اتفاقا بهزادی، فصل قبل (که اولین فصل مانچینی از ابتدای شروع پریمیر لیگ در تابستان بود) این مسائل بین مانچو و توز کلید خورد که البته بیشترش هم تقصیر توز بوده به نظر من... تنش ها بین اون و توز زیاد شد، ولی مانچینی به اجبار توز رو بازی میداد، چون واقعا تاثیر گذار بود... البته مانچو هم بیکار نبود و با خریدن ژکو، رسما در نظر داشت که وابستگیش به توز تموم بشه... نهایتا با پایان فصل و استارت فصل جاری و خرید مهاجم و هافبک هجومی، رسما توز کنار گذاشته شد شد. اینتر خواست استفاده کنه... اما چون شرایط مالیش خوب نبود و اسنایدر رو نتونستند بفروشن به یونایتد، موراتی به نیت قرضی وارد مذاکره شده که جواب نداد... چون سیتی واسش خیلی سخت بود که نزدیک 50 میلیون پوند بابتش داده بودند قرضی بدن به تیمی و بعد یه فصل دوباره بازیکن مخالف برگرده به تیم درحالی که یه سال سنش هم زیاد شده، بالتبع بازیکنی تو سن و سال توز دیگه 30 میلیون یورو هم نمی ارزه... الان هم شرایط همینه... به نظرم سیتی دنبال اینه که توز رو به سرعت با قیمت مناسب بفروشه و تو همین زمستون یه بازیکن جذب کنه...
+
گالیانی که آره! : دی
در کل من از حضور توز در ایتالیا استقبال می کنم حتی اگه تو تیم رقیب میلان باشه. چون به نظرم آرژانتینی ها خیلی حق دارن به فوتبال ایتالیا!:20:
یاعلی:11: