یه مقدار Jony جان رو بازی کردم.کلا جالب بود.ولی این موتوره کلا حوصلمو سر برده.قحطه موتور بود.دی:
Printable View
یه مقدار Jony جان رو بازی کردم.کلا جالب بود.ولی این موتوره کلا حوصلمو سر برده.قحطه موتور بود.دی:
از كجا ميتونم دانلود كنم اين بازيو با كرك سالم
مشخصاتي كه ميخواد سيستم چياست ؟
فكر كنم صفحه ي اول لينك داره
به نظر من بازي با مزه اي هست
مخصوصا وقتي ميري توي كلوب ها
من توي بازي LOST يك SMS دريافتيدم كه ميگفت كه شماره ي 555-taxi زنگ بزن كه تاكسي بياد ولي هر كار كردم هيچي نشد
سلام بچه می خواستم توضیح بدین چه طوری بازی سیو می شه؟
اگه وقت کردید، حتما برنامه های تلویزیونی این بازی رو ببینید. بخصوص کارتونی به نام Republican Space Rangers که خیلی خنده دار و با مزه است!
داستانش در مورد سه تا سربازه که قصد دارن دموکراسی رو به شیوه ی آمریکایی در فضا و بین موجودات فضایی ترویج کنند. در عین حال از موجودات فضایی خیلی بدشون میاد.
برای سفر بین سیارات و کهکشان ها هم از سفینه ی زیر استفاده می کنند :
تو یکی از قسمت ها وقتی برمی گردن به سیاره ی زمین، متوجه می شند که نه تنها انسان ها با موجودات فضایی دوست شدند بلکه یک موجود فضایی هم به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شده.
عکس این رئیس جمهور خوش سیما که شباهت زیادی به یکی از اعضای بدن مردها داره! :
عکس دیگری از رئیس جمهور خندان آمریکا به همراه بانوی اول آمریکا :
سلام این بازی چه طوری سیو میشه
لطف کنید توضیح بدین
لطفا يه نفر بزاره مشخصات سيستم در چه حدي بايد باشه واسه اين بازي
صفحه اول گشتم نبود
الان دو روز میشه که منتظریم که این فایل رو برامون آپلودش کنی پس چی شد ؟؟؟نقل قول:
:11: :40: :11: :40: :11:
:10: :8: :10: :8: :10:
سلام
من توی یه مرحله گیر کردم توی The Lost and Damned
اونجا که باید بریم فرودگاه و یه زنه که با یه مرده میاد رو بگیریم و پلیسها رو بکشیم و بعد هم زنه مثل سیریش دنبالمون راه میفته روی نقشه هم هیچ کجا رو نشون نمیده (پلیس ها هم ولمون کردند)
باید چکار کنم؟
ممنون
بفرمایید:نقل قول:
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz
RAM: 1.5 GB
Hard Drive 16 GB Free Space
Video Card: 256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900
اینو از این سایت برات نوشتم:
کد:http://www.microsoft.com/games/en-us/GAMES/Pages/grandtheftautolibertycity.aspx