تبریک میگم....:n17:نقل قول:
به این وبلاگ برین تا سوالاتون برطرف شه....
moshaverh-amiri2010.blogfa.com
Printable View
تبریک میگم....:n17:نقل قول:
به این وبلاگ برین تا سوالاتون برطرف شه....
moshaverh-amiri2010.blogfa.com
ببخشید دیر جواب میدم ... تراز من ۸۴۲۰ هست ... من پزشکی هم دعوت شدم که می خوام پزشکی رو برم ... با خیلی از پزشک ها و دندون پزشک ها صحبت کردم ... پدر خودم پزشک هست و پدر خانمم دندون پزشک ... بعد از کلی صحبت و فکر دیدم واقعا در آینده پزشکی با تخصص های نو و جدید می تونه بهتر باشه تا دندون پزشکی ... در کل دیدم خیلی از دوستان از جمله خودم فقط وفقط دندون رو می خوان و برای من جالبه تا بدستش نیاوردم درست بهش فکر نکردم و الان که هم پزشکی و هم دندون پزشکی دعوت شدم واقعا درست و حسابی همه جوانب رو دارم می سنجنم ...نقل قول:
سلام دوستان من با تراز 7600 منطقه 1 از پزشکی زنجان و اردبیل دعوت به مصاحبه شدم اما نمره زیستم سوم 14 س میترسم اسمم برای مصاحبه هم اعلام نشه :n28: به نظرتون نمره زیست براشون مهمه؟؟؟
مدرک زبان و رایانه هم دارم مسابقات نهج البلاغه هم سوم شدم:n03: به نظرتون براشون مهمهههههههه نمره زیستم؟؟؟؟ میدونییید؟؟؟؟:n28::n28::n28:
کسی نییییییییییییس جوابمو بدههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28 ::n28::n28::n28:
:n28:
من بین الملل داروسازی تهران وبین الملل داروسازی شهید بهشتی تهران (تراز 7980 منطقه ی 1 زیرگروه 1).
17 میلیون از کجا بیارم سالی بدم؟؟؟؟:n14: آرزوهای بر باد رفته خداحافظ!!!!
نفر قبلی: فکر کنم باید برین توی سایت این دو دانشگاه و ببینین که این شرط رو توی اعلامیه ذکر کردند یا نه.مثلا توی اعلامیه رشته های دعوت شده ی من نوشته که معدل کتبی 16 و نمره ی زیست و فیزیک و شیمی نهایی هم 16.
سلام خوبین؟؟
برای شما هم بهشتی هم تهران زده باید بالای 16 باشه؟؟
واسه زنجان و اردبیل چیزی نگفته ینی مهم نیس براشون؟:n03: شما بالای 16 ای؟:n03:
اقا مانی هستین؟:n03:
کس_____ی نیس؟؟؟؟؟؟:n28::n03::n28::n03:
:n11: جواب میدین؟؟؟:n28:
اصلا ناراحت نباش هیچ آرزویی به باد نرفته:1:نقل قول:
واقعا هزینش زیاده ماهی 1ملیون بذاریم نمیشه!!!!!!!:n03:
خعلیلا مثل شما هستن مشکل اینه که دل خیلیارو به درد میاره واقعا این همه جوون دلشون میخواد بخونن اما احتمالا چون آریایی ها از دوقوم مادها و پارتها بوجود اومدن تو مملکت ما آرزوها و مشکلات یا مادی حل میشن یا پارتی!!!!!!
شما خودتو ناراحت نکن قدر خونوادتو بدون محکم بگیر از آرزوهات نذار باد ببره.......
به امید موفقیت....