با سلام خدمت دوستان من قصد دارم HP Pavilion DV6-6050 رو بخرم ولی از بعضیا شنیدم که hp خرابیش زیاده و قابل اعتماد نیست دلم میخواد لپتاپم دو سه سالی برام راحت کار کنه لطفا راهنماییم کنید:20:
Printable View
با سلام خدمت دوستان من قصد دارم HP Pavilion DV6-6050 رو بخرم ولی از بعضیا شنیدم که hp خرابیش زیاده و قابل اعتماد نیست دلم میخواد لپتاپم دو سه سالی برام راحت کار کنه لطفا راهنماییم کنید:20:
دوستان بعد از ریکاوری کل پارتشن ها پاک میشه؟
بسته به نوع ریکاوری و آپشنی رو که انتخاب میکنید داره. گزینه هاش رو بخونید متوجه میشید!!نقل قول:
موفق باشی!:20:
سلام
من رفتم پيش فروشنده و گفت كه بدون گارانتي 1490000 و با گارانتي تعويض قطعات از يك ساله تا 3 سال 1560000 و حتي به مشكل زباد بر خورديد تعوض هم مي كنيم !
به نظرتون همچين شرايطي امكانش هست يا فقط براي فروش بيشتره ؟
اچ پی از لحاظ ساپورت نرم افزاری واقعا تکه
امروز برنامه hp support asistant را باز کردم دیدم از این طریق خودش اتومات تمام سخت افزارها را بررسی میکنه و اگه براش آپدیت اومده باشه ، پیشنهاد میکنه که دانلودش کنی
------------------------
یکی از آپدیت ها بایاس بود ، بنظرتون آپدیتش بکنم یا همین ورژن فعلی خوبه ؟
چرا لپ تاپ های سونی که همین قطعات رو دارن گرونترن؟
سونی یه چند وقتیه داره پول مارکش رو میخوره البته یخورده کیفیت ساختش هم بهتر هست!نقل قول:
وقتی بوت میکنی یه گزینه روشن اونم Factor Reset غیر از این هم چیزی نداره؟؟؟؟نقل قول:
سلام
وای وای وای غول ترین مدل لپ تاپ HP که همه برندی رو میخوره وارد ایران شد...............
.
.
HP EliteBook 8760W
CPU : Intel Core i7-2920XM 2.5GHz up to 3.5GHz
RAM : 16 GB DDR3
VGA : NVIDIA Quadro 5010M 4 GB dedicated GDDR5
H.D.D : 256 GB SSD 7200 RPM
Display : 17.3 " Full HD UWVA Anti-Glare
این مدل فول پورت هستش همه پورتی داره................Blu -Ray Rom هم داره......قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگ..........عجیب غولی هستش
قیمت 4.200.000
بله دوست عزیز قیمته خیلی غولی هم داره:41::31::19:نقل قول: