نوشته شده توسط farzadba
بنابر آخرين تحقيقاتي كه بچه هاي سايت كرده اند ظاهرا شركت سامسونگ دو نوع تلويزيون با يك عنوان اصلي مدل وارد بازار كرده است:
ظاهرا بعضي از دوستان مي فرمايند كه تلويزيون هاي سفارش اروپا داراي اين ويژگي هستند و نشانه آن هم اين است كه نام مدل تلويزيون هاي اروپايي با حروف LE آغاز مي شود:
اما با اين وجود در جستجوهايي كه من كرده ام به اين مورد هم برخورده ام كه تلويزيون هايي در آسيا سفارش داده شده اند كه ديجيتال هستندو در اروپا نيز در برخي از كشورها تلويزيون آنالوگ وارد بازار شده است. پس بايد به ساير علامتهاي مدل نيز توجه كرد:
بعد از اين شماره مدل كه نوشتم 3 حرف ديگر وجود دارد كه اگر اشتباه نكنم به قرار زير است:
البته بعد از اين سه حرف هم حروف ديگري وجود دارند كه نمايانگر كشور هدف توزيع محصول است.
اين حروفي كه گفتم نتيجه تحقيق من بوده و شايد اشتباه باشد. بنابراين دوستان اگر موردي را مي دانند بيان كنند.
حالا بياييم سر سوال شما:
زماني كه وارد منوي مخفي مي شويد در واقع يعني شما به عنوان يك متخصص مي خواهيد به يك نرم افزار، سخت افزاري را كه قرار است با آن كار كند معرفي مي كنيد. بنابراين امكان هر تغييري وجود دارد و يكي از دلايل خطرناك بودن كار با منوي مخفي هم همين است. چون اگر اين معرفي اشتباه صورت بگيرد ممكن است دستگاه كار نكند و يا آسيب ببيند و يا در كاركرد برخي از قسمتها اختلال ايجاد شود. در عين حال برخي از شركتها امكاناتي را روي برخي از نرم افزارها غير فعال مي كنند و با فعال كردن آن و تغيير مدل دستگاه بازاريابي جديدي مي كنند و با يك تغيير ظاهري كوچك آن را به عنوان دستگاه جديد عرضه مي دارند كه عمده كار دوستان به شناسايي اين امكانات بر مي گردد.
در ارتباط با تغييري كه شما داده ايد بايد بگويم كه خود من هم شخصا اين كار را انجام دادم و به همين جواب رسيدم. يعني با اين تغيير گزينه هاي جستجوي ديجيتال به سيستم اضافه شد اما هم گزينه انتخاب زبان حذف مي شود و هم خروجي AV. ولي با وجود اين امر باز هم جستجوي كانال اثري نداشت و كانال ديجيتالي پيدا نشد و فقط كانال هاي آنالوگ پيدا و ذخيره شد. حالا دو احتمال دارد. يكي اينكه واقعا تيونر ديجيتال در مدل مذكور موجود نيست و ديگر اينكه بايد جاي ديگري رو در منوي مخفي تغيير داد بنابراين تغيير گزينه ديجيتال به آنالوگ
به تنهايي راه چاره نيست.
بنابراين دوستان و متخصصان بايد كمك كنند تا اين ابهام برطرف شود و شما هم كمي صبر كنيد و دست نگه داريد تا اين مشكل حل شود. ولي حتما پيگير باشيد.
با احترام 1- تلويزيون هايي كه تيونر آنالوگ دارند. 2- تلويزيون هايي كه تيونر آنالوگ و ديجيتال دارند. LE-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش اروپا T1R= مدلهايي كه تيونر آنالوگ دارند T1M= مدلهايي كه تيونر آنالوگ و ديجيتال دارند LA-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش آسيا