قطعی پشت سر قطعی...کیفیت افتضاح....پشتیبانی صفر...شکایت بی فایده....و این داستان همچنان ادامه دارد
Printable View
قطعی پشت سر قطعی...کیفیت افتضاح....پشتیبانی صفر...شکایت بی فایده....و این داستان همچنان ادامه دارد
آره به خدا هنوزم این قطعی ها هستشنقل قول:
طرف با پررویی اومد تو تلویزیون اعلام کرد که در حال حاضر دیگه هیچ مشکلی وجود نداره
ولی قطعی داره
سرعت هم بین 80 تا 90 کیلو هست
چه فایده آخه؟؟
من نمیمونم تو مخابرات
میرم های وب میگیرم به خدا
فایده نداره
این قطعی ها و... فکر کنم مال اینترانت ملی باشه آخه قم موش آزمایشگاهی این طرح شده یعنی دارن تو قم تست میکنند اگه درست جواب داد سراسری میشه
در نشست استاندار قم با وزیر ارتباطات:
استان قم به عنوان پایلوت ملی در پروژه شبکه ملی اطلاعات انتخاب شد
خبرگزاری تسنیم: در نشست استاندار قم با وزیر ارتباطات، استان قم به عنوان پایلوت ملی در پروژه شبکه ملی اطلاعات انتخاب شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از قم ، به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قم ، در نشستی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، استاندار قم، دو تن از نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی و برخی از مدیران مرتبط استانی در محل وزارتخانه مصوبات سفر وزیر ارتباطات به قم مورد بررسی قرار گرفت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این نشست با اشاره به جایگاه استان قم به عنوان امالقرای جهان تشیع، بر آمادگی این وزارتخانه برای هرگونه همکاری در توسعه زیرساختهای تولید و نشر محتوای الکترونیکی در حوزه علوم دینی و فرهنگی تاکید کرد.
استاندار قم در این نشست با تقدیر از تلاش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در انتخاب استان قم به عنوان پایلوت ملی پروژه شبکه ملی اطلاعات خواستار اهتمام دستگاههای مسئول در تحقق این مهم شد.
من نمی دونم الان فایده این برای ما چیه ؟خوب الان هم داریم از سایت های داخلی استفاده می کنیم چه فرقی میکنه
سلام دوستان. چندتا سوال داشتم.
شماهنوز اون مشکلاتی که مخابرات قم داره، مثل قطعی و نوسان و دانلود شبانه ی ضعیف و... دارید؟ یا بهتر شده؟
میخوام ازشاتل بیام مخابرات چون مصرفم خیلی زیاده هزینه ترافیک شاتل نمی ارزه. 10 مگ هم ترافیک بیشتر نمونده خیلی عجله دارم.
ممنون.:n16:
مخابرات قم طرح نامحدود هم داره ؟
اگه دنبال دانلود شبانه هستی که مخابرات شبانه ها روی 30kb بسته و برای دانلود شبانه برو های وب یا صبانت البته اگه منطقتون صبانت محدود نشده باشهنقل قول:
اگه ترافیک روز میخوایی برو های وب با طرح فشفشه خیلی به صرفه هست برای روز
خلاصه هر جایی بهتر از این مخابرات خراب شده هست:n02:
نه داداش نا محدود کجا بود مخابرات عملا شبانه هم نداره تا چه برسه به نا محدودنقل قول:
توی طرح های مخابرات فقط یک دو تا شبانه داره که اون هم همه روی 30kB بسته شده
صبانت محدود کرده شبانه رو دیشب 160 مگ گرفتم، 30 kb هم باز خوبه شبی 800 مگ میشه.نقل قول:
ولی اینطور که تو پست های قبل هم دیدم روزانه اش گویا هنوز کیفیت نداره.
از قدیم هم البته همینطور بود و به نسبت قیمت ارزونتر طرح هاش نسبت به بقیه شرکت ها کیفیتش پایینتر بود. گفتم الان شاید بهتر شده باشه.
کدوم منطقه هستی شما ؟ سرعت داخیلیت هم محدود شده؟نقل قول:
اگه اینقدر شما قانع هستی خوب برو سراغ های وب و پارس انلاین که حداقل شبی بین 3 گیگ و بیشتر دانلود شبانه بهت میده