خیلی ممنون. Defense چی را باید خاموش کنم؟ (Avast یا comodo؟)نقل قول:
و اینکه این چطوره: Panda Cloud Antivirus
خیلی ممنون. Defense چی را باید خاموش کنم؟ (Avast یا comodo؟)نقل قول:
و اینکه این چطوره: Panda Cloud Antivirus
سلامنقل قول:
گویا دوست خوبم جواب شما را دادند...جناب pcsoft
بنده هم با ایشون هم عقیدم
موفق باشید
سلامنقل قول:
Defense => کمودو
اما:
به نظرم نیازی نیست که چیزی را خاموش بکنید. بجاش صفحه اول تاپیک کمودو را بخونید، با این محصول آشنا میشید.
اگر هم بعد سوالی براتون مطرح شد در تاپیک کمودو بپرسید دوستان جوابگو هستند.
Defense کومودو هنگام نصب Advanced را زده و در تب دوم Enable Defense را تیکش را برداشته و تیک Do Not Show Alerts که در پایین همین defense قرار داره رو تیکش رو بردارین.نقل قول:
در همان صفحه تیک Dragon و Geek Buddy را بردارین.
این نسخه از پاندا هم نسخه خوبی هست. ولی باید رفتارشناسی و درواقع گاردش رو خاموش کنید و برای اسکن استفاده کنید تا با اوست تداخل ایجاد نکنه.
البته اگر با دیفنس کنار بیاین بهتره. چون امنیت بیشتر میشه. فقط راهش رو گفتم که اگر زمانی خواستین بدون دیفنس نصب کنین بدونین کجاست.
من bitdefender رو انتخاب کردم چون همیشه بالا ترین ranking رو داشته و این مدتی هم که استفاده میکنم راضی هستم.
خیلی دوست دارم بدونم چرا اینقدر تعداد کاربراش کمه؟؟؟؟؟؟
احتمالا بخاطر حجم بالای فایل نصبی و اپدیت.سنگین بودن و گرفتن سرعت نت از این چیزا گذشته واقعا خوب اینترنت سیکیوریتی داره:11:نقل قول:
من توی خوابگاه سرعت 1mb دارم اصلا احساس نمیکنم سرعت رو میگیره!!!نقل قول:
بله اما متاسفانه اکثر کاربرا سرعت کمتر از حتی 512 دارن و محدودیت ترافیک اما برای سرعت 512 به بالا عالی هست ضمنا از بحث سرعت که بگذریم دومین گزینه مهم که کاربرا رو از استفاده از این نرم افزار خوب دور میکنه ضعیف بودن سیستم های کامپیوتری کاربران استنقل قول:
چه انتی ویروسی برای من خوبه خودم الان از samrt securty east لستفاده میکنم مشکله خاصی ندارم باش اما دوستان میگن ضعیفه
راستی سرعت سیستمم هم زیاد نگیره
2.8 cpu 775lga
ram 512ddr400
کومودو چجوریه؟از هر نظر اپدیت کرک و...
بله شما میتونید از کمودو استفاده کنید انتی ویروس سبکیهنقل قول:
کمودو رایگانه احتیاج به کرک نداره
مشخصات سخت افزاری برای استفاده از کمودو
Windows 7 / Vista / XP SP2
RAM 152 MB/ 400 MB hard disk space
و همچنین از انتی ویروسهایی مثل نورتون اویرا اوست که سبک هستن میتونید استفاده کنید :11:
بله ناد32 زیاد بدرد بخور نیست