اين كه ميگن hp زود داغ ميكنه و نميشه زياد باهاش كار كرد درسته ؟
5010 dell رو هم شنيدم كه خيليها ازش راضي نيستن و كلا مارك dell به درد بخور نيست ميخواستم بدونم درسته ؟
پس بين گزينه هاي بالا ACER از بقيه بهتره ؟
5010 dell رو هم شنيدم كه خيليها ازش راضي نيستن و كلا مارك dell به درد بخور نيست ميخواستم بدونم درسته ؟
چندین هزار در رابطه با این موضوع توضیح دادم ... داخل تاپیک اختصاصی hp هم گفتم !!!نقل قول:
این مورد جوء سازی بود - گرما طبیعی هست و جای هیچ نگرانی ههم نیست !!
5010 جزء بهترین مدل های dell هست !!نقل قول:
بله dell دیگه کیفیت سابق رو نداره !!
بعد از asus و hpنقل قول:
درود
در مورد hp درست میگن قبلا داغ میگرد و گرما بیش از حد بود ولی دیگه این مشکل رو برطرف کردن
و در مورد aser باید بگم خدائیش لپتاپ خوبیه 5741G 8 ماهیه گرفتم دارم باهاش کارهای رندرینگ 3D میکنم آخ نگفته و 4 گیگ برام کمه که اونم براش یه رم میگیرم ارتقا میدم به 6 گیگ
نقل قول:
دوست عزيز گرافيكش واسه بازي چطوره ؟ بازيهايي مثل pes 2011 رو ميشه راحت رو high بازي كرد ؟
باتريش چطوره و چند ساعت ميكشه ؟
یه چند روزی میشه 5742 من با کارای گرافیکی مشکل پیدا کرده و حتی موقع اجرای پایینترین گیم ها هم تیک داره یعنی رو یه صفحه دو سه ثانیه گیر میکنه ...
درضمن من 4ماهیه دارمش مشکل نداشت! سی پی یو: کر آی 5 و وی جی ای: جیفورس جی تی 420 ام
مشکل از چی میتونه باشه؟
دوستان کلا با گرافیگ 5742 مشکل دارید یا نه؟
به فکر بازی با لپ تاپ نباش !!نقل قول:
دوست عزيز گرافيكش واسه بازي چطوره ؟ بازيهايي مثل pes 2011 رو ميشه راحت رو high بازي كرد ؟
باتریش زیاد تعریفی نداره و بعد از مرور زمان خیلی ضعیف میشه ..نقل قول:
باتريش چطوره و چند ساعت ميكشه ؟
اما حدودا 3 ساعت رو نگه میداره !!!
سلام !
من یه نوت بوک 5742 دارم
Acer Aspire 5742
Core i3 380M@2.53GHz,
3MB L3
DDR3 3GB 1333MHz
+500GB SATA
15.6" (1366 x 768) LED LCD
میدونم گرافیک نداره ولی میخواستم بدونم چقدر قدرت داره من میتونم یه بازی معمولی 2010 رو روش نصب کنم ؟
به عنوان مثال GTA San Andreas
اگه میشه چقدر بهش فشار میاره ! ؟ امکان داره به مشکل بخوره ! ؟
یه مشکل دیگه هم دارم درایور بلوتوث ش رو هم ندارم ؟!
مرسی !
edit
edit
edit
سلام
تو 5742 کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
اگه به وسیله ی کابل component و یا hdmi به tv وصل کرده باشی میتونی بین این دوتا با fn+f5سوویچ کنی...نقل قول: