جايي براي فروش نيومده هنوز نسخه ايكس باكس ؟
Printable View
جايي براي فروش نيومده هنوز نسخه ايكس باكس ؟
خبر موثق تر :نقل قول:
فیفا 13 نسخه ی پی سی 3 ،4 روز بعد یا نهایت 5 روز بعد از نسخه کنسول با قیمت 1000 تا 2000 تومن تو ایران قابل دسترسیه
نه . کد رو که خریدی میدیش به اریجین و خودش تشخیص میده که این کد مربوط به چه بازی ای و چه نسخه ای هست . و بعد اجازه دانلود نسخه دیجیتال بازی رو از طریق خود اریجین به شما میده . اگه نمیتونین حجم بالا دانلود کنین نخرین که به ... میرین . البته قابلیت رزیوم رو داره .نقل قول:
اینکه بخوای از نسخه کرکی استفاده کنی و دانلود رو دور بزنی خیلی دردسر داره . یعنی پارسال سر فیفا 12 جوری شد که خیلی کم توسنتن اینکار رو بکنن و همون اولش بود و بعد دیگه کسی نتوسنت . دانلود روش مطمئنتریه . اگه نمیتونی دانلود کنی به ریسکش نمیارزه .
طبق سایت ABGX ریجن پال بازی لیک شده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی هم همانند PES 2013 قفل XGD3 رو روی دیسک خود دارد...
نهایتا تا فردا صبح بازی به فروشگاه ها هم راه پیدا میکند...
چقدر مسخرهنقل قول:
ورزشگاه به این مهمی .......!:13:
امممنقل قول:
اولین بار؟
برای بچه های اینترنت شاید یعنی برای http
طی صحبتی که با اسکیدرو داشتم به من گفتن تا فردا و یا پس فردا
چون نسخه را خریداری کردند و دارند روی کرکش کار میکنند
نقل قول:
ما نسخه FIFA.13.PAL.XBOX360-EndyNicM بدلیل خریداری نشدن و دزدی از فضای اینترنت و p2p باطل اعلام کردیم
نیازی به دانلود نیست دوست عزیز. راه های زیادی واسه گول زدن اورجین وجود داره.... شما میتونی اورجین رو نصب کنی ، بعد بری 4 هزار تومن یه dvd فیفا بگیری و نصب کنی ، بعد کاری کنی که اورجین بازی رو به عنوان بازی اورجینال بشناسه! اینکار رو که بکنی دیگه نیاز به دانلود 7 گیگ نیست! حدود 200 مگ دانلود می کنه و تموم.... من هم اورجینال 12 رو دارم و 1 ساله که دارم بازی می کنم ، ولی دانلودش نکردم اصلا!:31:نقل قول:
یعنی چی الآن؟؟؟نقل قول:
نسخه اورجینال نخریم بعد کاری کنیم نسخه اورجینال بشه....؟؟!؟!
میشه یه خورده توضیح بدی.؟؟؟!!!!!!:11:
خیر از زندگیت ببینی جوون ...:31:
دوستان نسخه پیسی تو بازار اومده؟
یعنی باید واسه فیفا 13 نسخه برنر مکس تهیه کنیم برای انلاین ؟!
تاحالا هیچ فروشگاهی واسه خرید نزاشته؟