من همچین گذینه ای ندیدم توش بهتر هست از توی ویندوز این کارو با نرم افزار انجام بدیدنقل قول:
Printable View
من همچین گذینه ای ندیدم توش بهتر هست از توی ویندوز این کارو با نرم افزار انجام بدیدنقل قول:
نقل قول:
در حین پخش با استفاده از کلیدهای جهتی چپ و راست می تونید اینکارو انجام بدید ..
:20::20:
بابا کارت درسته ایول حرفه ای!نقل قول:
یه سوال دیگه
بعضی از زیرنویس های SRT بغیر از چهار حرف پ ژ گ چ حرف "ک" رو هم جدا نشون میده. با چه کدکی SRT رو Save کنم که این مشکل واسه حرف "ک" پیش نیاد؟
دوستان الان آخرین مدل این دستگاه که تو ایران هست چه مدلیه و قیمتش چنده؟؟؟؟
ممنون
-الان همين wd live گويا هست 140 تقريبانقل قول:
نقل قول:
شما باید زیرنویس هاتونو تبدیل کنید به فرمت Sub / IDX .... که دیگه مشکلی توی نمایش براتون پیش نیاد...
با برنامه Subtitle Workshop می تونید این کارو انجام بدید ...
:20::20:
ممنون از راهنماییتنقل قول:
این معایبی که در صفحات اول اشاره شده بود در این مدل هم وجود داره یا برطرف شده؟؟؟
معایب:
- مشکل در پخش بعضی از فایلهای تصویری با رزولوشن 1080P تصاویر گا گاهی شطرنجی میشن (که احتمالا در فریم ویر های بعدی اصلاح میشه و یا شاید بشه با کانورت فایل به فورمت دیگه این مشکل رو حل کرد)
- عدم پخش صدا در بعضی از آیتم ها که دارای صدای دیجیتال هستند ( این مشکل هم احتمالاً در فریم ویرهای بعدی اصلاح میشه ویا اینکه با اتصال کابل اپتیکال صدا به دستگاه حل بشه)
- عدم وجود کلید بر روی دستگاه، و محدود بودن دسترسی به منوی دستگاه تنها از طریق ریموت کنترل
- عدم ساپورت زیر نویس فارسی ( این مشکل هم احتمالاً در فریم ویرهای بعدی اصلاح میشه)
-دوست گلم دو مدل وجود داره wd و wd liveنقل قول:
-دو مشكل اولي فكر ميكنم بيشتر به wd مربوط بود
-دو مشكل ديگه همچنان پا برجاست
دوست عزیز این کار رو که بلدم اما دیدم بعضی از زیرنویس های SRT کاراکتر "ک" مشکلی نداره اما تو بعضیا جدا میزنه نمیدونم چرا؟نقل قول:
سوال بعدی که واسم پیش اومده اینه که وقتی با کابل HDMI به HDTV LG وصل کردم میزنه: 1080P 50HZ حالا چرا 50هرتز؟ تلویزیون من تا 100هرتز نشون میده نمیدونم تنظیمات خاصی داره؟ چیزی پیدا نکردم فقط یه HDMI deep color هست که یه 8بیت داره و یه 12بیت که هرکاری کردم 12بیت هم نشد! شاید هم از نوع کابل HDMI من باشه چون ازین ارزوناست اگه تاثیر داره که یه خوبشو بخرم
و نکته آخر اینکه قبل از خریدن این دستگاه فکر میکردم که قابلیت Copy / Paste / Delete نداره اما با کمال خوشحالی دیدم این قابلیت رو داره و خیلی خوب هم کار میکنه
نقل قول:
من توی تبدیل زیرنویس ها به این مشکل برنخوردم ... شما هم نگفته بودی اینارو می دونی که :31:
شما زیرنویسهاتو با نوتپد باز کن , و با استفاده از گزینه سیو از اونارو به فرمت یو تی اف سیو کن و بعد کانورت کن ببین چطوره !
همون قسمت که که مربوط به 8 بیت و 12 بیت رنگ هست رو گزینه اچ دی ام آی اینتر بزن اونجا می تونی خروجی دستگاه رو بصورت دستی تنظیم کنی ...
البته این 50 با اون 100 شما گمونم فرق داشته باشه .. الان دقیقا یادم نیست ..
بله گزینه کپی پیست و دیلیت رو شامل میشه این دستگاه ....
:46::46: