language & keyboard setting<settingنقل قول:
language & keyboard setting<settingنقل قول:
راستی گوشی میتونه mkv 720p پخش کنه؟
بهنقل قول:
مبارکه داداش / خوشحال شدم که بالاخره گیرت اومد گوشی . همیشه خوش باشی .
فارسی هم که داره دیگه حسابی خوش به حالتون . ما که فارسی به کارمون نمیاد :31:.
نمیدونم چرا هر جا دیفای میاره سریع تموم میکنه . مردم دارن عاقل میشن کم کم میفهمن موتورولا چیه :21:
بله باید برنامه Rockplayer روش نصب کنید میتونه بیشتر فرمت ها رو پخش کنه. ولی متاسفانه 720 روش لگ داره. ولی گفته میشه با آپدیت اون به froyo درست میشهنقل قول:
برای اجرای برنامه های جاوا شما باید اول این برنامه رو از اینجا نصب کنید :نقل قول:
من برنامه همراه بانک ملی رو نصب کردم ولی وقتی داخل میشم هیچ چیزی نمیتونم بنویسم برنامه همون صفحه اولش میمونه! :41:کد:http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android&action=show&psys=&f_id=460
مرسی هادی جان
آخه یه دفعه رو کرد:31: اصلا تو برندا هم ماهواره میگفت به ترتیب اینا رتبه گرفتن 1-بلکبری 2-موتورولا 3-اچ تی سی 4-آیفون
راستی این مسیجش اینتر نداره که بره خط پایین! چه کنیم؟؟ واسه احسانم اینطوریه!
چه کنیم؟؟:41:
راستی کسی میدونه چطوری میتونم از طریق تنظیمات بر فرض از حافظه قبلی واسه تایپ استفاده کنم؟؟
مثلا قبلا زده باشم salammm و با sal اون سلام قبلیه(salammm)رو بیاره
ممنون:11:
auto complete رو تو تنظیمات نوشتن فعال کن تو v3x که اینجوره فک کنم تو گوشیهای دیگه موتو هم همین گزینه باشه
خوش به حالتون :19: من که هنوز گوشی دستم نرسیده باید تا سوم صبر کنم
ایولنقل قول:
دیفای با تنظیمات v3x :31: / من هنوز تست نکردم ببینم دیکشنری داره مثل zn5 یا نه که کلمات قبلی رو تو حافظه ذخیره کنه و موقع تایپ حدس بزنه . اما باید یه چیزهایی داشته باشه .
پیداش کردم
languages & keybord>user dictionary
این هم manual این گوشی....
حجم 2.81 مگابایت
[HTML]http://www.motorola.com/staticfiles/Support/US-EN/Mobile%20Phones/DEFY_with_MOTOBLUR/US-EN/Documents/Static_files/DEFY_UG_US_68014009001A.pdf[/HTML]
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
دوستان دارم به این نتیجه میرسم که واسه اس ام اس نمیشه اینر کرد و رفت لاین پایینی:41:
کسی اگه بلد بود به ما ام بگه هر چه زودتر
چرا بابا اینتر داره ؟؟نقل قول:
مگه میشه نداشته باشه / تو کیبور مدل موتو که اینتر داره . تو حالت کیبورد کامل هم بااینتر احتیاج نیست و با تاچ میره خط پایین