میشه برنامه ها رو رویه مموری نصب کرد و گوشی رو روت نکنیم؟؟؟
Printable View
میشه برنامه ها رو رویه مموری نصب کرد و گوشی رو روت نکنیم؟؟؟
بله از روش توضيح داده شده توسط roxh58 در صفحه ي 25 استفاده كنيدنقل قول:
دستتون درد نکنه دیگه یعنی تا ما اومدیم این گوشی رو بخریم این گوشی خز میشه ؟؟؟ یعنی من اینقده ....... ؟؟؟؟؟؟؟ :41:نقل قول:
مرسی ممنون از راهنمایی هاتوننقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من این کار هارو کردم اما نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
App2SD-Patch-ENG.exe
این برنامه رو هم که اجرا میکنم یه کادر باز میشه و2 تا خط نوشته میاد همین !!!!!!!!!!!!!!!
تا اونجایی که من اطلاع دارم این روش همه چیو کامل منتقل نمی کنه تا اونجا که میشه میبره رو sdنقل قول:
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
نقل قول:
به دل نگیر ... بنظرم شوخی بود
من هم تا حالا با مشکل هنگ برخورد نکردم ، اما وقتی تا خرخره گوشیو از برنامه پر می کنم سرعت پایین میاد مثلا تو مراحل پیشرفته انگری بردز کند میشه و ... اما با تعداد زیاد نرم افزار ها ! مثلا بالای 7 صفحه ...
وایرلس هم جدیدا نشده اما قبلا گاهی روشن نمیشد که با خاموش روشن کردن یا صبر کردن مساله حل میشد
خب بعدش اون كار هايي كه گفته انجام بدي وبا موفقيت تموم شه ديگه هر برنامه اي رو كه بريزي مي ره تو sd. من پيشنهاد مي كنم بعد ريختن پچ يك برنامه بريزيد وبعد بريد توي قسمت manage aplication داخل setting بريد وداخل همون برنامه بشيد اگر گزينه ي move to phone وجود داشت يعني برنامه درست كار كرده.نقل قول:
شما خودت از این کار جواب گرفتی؟؟؟ من هر کار میکنم نمیشهنقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه کمک حیاتی بکنید بهم . چون 2-3 روز وقت دارم گوشی بخرم .
آقا من بين Galaxy Gio و Wave II موندم.از يه طرف سخت افزار قوي Wave II وسوسه م ميكنه كه بخرمش از طرف ديگه بادا بودنش يكم نگرانم ميكنه . گيم و برنامه رايگان (كرك شده ) براش زياد پيدا ميشه ؟؟؟ من اول قصدم 100% Gio بود ولي وقتي فهميدم در زمينه ي گيم زياد قوي نيست يكم نظرم عوض شد.حالا همه گيم هاي HD كه واسه Android و iPhone و سيمبين مياد واسه بادا هم مياد ؟؟؟
درضمن اينكه ميگن قراره بادا 2 غوغا كنه راسته ؟؟؟ اين Wave II به بادا 2 آپديت ميشه ؟؟؟
كلا بين Gio و Wave II كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟(تعداد گيم و نرم افزار و همين طور خوب و با گرافيك بالا (HD) بودنش هم برام مهمه)
تورو خدا هرچي زودتر كمكم كنيد چون 2-3 روزه قراره يكي از اين دو رو بخرم.
-----------------------------
درضمن دوربین برام مهم نیست .
خواهش میکنم تورو خدا بدون طرفداری بگین . چون واقعا بین این دو گزینه موندم.اگه جیو گیم هارو راحت باز میکرد که نظرم 100% جیو بود اون موقع !!!
چند تا سوال
1- به 2.3 آپدیت میشه ؟
2- میشه از گوشی به عنوان مودم استفاده کرد؟ و اینترنت Gprs را روی لب تاب فرستاد؟ با کابل یا بلوتوث یا وایرلس
3- باتریش چطوره و چقد عمر میکنه؟
نقل قول:
والا من اونقدر از بادا اطلاع ندارم اما منطق میگه قطعا از لحاظ وسعت برنامه و بازی به آندرویید نمی رسه ، و سخت افزار هم وقتی نرم افزار مناسب نباشه که به کار نمی "آد!
+ از لحاظ بازی هم بازی hd خیلی روی جیو نباید حساب کرد بنظرم البته میشه ها و بازی های hqvg روش جواب می دن اما انصافا بازی توی این سایز ال سی دی چه لطفی داره تازه اونم بدون کنترلر درست حسابی
بیشتر بازیهای با گرافیک می نی مال ( ساده و عالی از نظر هنر گرافیکی نه قدرت) خوبن که اونا هم جواب می دن
این نظر شخصی من بود
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
نقل قول:
1- چرا که نه ، بله
2- دقیق اطلاع ندارم ولی احتمال زیاد میشه
3- بستگی به شدت کارت داره ، چی کار و به چه میزان می خوای بکنی از چند روز تا نصفه روز!