکار کنم؟
منظورم نوع فرمتش و ... خلاصه ممنون میشم از دوستان منو راهنمایی کنن
خداقوت
سلام .نقل قول:
Disk management ويندوز را اجرا و هارد ديسك را بصورت GPTد، Initialize و به تعداد دلخواه پارتيشن بندي و با فايل سيستم NTFS فرمت كنيد .
سلام ،
دوست عزیز من به یک هارد دیسک اکسترنال حداقل 1 ترا و یا حداکثر 2 ترا پرتابل بدون آداپتور نیاز دارم که سرعت وکارآییش هم برام مهمه و فابل اطمینان هم باشه ( فکر کنم همه چی رو گفتم) یعنی شاید از فایلاش در روز یکی دوبار استفاده کنم و سرعتش اجرای فایلاش تا حدودی برام مهمه می تونلید زحمتشو برام بکشید؟
ممنون و متشکر