اینترنتش درست شد.دیشب اس ام اس درخواست فعالسازی فرستادم.تازه امروز جواب دادن.نقل قول:
این نرم افزار و بازی رو اگه جواب بدین ممنون میشم.
Printable View
اینترنتش درست شد.دیشب اس ام اس درخواست فعالسازی فرستادم.تازه امروز جواب دادن.نقل قول:
این نرم افزار و بازی رو اگه جواب بدین ممنون میشم.
سلام .نقل قول:
باید نرم افزار کایز دانلود و نصب کنید .
کد:http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=APPS_IRN&CDCttType=SW&ModelType=N&ModelName=APPS_UPDATE&idyn=N&VPath=SW/201105/20110512115717796/Kies_2.0.3.11082_152_4.exe
باسلام
چطوری باید نرم افزارهایی رو که روی گوشی نصب کردم حذف کنم ؟
هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم
سلام .نقل قول:
توسط گزینه Edit در منو ( بالا سمت چپ ) .
من قبلا یه مموری 4گیگ کلاس 4سن دیسک داشتم که وقتی بازی آسفالت رو روش نصب می کردم موقع لود بازی و همچنین وسط بازی 2 یا 3 ثانیه گیر می کرد و دوباره رد می شد و همین روال ادامه داشت،این رم رو با یه رم 16 گیگ توشیبا کلاس 4 عوض کردم ولی همون مشکل قبلی وجود داره،1-به نظر شما مشکل از مموری کارت هستش یا از بازی؟ 2- آیا این مشکل برای شما هم وجود داره یا نه ؟3-آیا این مشکل می تونه از خود گوشی یا فریمور اون باشه ؟(فریمور من: s8530jpka1)
سلام .
دوست عزیز درسته که شما مموری عوض کردید اما کلاس مموری جدید هم 4 هست ، شما یه مموری توشیبا 16 گیگ کلاس 10 باید میگرفتید .نقل قول:
من قبلا یه مموری 4گیگ کلاس 4سن دیسک داشتم که وقتی بازی آسفالت رو روش نصب می کردم موقع لود بازی و همچنین وسط بازی 2 یا 3 ثانیه گیر می کرد و دوباره رد می شد و همین روال ادامه داشت،این رم رو با یه رم 16 گیگ توشیبا کلاس 4 عوض کردم ولی همون مشکل قبلی وجود داره،1-به نظر شما مشکل از مموری کارت هستش یا از بازی؟
من خودم از مموری کارت کینگ مکس کلاس 6 استفاده می کنم و مشکلی در اجرای آسفالت 5 و ... نداشتم .نقل قول:
2-آیا این مشکل برای شما هم وجود داره یا نه ؟
نه ، فریمور گوشی من هم jpka1 هست .نقل قول:
3-آیا این مشکل می تونه از خود گوشی یا فریمور اون باشه ؟(فریمور من: s8530jpka1)
بچه ها مموری خوب و قیمت مناسب برا این پوشی چیه؟ من می خوام یه دونه بگیرم چطوریشو بگیرم؟ در ضمن شنیدم مموری بندازی تو این گوشی هنگ زیاد می کنه؟؟
با سلام : من امروز این گوشی را خریدم ، ولی متاسفانه فارسی را ساپورت نمی کنه ، فریمورش هم xxke1 هست ، آیا میتوان آن را فارسی کنم یا باید تعویض کنم ، با تشکر
سلام دوستان به نظر شما سیستم عامل بادا 2 میتونه با اندروید رقابت کنه؟
من میخواستم گوشی ویو 723 رو بخرم با سیستم عامل بادا اما یکی قبل از من خریدش و مجبور شدم ایکس 8 بخرم
نه عزیز.. فکر نکنم بتونه رقابت کنه!نقل قول: