آپدیت 4.1 برای آکرو اس در بعضی از کش.رها از جمله فراننسه اومد. باید طی همین چند روز به ایران برسه انشالله
Printable View
آپدیت 4.1 برای آکرو اس در بعضی از کش.رها از جمله فراننسه اومد. باید طی همین چند روز به ایران برسه انشالله
اپدیت اکسپریا اس رسید بسه هممون شد ...
یعنی زهر مار ...
وای فای که کلا کار نمیده ...
اصلا خیلی جالب هست ه میری توی وای فای فورس کلوز میده ولی باقی جاها اوکی ...
توی سیتینگ هر جا کلیک میکنی روونه اما همین که میزنی روی وای فای میمیره !!
خلاصه اینکه وقت و حجمتون رو هدر ندید !!
با پی سی آپدیت کردین یا با خود وای فای گوشی؟نقل قول:
مگه اینها فرقی هم دارن ؟؟نقل قول:
رام رام هست ...
الان 4 تا رام اومده برای مناطق مختلف ...
هر 4تاشون یکی هستن و مشکل وای فای فقط در ایران هست !!
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان فکر میکنند اگر رام توی ایران دریافت شد پس ایرانی هست !!
من با فلش تولز ریختم !!
من معمولاً رام های رسمی رو با آپدیت خود نرم افزار PC companion نصب می کنم! و البته قبل از هر گونه آپدیت بهتره وای فای خاموش باشه. البته برای آکرو اس هنوز توی ایران آپدیت نیومده!نقل قول:
این مشکل وای فای توی آپدیت Xperia J هم رخ داده.اونم فقط توی ایران این مشکل وجود داره.
اخه اپدیت با فلش تولز که همه چی رو وایپ میکنی و حله و کلا پاک پاک ... پس اون وای فای خاموش رو ولش ...
این مشکل وای فای در اس ال هم هست در اکرو اس هم هست ...
جالب هم اینجاست که ایر پلن هم کنی راه نمی افته ...اما کافیه سیم رو در بیاری ... مثل ماست کار میده !!
توی کلوپ رسمی تکنولایف که کلوپ رسمی سونی در ایران هست بایستی مطرح کنیم تا بلکه رسیدگی کنن. راستی وندی شرمن گفته بود کهنحریم تکنولوژی لغو می شه پس چی شد؟نقل قول:
بچه ها فعلا همه جا ریختن و اعلام کردن ...
از xda تا سونی وبلاگ و اکسریا وبلاگ و اینا ...
این همه معطلی آخرشم سهممون این شد!.... خدا کنه تو نسخه خاورمیانه مشکلش برطرف شه !