به نظر من ارزش خرید نداره حتی با توجه با جایزه 22 اینچی روش پلاسمای 51 اینچ مدل 4950 از اون بهتره هم قیمت هم هستند تقریبانقل قول:
به نظر من ارزش خرید نداره حتی با توجه با جایزه 22 اینچی روش پلاسمای 51 اینچ مدل 4950 از اون بهتره هم قیمت هم هستند تقریبانقل قول:
سلام
من امروز روی 6960 سامسونگم یه فیلم 1080p گذاشتم کدینگ ویدیو رو پشتیبانی نمیکرد
اما 720 رو پخش میکنه
اما توی همه سایتها و دفترچه خودشم نوشته 1080p رو پخش میکنه.
دوست عزیزنقل قول:
اطلاعات فرمت فیلم را بطور کامل بنویسید
نقل قول:کد:http://iranfilm109.com/wp-content/uploads/2013/04/Dalir.2012.1080p_Iran-Film_s.jpg
دوست عزیزنقل قول:
کدک این فیلم H264,YUV420P است که تلویزیون شما این کدک را بغیر از انسجام رنگ YUV420P که معمولا در سیستمهای ارسال تلویزیونی با فشرده گی خاص رنگ است دارد و کدک تلویزیون شما H.264 BP/MP/HP
نرم افزار kmpروتولب تاپ یا پی سی نصب کنید بعد پی سی یا لب تاب روبه led یا lcd وصل کنید با این نرم افرار فیلم تردی را باز کنید اول تصویر دوتایی میشه روی گزینه 3d یک بار کلیک کنید به دنیای سه بعدی خوش آمدیدحالا میتونید فیلم سه بعدی نگاه کنید لازم نیست تلوزیون سه بعدی داشته باشید این نرم افزار تلوزیون شما را سه بعدی میکند البته این کارو توکیس یا لب تاپ جواب میده
[IMG]123[/IMG]
آیا پس از 3 سال آپدیت جدید برای این تلویزیون اومده؟نقل قول:
منظورم اینه که میشه پنل رو برد نمایندگی تا آپدیت کنن کدکش رو؟
دوست عزیزنقل قول:
شما مدل تلویزیو نتان را بطور کامل ننوشتید چون مدلهای جدید معمولا این مشگلات را کمتر دارند ولی اگر مدل تلویزیون شما قدیمی باشد و هنوز آبدیت نکردید ممکن است که با آبدیت مشگلتان حل شود
اگر سری D از اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل UA40C 6960 هست دوست عزیز.نقل قول:
کسی این مدلو داره و آپدیت کرده باشه و کدکش هم آپدیت شده باشه؟
اصلا اگه کدک آپدیت بشه توی سایت سامسونگ اینو اعلام میکنه؟
دوست عزیزنقل قول:
اصلا اگه کدک آپدیت بشه توی سایت سامسونگ اینو اعلام میکنه؟ خیر
نام مدل اصلی تان را از منوی مخفی بنویسید از قسمت option که باید ua40c6600 باشد البته اگر درست فکر کرده باشم
و فکر کنم این فریمور جواب کار تان را بدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون فریمور سری 6 c محتوا یشان مثل هم است