بله k همون "ق" خونده میشه. این هم یه صفحه ترکی که اگه عنوانشو بخونی خودت متوجه میشی.نقل قول:
کد:http://www.yumaksepeti.com/index.php/dini-bilgiler/dini-hikayeler/hzismal-asin-karde-hzshak-asin-hayati/
Printable View
بله k همون "ق" خونده میشه. این هم یه صفحه ترکی که اگه عنوانشو بخونی خودت متوجه میشی.نقل قول:
کد:http://www.yumaksepeti.com/index.php/dini-bilgiler/dini-hikayeler/hzismal-asin-karde-hzshak-asin-hayati/
سلام بچه ها
این بازی کرک مولتیش نمیاد؟
مثه کال اف 6
پس از یک سال هنوز نسخه ی برادری هنوز کرک نشده یعنی هیچوقت نمیاد؟
در اصل اینطوری خونده میشه is,hak در ضمن در زبان ترکی کلمه هایی که حرف ق توش بکار رفته همشون عاریه ای از زبان عربی هستن و تبدیل به ک میشن مثل حق که به ترکی میشه hak (هاک)
ترجمه درست این کلمه همینی هست که دوستمون saeed_136915 گفتن ((( اسحاق پسر یوسف ))) درست هستش..
دقیقا مثل اسم اسحاق نیوتن که تو نوشتن میشه "ایساک نیوتن"
تموم شد آخرش ناراحت کنندس !
تمامی قسمت های جوانی و سالمندی الطائر رو نشون داد جالب بود و یکم ناراحت کننده.
آخرش همش باید کارایی که در آخر آخر خود الطائر با کلید ها و اپل کرده رو تکرار کنی.
یادم رفت بگم الطائر چقد شبیه به اتزیو بود آخر بازی!
میخوام این سوالات جواب داده بشه اگه کسی میدونه بگه:
آخرش اون مرده چی میگفت انقد حرف زد ؟ D:
بعدشم اون پسره دست اون زنه کی بود که همش اونو نشون میداد؟
و آخرش کلا چی شد؟! یه جوری تموم شد !
و یه چند تا سوالم که در یکی دو صفحه ی قبل بی جواب موند!
بعد از اینکه سلطان سلیمانو کشتی باید چی کارکنی ؟ تو لباس او محافظ ها هستی
نقل قول:محتوای مخفی: امکان لو رفتن داستان
خوب این بازی هم تموم شد. بازی زیبایی بود ولی خیلی فرقی نکرده بود با سری قبلی. به شدت هم آسون شده بود و این آسونیش تو ذوق میزد! اونقدر آسون که نیازی به استفاده از بمب هم نبود! مراحل هم هر چه جلو تر میرفتم جالب تر میشد ولی خیلی بهتر میشد روی داستان کار کرد.
قویترین بخش این بازی به نظرم جمع کردن اساسین ها بود. و بعد از اون هم فلش بک زدن به زندگی الطائر.
پیشنهاد می کنم کارتونی که یوبی ساخته و سالهای آخر عمر اتزیو رو نشون میده و ببینید. به نظر میرسه اساسین بعدی در چین هست و ما نقش یک اساسین دختر و بازی کنیم.
خدا حافظی اتزیو :41: خدایی بهش عادت کرده بودیم!
نمره من به این بازی: 8.5
انصافا خیلی اسون بود حتی یه بارم نمردم(کشته نشدم وگرنه 5 6 بار از بلندی افتادم و مردم) و تمام مرحله هارو اولین دفعه تموم کردم جیب همه ی سربازا (چه مرده یا زنده) پر از مدیسن و چاقو و سم و..... بود این کانتر استیل هم خیلی بدرد بخور هست دیگه لازم نیست سه ساعت جسدها رو وارسی کنی
نمره ی این بازی 10
ولی نسبت به AC II 5 میدم!:8::5: