[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دیروز رفتم بازیو بخرم گفتن هنوز نیومده ولی میارنش:31:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دیروز رفتم بازیو بخرم گفتن هنوز نیومده ولی میارنش:31:
دوستان من این بازی رو تموم کردم و باید اعتراف کنم فر تر از یک گیم بود
من 3 روز هست که بازی رو تموم کردم اما نمی تونم رهاش کنم و در شهر های مختلف می گردم تا شاید چیز جدیدی پیدا کنم
الان یک بار دیگه بازی رو شروع کردم
تا چند وقت پیش این قدر تبلیغات منفی علیه بازی زیاد شده بود که من این سوال رو از خودم می پرسیدم که آیا
Ubi Soft نسخه ی دوم بازی رو که منو 12 ساعت پای Xbox 360 میخکوب کرد خراب کرده؟!
دوستان Batman Arkham Asylum یک شاهکاره ولی اصلا در حد و اندازه های Assassins Creed 2 نیست
خیلی دوست دارم از بازی یه نقد بنویسم.امیدوارم که وقتش رو داشته باشم
هرگز گول تبلیغات منفی رو نخورید و این بازی فراتر از شاهکار رو از دست ندید
اينقدر assassin1 رو بازي كردم كه دارم كدهاي برنامه نويسيشو ميبينم. 2ماه ديگه بايد منتظر باشيم. 2 ماه..............:41:
بله خیلی ها تونستن تو ایران بیان ولی از وقتی وزارت ارشاد رده بندیه سنیو جدی گرفته .جلوی اومدن بازی ها رو میگیره ... ولی بازم ما خوره ها بازی رو گیر میاریم از زیر سنگم که شده :34:..نقل قول:
دیگه داره ubi با این کش دادن خودشو لوس میکنه
بازی از جایی نمیاد، بازی هست روی اینترنت باید دانلود بشه فقط و شرکتها یا افرادم دانلود میکنن و پخش میکنن. مگر اینکه منظورتون نسخه PS3 باشه.نقل قول:
منم بازی رو یه یک هفته ای میشه گرفتم ولی وقت نکردم خدمت برسم.:دی
بازی از همون اول یه شوک بهتون وارد میکنه یهو صدای جیغ های یه زن رو می شنفید که داره می زدا.:دی
این اولش باحال بود ولی من بعد از چند مرحله یکم کسل شدم نمی دونم چرا یعنی بازی سرعت و درگیرکنندگی
لازم رو نداره البته شاید اوایلش اینجوری باشه و کم کم بهتر بشه در کل طراحی شهر و آدماش از نسخه ی
قبلی خیلی پیشرفته تر شده!
و یه چیز جالب بازی این قسمت اجیر کردن چند نفره که در انجام ماموریت کمکمون میکنن!
وزارت چي چي:27:؟ رده بندي چي چي؟:16:نقل قول:
شرمنده. حرفت خنده دار نبود ولي وزارت فرهنگ اين وسط هيچكاره است. فقط در يه صورت ميتونه تا 90% كنترل كنه. اونم بحث اينترنت ملي هستش كه اينجا جاي بحث درباره اش نيست و بهتره همينجا كاتش كنيم.
تو شماره AC1 خنجرهاي پرتابي زياد كاربرد نداشت. مگر براي شكست دادن المعلم. توي شماره AC2 سبك silence kill تغييري كرده؟ يا استفاده از ابزارهاي جديد؟
اون اولاشه که یکم با محیط بازی آشنا بشی و در ضمن اتزیو بنده خدا بچه سر به راهی بوده و تا آدم کش بشه وقت میبره! کلا بازی از جای دستگیری پدرش شروع میشه و موضوعات قبل اون یه پیش زمینه برای بازی هستش!نقل قول:
این اولش باحال بود ولی من بعد از چند مرحله یکم کسل شدم نمی دونم چرا یعنی بازی سرعت و درگیرکنندگی
لازم رو نداره البته شاید اوایلش اینجوری باشه و کم کم بهتر بشه در کل طراحی شهر و آدماش از نسخه ی
قبلی خیلی پیشرفته تر شده!
و یه چیز جالب بازی این قسمت اجیر کردن چند نفره که در انجام ماموریت کمکمون میکنن!
من الان دیگه تقریبا داستانو میدونم ولی خواهشا داستانو لو ندید برای اینکه ما pc بازها حالا حالاها باید در ارزوی AC2 باشیمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Assassin's Creed: Lineage
کارگردان: یاوس سیمونئو (Yves Simoneau)
تهیه کننده: پیر ریموند (Pierre Raymond)
نویسنده: یاوس سیمونئو (Yves Simoneau)، ویلیام ریموند (William Reymond)
موسیقی: جورج اس. کلینتون (George S. Clinton)
تاریخ انتشار: 26 اکتبر, 2009 - قسمت اول
14 نوامبر, 2009 - قسمت دوم و سوم
مدت زمان: 36 دقیقه
محصول: فرانسه و کانادا
زبان: انگلیسی
داستان
داستان این فیلم کوتاه مقدمه ایست برای بازی ویدئویی Assassin's Creed II که در آن به معرفی پدر کاراکتر اصلی بازی یعنی جووانی اودیتوره د فیرنزه (Giovanni Auditore de Firenze) می پردازد. جووانی آدمکشی است که در طول دوره رنسانس ایتالیا و در قرن 15 زندگی می کند. در شروع عصر جدید، توطئه ایی توسط جمعی فاسد برای سرنگونی خانواده قدرتمند مدیچی و نابودی ایتالیای واحد شکل می گیرد. به عنوان یک آدمکش، جووانی باید با این تهدید مقابله و عدالت را اجرا کند. داستان به معرفی وضعیت قبل از Assassin's Creed II، می پردازد.
قسمت اول
در شهر فلورانس، سال 1476، آدمکش، جووانی اودیتوره، با خود عنوان می کند که در پس روشنگری رنسانس، فساد، خیانت و قتل فراوان هستند ، اما به منظور حفظ عدالت، افتخار و امنیت خانواده اش، او مبارزه خواهد کرد. قبل از راهی شدن به خیابان های فلورانس، بی سر و صدا، به تماشای همسرش ماریا (Maria) و فرزندانش که در کنار همدیگر از زندگی لذت می برند می نشیند. بیرون از خانه، در کمین دسته ای مزدور به رهبری نجیب زاده فاسد، رودریگو بورجا (Rodrigo Borgia) که قصد دارند مخفیانه و در دل تاریکی از شهر فرار کنند می نشیند. جووانی دو تن از مزدوران را کشته و نفر سوم را مجروح می سازد، اما بورگیا فرار می کند.
مانوئل تادروس (Manuel Tadros) در نقش، رودریگو بورجا
جووانی مرد مجروح را به نزد اربابش لورنزو مدیچی (Lorenzo de' Medici) می برد، و به او هشدار می دهد شایعاتی شنیده از واقعه ایی که نزدیک بوده و موجب تغییر در قدرت خواهد شد. لورنزو از اسیر بازجویی می کند: زیر شکنجه، زندانی اعتراف می کند که در شهر میلان، روز پس از کریسمس، ضیافت سنت استفان، هنگامی که زنگ کلیسا برای بار دوازدهم و آخرین بار زده شود، گالیزو ماریا اسفورتزا (Galeazzo Maria Sforza) دوک میلان کشته خواهد شد. جووانی خود را به میلان رسانده و در کلیسا که مراسم عشاء ربانی در حال اجراست دوک را پیدا می کند، اما نمی تواند مانع قتل او شود، و در نتیجه دوک کشته می شود. قاتلان به نگهبانان دوک و خود جووانی حمله می برند. سعی جووانی برای اینکه نگذارد آخرین قاتل توسط یکی از نگهبانان کشته شود و بتواند از او باز جویی کند بی فایده است و نگهبانان آخرین نفر را می کشد. بهر حال، جووانی بدن او را می گردد و کیسه ایی از سکه هایی طلایی را پیدا می کند که نشان ملی ونیز روی آنها مهر شده است.
آلکس ایوانوویچ (Alex Ivanovici) در نقش، لورنزو مدیچی
بعد از بازگشت به خانه، جووانی پسرانش، فدریکو (Federico) و اتزیو (Ezio) را در حالی که شطرنج بازی می کنند تماشا می کند، و به پسر جوانش، اتزیو نصیحت می کند که چگونه به بازیکنی بهتر تبدیل شود. او در خلوتگاهش، با خود عنوان می کند که مرگ دوک میلان باعث شد مدیچی یک متحد قدرتمند را از دست بدهد، و در حال حاضر، دشمنان برای حرکت بعدی خود آماده خواهند شد. به هر حال، او می داند که کجا آنها را پیدا کند...
رومانو اورزاری (Romano Orzari) در نقش، جووانی ادیتوره - کلودیا فری (Claudia Ferri) در نقش، ماریا ادیتوره
Assassin's Creed - Lineage (Part 1) | 14:11
قسمت دومکد:http://www.youtube.com/watch?v=ct2kbLBuSOg
جووانی برای رسیدگی به قتل دوک میلان و یافتن عاملینش وارد ونیز می شود. تحقیقاتش او را به کلیسای جامع سنت مارک (St Mark's Basilica) می رساند، پس از قتل محافظی که سر راهش قرار داشت، او در نزدیکی یک اتاق به صحبت گروهی از مردان به طور مخفیانه گوش می دهد. او می بیند آنها پیکی را که حامل نامه ایست به سوی رم می فرستند تا آنرا به دست اربابشان برساند، و اصرار هم دارند که این قضیه از اهمیت زیادی برخوردار است. جووانی پیک را دنبال می کند و در کوچه های ونیز جلوی او را می گیرد: پس از یک نبرد طولانی، جووانی بر پیک غلبه کرده و تلاش می کند تا او را به حرف آورد: اما، پیک از صحبت امتناع می کند، و با تیغ مخفی جووانی کشته می شود. جووانی نامه را که با نشان خانواده بارباریگو (Barbarigo) مهر و موم شده است برمی دارد، و به فلورانس باز می گردد.
فرانک فونتاین (Frank Fontaine) در نقش، مارکو بارباریگو
در فلورانس، جووانی نامه را به لورنزو مدیچی تحویل می دهد: اما، نامه به رمز عجیبی نوشته شده است. دستیار لورنزو، قاضی اوبرتو آلبرتی (Uberto Alberti) عنوان می کند که چند ساعت لازم است که نامه رمزگشایی شود، و جووانی را برای استراحت به خانه اش می فرستد، و قول می دهد وقتی کار به انجام برسد او را احضار کند. کشیشی به نام آنتونیو مافی (Antonio Maffei) که در خدمت مدیچی فعالیت دارد نامه را ترجمه کرده و آن را به اوبرتو تحویل می دهد، اوبرتو به کشیش می گوید که جووانی و لورنزو را فرا خواند، اما هشدار می دهد که با کسی در مورد محتوای نامه هیچ صحبتی نکند. جووانی که به سمت قصر مدیچی راهی می شود با پسرش، اتزیو، مواجه می شود. او عنوان می کند که چرا پدرش باید در اواخر شب از خانه خارج شود و می خواهد که او را همراهی کند، اما جووانی امتناع کند.
مایکل پرون (Michel Perron) در نقش، اوبرتو آلبرتی - شان بایچو (Shawn Baichoo) در نقش، آنتونیو مافی
در قصر، اوبرتو ادعا می کند که آنها (رمز گشایان) قادر به ترجمه نامه نیستند، و بنابراین تنها راه این است که ببینیم چه کسی در رم نامه را تحویل می گیرد. به رغم خطر این کار، جووانی داوطلب می شود که نامه را به رم برساند: لورنزو عنوان می کند که دشمنانش را بیابد... و نشان دهد هیچ بخششی در کار نیست. در ونیز، خانواده بارباریگو، و رودریگو بورجا که رئیس آنهاست با هم جمع شده، دعا می کنند که "به یاری خدا پدر فهیم با ماست!"، (تایید بر این است که آنها تمپلار هستند)، و خود را برای نبرد آماده می سازند.
Assassin's Creed - Lineage (Part 2) | 09:45
قسمت سومکد:http://www.youtube.com/watch?v=fJXpcuAZb3Q
جووانی وارد رم شده و نامه را طبق دستور تحویل می دهد، نامه دست به دست به بورجا می رسد. بورجا که توسط جووانی تعقیب می شود مستقیما به واتیکان می رود، جایی که نامه را به پاپ سیکتوس چهارم (Pope Sixtus IV) می رساند. هر دو نظر بر این دارند که لورنزو مدیچی تمایلی ندارد مقابل مقام پاپ سر تعظیم فرود آورد و تحت خدمت واتیکان باشد؛ بورجا وقتی توضیح می دهد که می تواند به زور متوسل شود، پاپ موافقت می کند که برای به تحت امر درامدن فلورانس، پشتیبانی معنوی و کمک های نظامی در اختیارش قرار دهد.
آرتور گروسر (Arthur Grosser) در نقش، پاپ سیکتوس چهارم
با این حال، هنگامی که بورجا آنجا را ترک می کند، همچنان توسط جیووانی دنبال می شود. اما بورجا که متوجه شده، او را به کلیسای جامع سنت پیتر (St Peter's Basilica) می کشاند. جووانی هنگام جستجو، با بورجا مواجه می شود. بورجا از مهارت های جووانی تقدیر کرده و عنوان می کند که مهارت های او استفاده زیادی برای جنبش تمپلار دارد، و اگر او به آنها بپیوندد، زنده خواهد ماند تا 'دنیای جدید' را ببیند. جووانی امتناع کرده، بیان می کند که تنها راه برای پایان این است که در گلوی بورجا تیغ آدمکش فرو رود، بورجا با بیان "خواهیم دید!"، به مردانش دستور حمله می دهد. جیووانی دلیرانه نبرد کرده و مهاجمان را شکست می دهد و تیغ پنهانش به خاطر ضربه شمشیر یکی از مهاجمان شکسته می شود، اما او به خاطر چاقویی که بورجا به سینه اش پرتاب میکند مجروح شده، و بورجا فرار می کند.
جسی رت (Jesse Rath) در نقش، فدریکو ادیتوره
جووانی به خانه اش در فلورانس باز می گردد، و همسرش زخم هایش را مداوا می کند. او به همسرش عنوان می کند که می ترسد قتل دوک تنها آغاز یک توطئه باشد، و ضربه بعدی حمله به فلورانس خواهد بود، و اینکه او نسبت به امنیت مدیچی، متحدانش و خودش نگران است. ناگهان، پسر بزرگتر، خبر از وجود مردان مسلح در مقابل خانه را می دهد که به نظر می آید برای یافتن جووانی آمده اند. او به پسرش عنوان می کند که به نگهبانان بگوید پدر پیش از این خانه را ترک کرده است، سپس جووانی از طریق راه مخفی فرار می کند.
دون بوستیک (Devon Bostick) در نقش، اتزیو اودیتوره
در رم، بورجا و اعضای تمپلار تایید می کنند که تهدید اصلی برنامه های آنها جووانی می باشد: با این حال، بورجا می گوید که وی برنامه ای برای آدمکش آماده دارد، و اینکه هیچ چیز در مقابل آنها توان ایستادگی ندارد. در فلورانس، جووانی بعد از اینکه سر راهش اتزیو را در حال صحبت با دوست دختر خود می بیند در پیش خود عنوان می کند که روزهای تاریک در نزدیکی فلورانس بوده و زمان در حال طی شدن است: جنگ نهایی آغاز خواهد شد. او بدون توجه به آنچه اتفاق می افتد بیان می کند که، "پسرانم، همیشه به یاد داشته باشید که ما اودیتوره دا فیرنزه و آز آدمکشان هستیم!"
فیلم با پیغام "نتیجه... در دستان شماست" به پایان می رسد.
Assassin's Creed - Lineage (Part 3) | 14:21
منبع:کد:http://www.youtube.com/watch?v=JDnP6xwteG4
Assassin's Creed: Lineage - Wikipedia
en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_creed_lineage