خیلی ممنون از شما
یک دنیا ممنون
خیلی ممنون از شما
یک دنیا ممنون
دوستان من تقریبا در حرکت شناسی ( فیزیک دوم دبیرستان ) مشکل دارم کمی ...
میشه یکم در مورد حرکت ها و نحوه ی شناساییشون و قرار دادن در فرمول بگید ؟
ممنون .
دوستان من یه مشکلی تو درک فصل اول فیزیک سوم دبیرستان دارم ( رشته ریاضی )
چطور از شکلی که بهمون دادن تشخیص بدیم یه فرآیند همحجم - همفشار - بی دررو یا همدماست ؟
ممنون
سلام دوستان من ۱پشت کنکوریم که ۲سال از درس دور بودم حالا امسال کنکور ثبت نام کردم!میخواستم بدونم برای این مدت کم تاکنکور برای رشته ریاضی چه کتابهایی باید بخونم کمک اموزشی و چه برنامه ای داشته باشم!ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید!میخوام از همین امروز فردا شروع کنم:41:
اگه حرکت دارای شتاب باشه که خوب شتابدار هست , سرعت هم متغیر هستنقل قول:
اگه حرکت دارای شتاب نباشه که خوب یکنواخت هست , سرعت هم ثابت هست
:10:
نقل قول:
اصلا نگرفتی سوالم چی بود ... !! :دی
این رو که بلدم باو !! بی خیال اصلا ... :دی
مثلا کجاشو بلد نیستی بگو توضیح بدم...؟!
جزوه هم دمه دسته:27:
نمودار های هم حجم: اگه نمودار بر حسب V و یکی دیگه از کمیت ها باشه (P,T,...) در صورتی میشه گفت همفشاره که نمودار بر محور V عمود باشه.نقل قول:
برای همفشار هم همینطوره.مثل بالایی.
اما اگه نمودار رو با کمیت هایی بغیر از کمیت اصلی بدن و بگن که نمودار چی هست.مثلا بگن ایا نمودار هم فشار هست یا و اونو بر حسب V-T بدن.اونوقت اگه امتداد این نمودار از مرکز مختصات عبور کنه یعنی این نمودار همفشاره.در غیر اینصورت هم فشار نیست و یه نوع نمودار دیگیه که شایدم جز حالات خاص نباشه...
واسه بی دررو هم که تابلوئه.گرمای دو نقطه از نمودار اگه برابر باشه مشخصه که بی درو هست.
واسه همدما هم میگیم اگر ضرب P*V در دو نقطه از نمودار باشه یعنی دما ها با هم برابره...
اگه متوجه نشدی بگو دوباره توضیح بدم...
راستی تو حالت بی دررو همه ی کمیت ها با تغییر یکیشون تغیر میکنن...
خــــودمم نمیدونم کجاشو بلد نیستم !! :دینقل قول:
گفتم شاید نکته ای چیزی دارید بگید ... آخه هفته بعد از کل فیزیک 2 امتحان داریم ! بیشـــترش هم حرکت شناسی هه ...
بجای این حرف ها برو درستو بخون بعدا هر کجاشو اشکال داشتی بیا تا کمکت کنیم :21:نقل قول: