خب جوابش رو دادین دیگه!...نقل قول:
Printable View
خب جوابش رو دادین دیگه!...نقل قول:
دوستان من میخوام بازی رو بخرم.نسخه ۲ دی وی دی سالمه یا ۳ دی وی دی؟؟؟
از چه کرکی استفاده کنم که مشکلی نداشته باشه؟ دوستانی که بازی رو تموم کردن راهنمایی کنند.
برای من 3 دی وی دیه و کرک skidrow روشه:20:نقل قول:
بره من که 3 دی وی دی بود و تا الانم دارم بازی می کنم .نقل قول:
راستی 2 تا باگ گنده واسم پیش اومد . نمی دونم چرا اینطوری د . تو اون مرحله که هلی کوپتر سقوط می کنه یکم جلوتر که رفتم .، دیگه هیچ کاری نمی کرد . نه میشست نه شلیک می کرد و نه ... . فقط راه می رفت . موقعی هم که شلیک می کردن هیچیم نمی شد . همینطوری 2 تا چک پوینت رد کردم تا اینکه بازم ارور صفحه آبی اومد .
یه جا دیگه هم موقعی که به اون منطقه رسیده بودم و باید مرحله تموم می شد نشد و همینطوری رفتم جلو تا خیابونا و ... تموم شدن و رسیدم به صفحه سیاه . بعد از اون سم داشت از ارتفاع پایین می افتاد تا اینکه بعد 1 دقیقه خودش بازی رو از نو شروع کرد .
من این پچرو نمی تونم بگیرم ، لینک دیگه ای ندارید ؟
مرحله ی شهر بازی تا تموم میشه آیا دمو داره یا نه؟؟؟
برای من تا مرحله شهر بازی تموم شد دیدم زنه سم و دستشو از پشت بسته و هفتیر و گذاشته پشتش
اگه برای شما دمو داشت بگید چی شد اونجا
ممنون
سلام.
یکی پیدا نمیشه که جواب سوال منو بده؟؟؟؟
دوستان من بازی رو که خریدم فقط یه کرک داشت خبری از ubisoft game lucher نبود
راحت بازی میکردم
امروز من پچ1.02 رو نصب کردم
از اون به بعد عین assassin's creed 2 لانچر ubisoft میاد بالا بعدش ازم serial key بازی رو میخواد
دیگه نتونستم برم تو بازی
الان بازی رو پاک کردم
ubi soft luncher رو هم remove کردم
بعد که دوباره بازی رو نصب کردم بازم نمیدونم چرا ubisoft luncher امد در صورتی که دفعه اول نصب اینجوری نبود
نمیتونم اصلا تو بازی برم
خواهش میکنم کمکم کنین
یا بازی رو برگردونین به حالت اول یا هم باید صبر کنین کرک این یکی ورژن بیادش...نقل قول:
دوستان این مشکلی رو که بعد از نصب پچ 1.02 به وجود میاد رو میشه با پاک کردن ubisoft game luncherنقل قول:
و ریختن روباره کرک خود بازی حل کرد
خودم الان تونستم
از مدیریت خواهش میکنم پست قبلی من رو حذف کنن
معذرت میخوام