گزارش ویدئویی: وقتی تعدادی از هواداران آرسنال پیراهن بارسا را به آتش کشیدند
سایت گل –تعدادی از هواداران آسیایی باشگاه آرسنال پیراهن باشگا بارسلونا را به آتش کشیدند. به نظر می رسد که آنها از جنجالهایی که هرروزه برسر انتقال سسک از آرسنال به بارسلونا به گوش می رسد و مبدل به داستانی تکراری شده، خسته شده اند و از اینکه سسک همراه با کاروان آرسنال به آسیای جنوب شرقی سفر نکرده، به شدت ناراحت هستند و ناراحتی شان را با آتش زدن پیراهن بارسلونا که این روزها مشتری پرو پا قرص کاپیتان سسک است نشان داده ند
ویدئوی مربوط به این ماجرا را در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملاحظه کنید
گواردیولا: اگر الکسیس تنها خریدتابستانی مان باشد هم راضی ام
مربی بارسا برای بویان آرزوی موفقیت کرده است
سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان باشگاه بارسلونا از کمپ تمرینی تیمش در کرواسی با خبرنگاران صحبت کرد و به این نکته اشاره کرد که اگر تنها خرید تابستانی تیمش الکسیس باشد هم راضی خواهد بود. پپ دراین رابطه گفت:« اگر تنها خرید ما، الکسیس باشد هم خوشحال خواهم بود.زمانی که در بارسلونا هستی، یک امتیاز مثبت داری و باید کمتر غر بزنی و گله کنی.»
از دست ندهید
- مربی تیم کاتالان درمورد صحبتهای اخیر بویان بعد از جدایی اش از بارسا و پیوستن به رم گفت:« هیچ صحبتی درمورد گفته های بویان ندارم. برای او آرزوی موفقیت می کنم و بعد از دوسال به تیم ما بازخواهد گشت.»
گواردیولا درمورد احتمال جدایی رومئو،بازیکن پایه ای بارسا از این تیم گفت:« هنوز هیچ چیز قطعی نشده است ولی بوسکتس و ماسچرانو جلوتر از او هستند.البته ما ترجیح می دهیم که رومئو در تیم پایه ای بارسا بماند ولی هر تیمی به دنبال او نیامده و مشتری رومئو تیمی به نام چلسی است.»
بارسلونا امشب در دیداری دوستانه در کرواسی به مصاف هایدوک خواهد رفت و مربی بارسا در این دیدار پویول، چابی، پیکه و پدرو را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت و ستاره های لاتینش نیز در تعطیلات تابستانی بعد از حضور در کوپا آمه ریکا به سر می برند. گواردیولا با قاطعیت درمورد این دیدار گفت:« حتی اگر بازی لیگ قهرمانان اروپا هم بود از این بازیکنانم استفاده نمی کردم.»
درجریان این کنفرانس خبری یکی از خبرنگاران به مقایسه گواردیولا با فرگوسن پرداخت ولی گواردیولا اعلام کرد که برای آنکه بتوان او را با مربی یونایتد مقایسه کرد، او باید کارهای زیادی انجام دهد.
در این کنفرانس خبری والدس هم اعلام کرد که تیمش به دنبال پیروزی در این دیدار دوستانه است و بوسکتس گفت:« این فصل به منزله یک جایزه ویژه است.چون علاوه بر حضور در سه تورنمنت عادی، در دو سوپرکاپ و جام جهانی باشگاه ها هم حاضر خواهیم بود.»
پیگرینی: من نه مورینیو هستم و نه گواردیولا/بارسا همچنان بهترین است
مربی شیلیایی معتقد است که روند موفقیتهای بارسا ادامه خواهد یافت
سایت گل- مانوئل پیگرینی مربی شیلیایی باشگاه مالاگا در صحبتهایی اعلام کرد که دوست ندارد تا او را با پپ گواردیولا و ژوزه مورینیو مقایسه کنند و معتقد است که بارسلونا همچنان بهترین تیم دنیاست.
از دست ندهید
- پیگرینی در صحبتهایی گفت:« من نه گواردیولا هستم و نه مورینیو؛ هر مربی ای تکنیک های خاص خود و شیوه بازی و شیوه های رفتاری خاص خودش را دارد. واقعیت این است که من هیچ شباهتی به هیچ یک از این دو مربی ندارم.»
مربی مالاگا در ادامه صحبتهایش گفت: «فکر می کنم که بارسلونا همچنان بهترین تیم خواهد بود.رئال در دو سال اخیر به خوبی تجدید قوا کرده و باید ببینیم که در پایان فصل چطور خواهد شد.»
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا،پیگرینی درادامه صحبتهایش درمورد پیوستن هموطنش الکسیس سانچس به بارسا هم صحبت کرد و گفت:« الکسیس بازیکنی است که وقتی به تیم ملی شیلی پیوست خیلی جوان بود و در تیمهای بزگری مثل کولوکولوی شیلی، ریورپلاته آرژانتین و اودینزه ایتالیا بازی کرده و الان هم به بارسلونا آمده. سال به سال الکسیس قوی تر می شود و گلهای بیشتری زده و به بلوغ بیشتری می رسد.هیچ شکی دارم که او ستاره بزرگی برای بارسا خواهد شد.»
جالب اینجاست که مالاگا در اولین هفته رقابتهای فصل جدید لالیگا مقابل بارسا قرار خواهد گرفت.پیگرینی دراین رابطه گفت:ن با شناحتی که از گواردیولا دارم، می دانم که آنها تک تک بازیها را با تمام توان برگزار می کنند. سرنوشت در پایان فصل با یک امتیاز کمتر یا بیشتر تعیین می شود. پس ما با بارسلونایی مواجه می شویم که هراتفاقی که در سوپرکاپ هم بیفتد، با تمام توان و پتانسیلش به مصاف ما می آید و در فکر کسب هر سه امتیاز ممکن است. البته آنها هم با مالاگایی مواجه می شوند که بدنبال هر سه امتیاز بازی است.»