به شاتلم زنگ زدم میگه مرکز شما پورتاش پر شده
یه نت اشغالی میفروشن اونم میخوای بخری یت نمیدن
Printable View
به شاتلم زنگ زدم میگه مرکز شما پورتاش پر شده
یه نت اشغالی میفروشن اونم میخوای بخری یت نمیدن
با توجه به Jiteering رو نت ولی سرعت و تک کانکشن عالیه!!!
ضمنا من ریتم رو 16 هست اما با 2 مگ بر ثانیه دانلود نمی کنم و فقط الکی رو 16 مگ هست و ریت دانلودم رو 1 مگابایت بر ثانیه هست!
تک کانکشن از سرور Guru3d - هلند!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح زمستانی تمدید پیشگامان برای مشترکان فعلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشگامان رو چه کسایی دارن اداره میکنن!!
اومدن 70 درصد ترافیک رو کم کردن و در عوضش 15 درصد قیمت رو کم کردن!! اسمش رو گذاشتن طرح ویژه زمستانی!!!
سرویس 8 مگ با 600 گیگ ماهانه حجم داخلی 50 تومن --- شش ماهش (3600 گیگ حجم) طبق مصوبه با 5 درصد تخفیف میشه 285 هزار تومن!! اینا 30 تومنش کم کردن در عوض حجم رو از یک سوم هم کمتر کردن!!!
نقل قول:
کجای کار مشکل داره ؟! من الان رو 12 ام همینقدره سرعتم
16مگابت بر ثانیه باید با 2 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه !!!!نقل قول:
آره دیگه منم همینو میگمنقل قول:
با توچه به اینکه دان استریم شما رو 16 جواب داده سرعتت پایینه
اشتباه تایپیت باعث شد منظورت رو متوجه نشم!!!نقل قول:
در اصل گفته بودی یه جای کار مشکل داره!!!
راستی پینگت جیتر داره ؟ مال من افتضاح داره!!!
پشتیبانی میگه همه چی گل و بلبله و اصن نمی دونه جیتر چی هست!!!
کسی اطلاع داره چرا وقتی تو تنظیمات مودم نوع ارتباط رو میذارم روی adsl 2+ یا gmdt دیگه هیچ دستگاهی توسط وای فای نمیتونه ب مودم وصل شه نه لپ تاپ نه گوشی
ولی وقتی رو اتوماتیک هست درست
دلیلش چی؟ اومدیمو یکی خواست بذاره رو ی چیز دیگ
شاید مودم شما خراب شده بهتره یک بار با نگه داشتن طولانی مدت پین ریست ؛ تمامی تنظیمات مودم رو ریستارت کنید و از ابتدا تنظمات را اعمال کنید.نقل قول:
شاید هم دچار اشتباه شده اید ، وقتی مدل کانکشن خودتون رو عوض میکنید ، ممکنه مودم در حالت جدید موفق به اتصال به مخابرات و برقراری اینترنت نشه .
در این مواقع به دلیل ساختار داخلی مودم که سعی در برقراری ارتباط داره ممکنه ؛ هنگ کنه و بخش وای فای دستگاه و بعضی دیگر از بخش ها برای مدت طولانی فعال نشود.
به هر صورت بخش اتصال به خط تلفن و مخابرات برای استفاده از اینترنت هیچ ربطی به بخش WIFI دستگاه ندارد و دو بخش جدا از یک دیگر هستند .
شما اگر سیم تلفن را بکشید و مودم هرگز امکان اتصال به اینترنت نداشته باشد ، باز هم بخش WIFI بصورت مجزا مشغول به کار خواهد بود.