دوستان یه توضیح دیگه هم بدم ! اول اینکه ببخشید دیر جواب دادم یه کم کار داشتم و وقت نکردم بشینم پای اینترنت.
دوما که وقتی من پیشنهاد اون خانم رو شنیدم خیلی هم خوشحال شدم و فکر کردم که خیلی هم مفید میتونه باشه چون با جمع درس خوندن موجب میشه بهتر مشکلات رو رفع کنیم. تا حالا تجربش رو داشتم.اما ...! من خواستم با سایر بچه ها هم این مسئله رو در میون بزارم که اون خانم همچین اجازه ای نداد و خواست که فقط من و ایشون تنها باشیم و حتی معلم هم بویی نبره ! من از این حرکت خوشم نیومد. اگه قرار بر درس خوندن گروهی باشه که اگه بچه های درس خون بیشتر باشن بهتره.
البته این مورد رو هم ذکر کنم (بدون منظور می گم) که بنده درس خون هستم. و شاید بر این اساس اینجوری صحبت کردن.
سلام دوست عزیز
نکته اینجاست قبل از اینکه بهشون مشکوک بشم شماره گرفتم البته این مورد رو هم بگم نباید به اون صورت شماره میدادن. تا اونجایی که من دیدم افراد بیشتر تمایل به ارتباط اینترنتی و با ایمیل دارن اما ایشون انگار منتظر حرف از شماره بودن.
فکر کنم همین کار بهتر باشه که محل زیادی بهشون ندم و کنار بکشم.
سلام دوست عزیز.
نیازی به این حرفا نیست. همین قدر بدونید که بحث زیاد تخصصی و سنگین هست!
سلام دوست عزیز
خودم هم نمیدونم چرا مشکوکم و از این قضیه خیلی رنج میبرم از یه طرف قول دادم و از یک طرف دوست ندارم که ارتباط داشته باشم.
البته از قبل با هم همفکری و همکاری آنچنانی نداشتیم. فقط یک مورد بود که من به ایشون جزوه دادم جهت پرینت گرفتن. همین ... . و فکر نمی کردم همچین اتفاقی پیش بیاد چون من تو زمینه های مختلف به خانم ها و آقایان زیادی جزوه دادم و حتی با موبایل و ایمیل در ارتباط بودم.
درسته حق با شماست و میشه یه کم بیشتر در مورد پیچوندن توضیح بدید / تا حالا تو این موقعیت نبودم که بخوام کسی که بهش قول دادم ( که زیاد هم نمیشناسمش) رو بپیچونم.
سلام دوست عزیز
درسته حق با شماست من هم آنچنان مشکوک نیستم اما بهتر بود با کلمه بدبین شروع می کردم تا برداشت بد هم نشه.
درسته که تو مکان عمومی هست اما روی این مسئله که فقط من و ایشون باشیم تاکید داشتن جوری که دوست نداشتن استاد هم بفهمه.
شاید هم حق با شما باشه و ایشون بد مطرح کردند.
درسته بهترین کار همین "نه" گفتنه.
سلام دوست عزیز
حرف شما درسته اما در مورد من اشتباه برداشت کردید. ایشون قرار بود شماره من رو جهت تایین یک روز بگیره و چون من تو این هفته و هفته آینده یه کم مشکل داشتم خواستم شماره ایشون رو داشته باشم تا خودم یک رو خوب رو معین کنم اما بعدا خیلی بدبین شدم.
توضیحاتتون رو هم خوندم خیلی خوب بود ممنون.
پ.ن:
خیلی ممنون از تمام دوستان توضیحاتتون کمکم کرد البته این نکته رو هم ذکر کنم که در هر صورت من نمیخواستم به این رابطه ادامه بدم. نظر شما هم خیلی بهم کمک کرد.