کدوم سکوت؟نقل قول:
یوفا نظر خودشو اعلام کرد و کلیه نظریه های چلسی رو اراجیف (Crap) نامید.
خبرشو صبح گذاشتم.
خبرگزاری فارس ظاهرا حالش خوب نیست.
Printable View
کدوم سکوت؟نقل قول:
یوفا نظر خودشو اعلام کرد و کلیه نظریه های چلسی رو اراجیف (Crap) نامید.
خبرشو صبح گذاشتم.
خبرگزاری فارس ظاهرا حالش خوب نیست.
نه این شما هستید که ظاهرا حالتون خوب نیست :38:نقل قول:
حتی اگه یوفا توهمات شما رو گفته باشه باز هم کسی که این حرفا رو باور کنه دست کمی از داور اون دیدار نداره :27:
این هم لینک آدرس سایت یوفا . لطف کنید و لینک اون خبری رو که فرمودین بدین تا با هم بخونیمش :
نقل قول:
کد:http://www.uefa.com/competitions/ucl/index.html
1- اصلا متوجه هستید چی میگید؟ اینا کسی اجازه کل کل و این حرف ها نداره که هر چی دلتون بخواهید بگید. در صحبت هاتون تجدید نظر کنید وگرنه بزودی براتون مشکل ایجاد میکنه. 2 روزه شما با درج اخبار منفی در 3 4 تاپیک و حتی تکرار اونها در تاپیک هواداران بارسا قصد بهم ریختن جو رو دارید. تحمل هم حدی داره.نقل قول:
2- من موردی رو ذکر کردم که خبرگزاری فارس با سایت معتبر گل تناقض داره. شما نسبت توهم رو در مورد من بکار بردید؟ اینجا بحث من و شما نیست. احترام خودتون رو هم نگه دارید.
3- مورد دوم خودتون رو مرور کنید. شما که از قبل قضاوت کردید و قرار نیست چیزی رو قبول کنید. خبر رو می خواهید چیکار؟
اگر هر بار که اومدید در تاپیک بارسا و خبر منفی گذاشتید اون هم تکراری, سرتون بالا بود و نگاهی به اخبار دیگر انداخته بودید خودتون خبرشو مشاهده می کردید. الان صفحه یکی مونده به آخره.
در ضمن اراجیف نامیدن ادعاهای چلسی توسط یوفا در سایت گل آرشیو شده و میتونید سرچش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمی واقعبین هم باشید بد نیست. از 6 خبر امروز سایت گل در مورد قهرمانان 4 5 تاش در ستایش بارسا یا قدرتش هست و یکی هم در مورد اظهار پشیمانی بازیکن چلسی از تهمت هایی که به داور زده. دیروز هم که دروگبا به غلط کردم افتاده و خبرش درج شده. خود چلسی هم دروگبا رو بخاطر رفتارش تحت فشار گذاشته.
حالا شما نمی دونم به عنوان هوادار (؟!) تا کی می خوای چلسی رو برتر جلوه بدی خودت می دونی.
پس احترم گذاشتن رو باید از شما یادبگیریم که اومدین و به همه توهین کردین آخرش هم میگین احترامتون رو نگه دارید =))=)) جوک خوبی بود .نقل قول:
اخبار واقعی مثبت و منفی نداره . . .
شما باید واقع بین باید که متاسفانه نیستید و با رفتارهای اخیرتون ثابت کردید که هیچوقت هم نخواهید بود . وقتی داور مسابقه فوتبال تیمی که هیچ کاری نتونست در زمین انجام بده رو میبره فینال انتظار دارید سایت معتبری هم پیدا نشه که طفداری تیمتون رو بکنه ؟
لطفا بیخودی پست ندید و ادعای روشنفکری و واقع بینی نکنید . من گفتم سایت یوفا سکوت کرده اونوقت شما میایید و حرف رو عوض میکنید و میگید که سایت گل در مورد قدرت بارسا:18: حرف زده .
برای اون حرفتون در مورد یوفا و اراجیف هم که دروغ از آب دراومد . هواداران چلسی بسیار باهوشتر و واقع بین تز از این هستند که شما با چندتا حرف بی اساس و به دور از منطق اونها رو قانع کنید .
شما اول ادعا میکنید که سایت یوفا این حرف رو زده بعش لینک سایت گل رو میدین :16:
1- خوبه شما وارد بحث نرمافزاری نشدید. روی لینک کلیک کنید بعد نظر بدید. سرچ هم کنید که David Taylor در یوفا چیکاره هست.نقل قول:
2- از تحریک هوادارن تیم های دیگه مخصوصا منچستر و بارسا در حال حاضر خودداری کنید. خیلی حرف واسه گفتن دارید دوستانتون در تاپیک چلسی منتظر شما هستند.
پس این میشه دومین دروغ شما در طی این 24 ساعت . در مورد اون بحث های داوری هم که همه حرف هاتون کذب از آب دراومد . الان هم که دروغتون معلوم شد . من متاسفم که هواداران بارسلونا حرف های شما رو باور میکنند :41:نقل قول:
خبر رو از سایت یوفا نقل میکنید و بعدش لینک گل رو میدید کار خیلی خوبیه . :thumbsup:
مشکل اینجاست که همه رو مثل خودتون فرض میکنید که هرچیزی رو باور کنند :27:
ظاهرا شما در خواندن پست های P30World مشکل دارید. شاید عکسشو با فونت درشت قرار بدم کارساز باشه. لینکش رو هم که دارید.نقل قول:
UEFA Condemn Chelsea Conspiracy Theories As 'A Load Of Cr*p
پست هارو با دقت بیشتری بخونید. من اسمی از سایت یوفا نیاوردم. مثل اینکه حذف چلسی برای شما حواس نزاشته.
برباتوف: اکثر تیمها از منچستر میترسند
" دیمیتار برباتوف " مهاجم بلغاری منچستر یونایتد اعلام کرد شیاطین سرخ میتوانند از عنوان قهرمانی خود در اروپا دفاع کنند.
این بازیکن بلغاری در جریان پیروزی 3-1 منچستر یونایتد مقابل آرسنال به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد و حالا به قهرمانی در اروپا چشم دوخته است. " برباتوف " یک بار با بایرلورکوزن در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادرید طعم شکست را چشیده و این بار نمیخواهد این داستان تکرار شود.
" برباتوف " گفت: « ما کلاس بالاتری از آرسنال داشتیم. ما میدانستیم این دیدار دشوار خواهد بود اما در عین حال از شرایط حریف و بازی آگاه بودیم. »
مهاجم بلغاری منچستر یونایتد افزود: « اکثر تیمها از ما میترسند و فکر میکنم در رم فینال تماشایی در پیش باشد. اگر مثل دیدار با آرسنال بازی کنیم، مشکلی نخواهیم داشت. »
اینیستا: شایسته حضور در فینال رم بودیم
" اندرس اینیستا " زننده گل صعود تاریخی بارسلونا به فینال لیگ قهرمانان اروپا معتقد است شایسته این پیروزی بودند.
" اینیستا " با گلی که در آخرین ثانیههای دیدار با چلسی زد، مجوز صعود بارسلونا به فینال را صادر کرد. او از این گل به عنوان بهترین لحظه زندگیاش یاد میکند.
" اینیستا " گفت: « شما نمیتوانید چنین لحظهای را در رویا تصور کنید. این یکی از بهترین لحظات زندگی من بود. فوقالعاده بود. در صحنه گل با تمام وجود به توپ ضربه زدم و شاید اگر یک بار دیگر چنین فرصتی پیش بیاید، نتوانم چنین ضربهای بزنم. بعد از به ثمر رساندن گل نمیدانم چه بلایی به سرم آمد و از خوشحالی نمیدانستم چهکار کنم. »
هافبک اسپانیایی بارسا افزود: « ما شایسته این پیروزی بودیم، نه فقط برای این بازی بلکه برای همه چیز، برای فصلی که تلاش زیادی در آن انجام دادیم. البته باید چلسی را تحسین کنیم که در 5 فصل اخیر همواره در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا حضور داشته است. »
وردربرمن و شاختار دونسک فینالیستهای جام یوفا
تيمهای وردربرمن آلمان و شاختار دونسک اوکراین برگزار کننده دیدار فینال جام یوفا خواهند بود.
در دور برگشت مرحله نیمهنهایی جام یوفا، تیم فوتبال وردربرمن در حالی که بازی رفت را در خانه خود با نتیجه 1-0 به هامبورگ واگذار کرده بود، در ورزشگاه خانگی این تیم با نتیجه 3-2 به برتری دست یافت و توجه به گل زده بیشتر در خانه حریف فینالیست شد. در این دیدار " دیگو "(29)، " پیزارو "(66) و " باومن "(87) گلهای وردربرمن را به ثمر رساندند و " ایویکا اولیچ " مهاجم کروات هامبورگ زننده هر دو گل تیم مارتین یول بود.
در دیگر دیدار این مرحله، تیم فوتبال شاختار دونسک تاریخساز شد و با شکست دیناموکیف به عنوان اولین تیم اوکراینی به فینال جام یوفا صعود کرد. شاختار با نتیجه 2-1 میهمان خود را شکست داد و در مجموع با نتیجه 3-2 پیروز شد. برای شاختار " جادسون "(17) و " ایلسینهو "(89) گلزنی کردند و تک گل دیناموکیف توسط " بانگورا "(47) به ثمر رسید.
بدین ترتیب تیمهای وردربرمن و شاختار دونسک 30 اردیبهشت در استانبول برگزار کننده دیدار فینال خواهند بود .