اره من با Riven موافقم هم تانک خوبی هم DM خیلی خوبی میزنه فکر کنم جزو هیرو هست که penta kill گرفته :27:
درجه سختی خوب زیاد نیست
Printable View
اره من با Riven موافقم هم تانک خوبی هم DM خیلی خوبی میزنه فکر کنم جزو هیرو هست که penta kill گرفته :27:
درجه سختی خوب زیاد نیست
سیویر خوبه ... بلد نیستی بازی کنی ؟ :دینقل قول:
اول بازی کلی دمیج میده
بیخودی به قیافه هیرو نگاه نکن riven حرف نداره
منم دارم میرم بخرمش .... کلی پوله ولی :(
این سختی چیه که جزء مشخصه هیرو هست ؟ بدرد چی می خوره؟ شما با 400 تا rp تون چه کار کردید؟ نمیشه یه هیرو باهش خرید نصفش RP بدیم نصفش IP؟ :27:
مپ blind pick با draft pick چه فرقی با هم دارند؟ اگه تو پول دادن هست کدوم بیشتر میده ؟:27:
نه نمیشه :دینقل قول:
من باهاش یه اسکین white mage veigar خریدم :دی
قبلا از 520 شد 290 و الانم 10 تا دارم :دی
rp فقط اسکین بهترین چیزیه که میشه خرید مخصوصا وقتی off می خوره
راستی یه چیزی یادم اومد این دو صفحه رو خوندم.من الان 27 هستم از 20 به بعد runes تاثیر خوش رو نشون می ده خیلی.الان یه مشت هیرو خریده دارم ولی runes ندارم برای همشون.شما اشتباه منو نکنید برای runes هم پول کنار بزارید.
همین!:20:
بلایند که معمولیه و بلدینقل قول:
درفت ....
اولش یه مشت هیرو میاره
بعد از مثلا 30 ثانیه چندتارو بن هم تیمیت برای اون تیم حریف
بعد تیم حریف چندتا هیرو بن میکنه که نمیتونی برداری
بعد یه سری هیرو میمونه میتونی برداری و بازی کنی
کلا جالبه من همش دعا دعا میکردم Ashe رو بن نکنن :دی
از نظر ip هم نمیدونم فکر کنم یکی باشه!
اینجا هم انگلیسی توضیح دادهـ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخر هم نگفتید این سختی هیرو چیه و بدرد چی میخوره؟ و با این 400 میشه یه هیرو خرید که 250 نا هست و متاسفانه 150 زیاد میاد و دیگه کاربردی نداره جزئ اینکه boost برای ip یا xp بگیرم :31: حالا به نظر شما بدم اسکین کنمش مثلا میشه اسکین riven بخرم با 400 تا خرید یا باهاش همون یه هیرو و باست رو بخرم؟؟ و یه سوال دیگه برای هر سبک هیرو باید رانز جدا بخریم اینطوری پولی واسه خوده هیرو نمی مونه :27:
سختی هیرو سختی کار کردن با هیرو هستش.یعنی باهاش کار کردن سخته combo هاش هم سخته ولی عموما هیروهای سخت مثل cassopeia می تونن خوب kill بگیرن!نقل قول:
riven همه skin هاش 975 ا قیمتش off هم بخوره 487 تا میشه.که باید صبر کنید فرجی بشه اینا باز rp بدن .اگر نمی تونی صبر کنی همون هیرو با باست بخر وگرنه تو هر هفته چندتا off می خوره اگر خوشت اومد skin دیگه بخر با این rp.
برای تک تک که نه ولی حدود 7-8 صفحه runes میخوای mage-tank-support و ....
من خودم هنوز 4-5 تا runes دیگه می خوام یکیشو کامل کنم!:31:
به نظر شما یه هیرو 260 ip بخرم مثل master i یا ... یا boost ip 4win بخرم که 290 تا هست (اسکین نمی خوام البته اگه می خواستم هم نمی تونستم بخرم چون قیمتش از 520 به بالاست:41:) مگه اسکین تو قدرت تاثیر داره؟