اون صبانت هست ساعتی یک بار شبانه اش disconnect میشه و 3تا7 هست!نقل قول:
شاتل 1تا7 هست و اینجور نیست که ساعتی 1بار شبانه اشdisconnect بشه!!
Printable View
اون صبانت هست ساعتی یک بار شبانه اش disconnect میشه و 3تا7 هست!نقل قول:
شاتل 1تا7 هست و اینجور نیست که ساعتی 1بار شبانه اشdisconnect بشه!!
درسته دوست عزیز من اشتباه نوشتم الان که گفتید متوجه شدم . منم منظورم همون صبانت بوده اشتباه تایپ کردم !!!نقل قول:
چند روز پیش یکی از اشتباههای بزرگ زندگیم را کردم و رفتم قراردادم با امین نت را فسخ کردم و جاش داتک ( ماتریکس ) گرفتم.خیلی زود بعد از سه روز خطم رانژه شد و آماده استفاده شد
ولی توی این چند روز اشکم دراومد . مدام قطع و وصل میشه . یعنی من 5 دقیقه بدون ترس قطع و وصل شدن نمیتونم اینترنت کار کنم . از یک سایت مثل 4shared یک کتاب ساده نمیتونم دانلود کنم . پشتیبانیش هم مدام همه تقصیرها را گردن مخابرات میندازن . در حالیکه قبلا یعنی دو هفته پیش با امین نت داشتم خیلی کم قطعی داشتم. الان هم اداره پدرم که نزدیک خونه ماست از اشتراک یک شرکت دیگه استفاده میکنه ولی قطعی نداره .
خلاصه از هر شرکتی بگیرید به جز این شرکت کلاهبردار ماتریکس ( مخصوصا مرکز مخابراتی حافظ )
اگه دوستان داتکی اطلاعات بیشتری دارن ما را در جریان بگذارن
با سلام خدمت شما دوست عزیز . من در پست های قبلی هم گفتم که اینا مشکل دارننقل قول:
اما مشکل اصلی میدونی چی هست اصلاٌ اینا این کاره نیستند ( به دلیل نداشتن اطلاعات کافی . باید چند تا متخصص درست می گرقتن )
من خودم مشکل باهاشون داشتم . خودم زنگ میزدم میگفتم مشکل از اینجا هست . 2 باره فردا خود پشتیبانیش حرفی رو که من یادش داده بودم به خودم میزد :31: خیلی جالب بود . ( خط رانژه نبود طرف زنگ میزد حرابی تلفن :18: )
ولی از من به شما نصیحت هر روز پیگیر کارت باش و زنگ بزن بهشون .
البته این رو هم بگم مشکل اصلی اکثرا مخابراته ولی شرکت های دیگه نفوذ بیشتر هست .
این اسمو توی لیست نمایندگان فن آوا پیدا کردم . سامانه پيشرو سامد(ديتا نت)نقل قول:
ممنون از توضیحات شما ، دوست عزیزنقل قول:
حالا مشکل شما حل شد؟
اره حل شد . فقط خودم هر روز زنگ میزدم و پیگیری می کردم .نقل قول:
مشکل شما هم مثل من قطعیهای مکرر بود؟نقل قول:
اینجا کسی هست از فن آوا سرویس گرفته باشه؟آدرسی شمارهای ازش دارید؟اصلا راضی هستین از سرویستون؟
ممنون.
دوست عزیز توی مرکز حافظ شاتل مشکلی نداره، اونو امتحان کردید؟نقل قول: