دیشب گوشی رو گذاشتم واسه دانلود گیم دیتا :| از ساعت 2 که رفتم خوابیدم تا ساعت 10 که بیدار شدم مونیتور گوشی روشن مونده بود :| گوشی به شدت داغ کرده بود :| خاموش کردم گوشی رو که یه وخ این داغی بلایی سرش نیاره... اما امروز 2 بار ریست شد یهو :| چیزیش نشده باشه یه وخ؟؟؟ :-اس فکر میکنم این داغی یه چنین اثری رو بزاره :-؟ چون روز اول هم که گوشی رو گرفتم چون شخص حاوی گوشی :دی گوشی رو توی صندوق گذاشته بود و جاده ای هم که ازش اومده بود + هوای اونروز به شدت داغ بود و تو جاده میگفت راحت 50 درجه میشد... در حدی که اول که گوشی رو گرفتم دستم کاملا داغ بود... و تا 2 روز مشکل ریست شدن داشتم و بعدش حل شد... خلاصه بگم هیچ وخ خریت منو نکنین و گوشی رو برای دانلود گیم دیتای فری نزارین :| :دی
بدون اغراق میگم که صفحه نمایش این گوشی در حد فاجعس :) :دی
اسپیکرش خیلی عالیه ولی... رام رسمیش هم در حد فاجعش :) در حدیه که حتی توی عوض کردن صفحه ی هوم اسکرین یه کم تیک میزنه... منم که تا الان جرئت نکردم بوت لودر رو آنلاک کنم :| اگه کسی رو میشناسین تو تهران که بوت لودر اتریکس رو آنلاک کنه لطفا معرفی کنین... با سازنده پودینگ هم صحبت کردم و گفته که مشکلی نیست ، بازم جرئت نمیکنم :-دبلیو :| : دی