بازی رو برای PC چجوری Online بازی کرد؟
Printable View
بازی رو برای PC چجوری Online بازی کرد؟
بازی بعید می دونم بخش آنلاین اصلا داشته باشه.
چند تا سوال:
1-کاراکتر من تا آخر بازی می خواد در مبارزه ها به همین صورت یکنواخت ضربه بزنه؟یادمه در بازی The witcher ضربات در طول بازی آپگرید میشد.
2-الآن همراه کاراکتر من،سگش و مادرش هم هستند و تو مبارزه ها همه باهم می جنگند.این امکان هست که فقط یکی بجنگه و بقیه دخالت نکنند؟
3-در دیالوگها صدایی از کاراکتر من در نمیآد.
من پدر کاراکترمو پیدا کردم و مادر کاراکترم موند پیش پدره.الآن با یه ریشو هستم.داریم میریم دنبال چی؟
فعلاً هیچ فرقی در مبارزات با NWN2 ندیدم.
راستی این بخش تکنیک چیه؟اگه توضیح در صفحات قبل اومده بگید میرم پیدا می کنم.
متشکر
معلومه که داره. برای Xbox از شبکه Xbox Live و برای PC دقیق نمیدونم ولی فکر کنم یه ورژن خاص بازی که مخصوص Steam هست میخواد.
نه دوست من. این بازی اصلا بخش آنلاین نداره. روی xbox هم آنلاین نداره.نقل قول:
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/dragonage/answers.html?qid=124915
این بازی مطمئن باشید بخشی به اصطلاح به نام چند نفره نداره.اون چیزها فقط برای گرفتن بسته های مکمل از اینترنت هستش.این بازی سبکش در اصل نقش آفرینی کامیپوتر هستش که معمولا در این سبک بازی ها بخش آنلاین بازی کردن ندارند.بازی هایی که به اصطلاح MMORPG هستند برعکس این مخصوص آنلاین هستند.البته نمی خواستم سبکهای بازیو آموزش بدم و فقط برای اطلاع گفتم که احتمالا می دونید:20:نقل قول:
ببخشید این بازی مثل نیست که بشه حرکات شخصیت رو در جنگ انواع مختلفی انتخاب کرد باید با استفاده از قدرتهایی که در نوار پایین هست کارهای مختلف کنید که با پیشرفت چیزی جدید یاد می گیرد و در کلاسهای مختلف مهارتهای مختلفی وجود داره.اصلا با The witcher مقایسه نکن چون خیلی این بازی با اون فرق داره.نقل قول:
1-کاراکتر من تا آخر بازی می خواد در مبارزه ها به همین صورت یکنواخت ضربه بزنه؟یادمه در بازی The witcher ضربات در طول بازی آپگرید میشد.
حالا چه کاری یه نفر نجنگه.الان اولش هست اینو میگی بعد یکمی گذشت میفهی یه نفر نجنگه یعنی چی:20: بعدش تو موقع جنگها میتوین دکمه space رو بزنی تا بازی pause بشه و در اون صورت میتونی بگی هر شخصیتی چه کار کنه و به کی حمله کنهنقل قول:
2-الآن همراه کاراکتر من،سگش و مادرش هم هستند و تو مبارزه ها همه باهم می جنگند.این امکان هست که فقط یکی بجنگه و بقیه دخالت نکنند؟
اگر قرار باشه دیالوگهای شخصیت اصلی صدا داشته باشه که خیلی ساخت بازی سخت میشه چون تنوع دیالوگها بسیار زیاد هستش و معمولا در یان سبک شخصیت اصلی صدا نداره چون این بازی مثلا شما سه چهار دفعه می خواید برید و هر دفعه یه چهره و خصوصیات دارید نمیشه که صدا همه یکی باشه.کلا برای بازی های این سبک بهترین کار همین است.نقل قول:
3-در دیالوگها صدایی از کاراکتر من در نمیآد.
البته من داستانی که داری میری دقیقا نمی دونم چیه فکر کنم human noble باشه.در این بازی 6 خط داستانی وجود داره که البته اول بازی فقط فرق داره که حدود 1 ساعت هستش بعد از پایان هر داستان که شما برید یه Grey warden میشد که داستان بازی از این جا اصلش شروع میشه.نقل قول:
من پدر کاراکترمو پیدا کردم و مادر کاراکترم موند پیش پدره.الآن با یه ریشو هستم.داریم میریم دنبال چی
آره جستجو کنی احتمالا پیدا می کنی.این بخش خیلی مهم و مفیدی هستش و باید حتما یاد بگیری.نقل قول:
راستی این بخش تکنیک چیه؟اگه توضیح در صفحات قبل اومده بگید میرم پیدا می کنم.
سلام من در سرزمين redcliffe هستم و همه ي معموريت هاي داده شده از جمله نگهباني در شب رو انجام دادم فقط يك معموريت مونده به نام lost in the castle :find valena اما من نمي تونم اين شخص رو پيدا كنم. همه ي روستا رو هم زير و رو كردم حالا هم جلو دروازه هاي castle يه شواليه و ser perth ايستادند و دروازه ي قصر بسته مانده لطفاً راهنمايي كنيد
دوست عزیز شما مثل اینکه وارد قصر هنوز نشدید.اون ماموریت که گفتین یه ماموریت تقریبا فرعی هستش و اگر پیدا هم اونو نکنی عیبی نداره.یه ماموریت اصلی اگه اشتباه نکنم باید داشته باشی شما از طریق اون خونه که فکر کنم بقلش آسیاب بود یه راه مخفی وجود داره که باید بری اون جا تا از اون طریق وارد قصر بشی...نقل قول:
سلام من در سرزمين redcliffe هستم و همه ي معموريت هاي داده شده از جمله نگهباني در شب رو انجام دادم فقط يك معموريت مونده به نام lost in the castle :find valena اما من نمي تونم اين شخص رو پيدا كنم. همه ي روستا رو هم زير و رو كردم حالا هم جلو دروازه هاي castle يه شواليه و ser perth ايستادند و دروازه ي قصر بسته مانده لطفاً راهنمايي كنيد
ممنون ولي هيچ راه مخفي پيدا نكردم نمي دونم چطوري وارد قصر بشم ضمناً اگه مي شه در مورد اون ماموريت فرعي هم توضيح بدين متشكرنقل قول:
اون ماموریت فرعی باید دختر smith شهر رو که توی قصر هست پیدا کنی. که یه راه اینه که پیداش کنی و اون یارو خوشحال بشه ولی یه راه بهتر است اونه که دختر رو پیدا نکنی و وقتی برگشتی پیش پدرش بهش دروغ بگی که پیداش نکردی و اون مرده.بعد اون ناراحت میشه و از اون جا میره و به جاش یه smith جدید میاد که چیزهای بهتری نسبت به اون قبلی داره.نقل قول:
در مورد راه مخفی که به قصر میره دقیقا اسم اون خونه یادم نیست فقط میتونم بگم که همون جا که شب جنگیدید و از اون جا دشمنان میومدند یه خونه هستش که بقلش فکر کنم آسیاب بادی هست که اگر وارد اون خونه بشی یه راه مخفی زیرش هست که میتونی وارد قصر بشی