یه سوال دیگه چطور میشه ubuntu , kubuntu رو کنار هم نصب کرد
Printable View
یه سوال دیگه چطور میشه ubuntu , kubuntu رو کنار هم نصب کرد
اگر اشتباه نکنم شما دنبال نرم افزار برای کارت تی وی خود هستید من به شما tvtime را پیشنهاد میکنم من این نرم افزار را روی آبانتو نصب کردم و خیلی خوب جواب میدهنقل قول:
برای کارت دی وی بی میخوام
بسیار ممنون از ma.fardbastani و Hosein-mec که منو راهنمایی کردند.
سعی میکنم پارتیشنهای ویندوزم رو دستکاری کنم، اگه موفق نشدم نتیجه شو اینجا میگم و باز راهنمایی میگیرم!
فقط دوتا سوال قبلش:
Hosein-mec عزیز، ورژنهای قدیمی تر لینوکس با mount کردن NTFS مشکل داشتن و باید دستی mount میشدن(که شاید من توش به مشکل بر بخورم)، اوبونتو اینطور نیست؟ نسخه 7.04 رو دارم.
من هرچی Ctrl+c یا ctrl+d رو میزنم که از اسکن دیسک خارج شه، اینطور نمیشه راه دیگه ای هم هست که fsck رو اجرا نکنه؟
وقتی کانالها رو پیدا کرد و در لیست هستش و همه تجهیزات درست باشه - یعنی وقتی یه کانال رو انتخاب کردید در قسمت channels باید تیونر کار کنه- دیگه باید نشون بدهنقل قول:
اگر مشکلی داشته باشه باید ارور بده
بسته libdvdcss رو نصب کنید (البته بدون این هم باید پخش کنه)
همین برنامه کافئین خیلی برنامه خوب و راحتیه
تازه می تونید برنامه kaffeine-sc رو هم نصب کنید و یک سری از کانالهای کد شده رو باز کنید و لذت مثلا در حال حاضر کانالهای tps و polsat باز هستند (البته این دوتا مهمترهاش هستند)
تنها اشکالی که می تونم از این برنامه بگیرم channel list اونه بخاطر اینکه هیچ امکاناتی نداره
تا اونجایی که می دونم برای اینکه در هنگام startup پارتیشن مورد نظر چک نشه میتونید در فایل etc/fstab/ دو عدد آخر مربوط به پارتیشن مورد نظر رو صفر قرار بدید (اگر ۱ هستش ۰ کنید) اگر باز هم جواب نداد خط مورد نظر رو به صورت comment اش کنید (اول خط علامت # قرار بدید) تا اصلا موقع بالا اومدن سیستم مونت نشهنقل قول:
آپشن noauto هم می تونه کار ساز باشه - امتحان کنید)
می تونید هر موقع که احتیاج بود خودتون دستی مونت کنید
ولی در کل پارتیشن ها تون رو درست کنید بهتره
این کارها رو با همون اوبونتو به صورت live انجام بدید
سلام!
الان داشتم میگشتم دنبال اینکه چه جوری ubuntu را تبدیل کنم به Kubuntu va Xubuntu !
ولی همشون مشترک گرامی شدند!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا اگر مقاله ای در این مورد دارید بزارید!
ممنونم
شاد باشید.
فقط یک سوال، جایی هست که بشه بین دسکتاپ ها سوییچ کرد؟! غیر از ترمینال؟! من از ترمینال میترسم! حالا اگر دستوری هم داره بگید! سعی میکنم بتونم!کد:http://www.softwareheadlines.com/modules/planet/view.article.php/232042
(یک نمونه از اعتیاد به گرافیکال یوزر اینترفیس!)
برای تغییر Desktop باید اول Logout کنید و در صفحه login در قسمت Session دسکتاپ مورد نظرتون رو فعال کنید.
سلام. من 2 تا سوال دارم:
اول اینکه پکیج های مخصوص نگارش feisty رو میشه تو gusty نصب کرد و بدون مشکل کار خواهند کرد؟
دوم اینکه هر کدوم از پکیج ها یه سری پیش نیازهایی هم دارند که باید قبلش نصب شده باشند. ممکنه این پیش نیازها زیاد باشه. میخواستم بدونم چهطور میشه نصب این پیش نیازهارو آسون کرد؟ من اینترنت ندارم برای همین اگه راهی میدونید که بدون اینترنت کار منو راه بندازه ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر منظورت از پکیج برنامه های کاربردی هست باید بگم که میشه استفاده کرد.نقل قول:
بهترین راهش اینه که از سی دی هما استفاده کنید. از طریق این سی دی میتونید خیلی از نرم افزار ها , درایورها و بسته ها رو بدون نیاز به اینترنت نصب کنید. نسخه ۷.۱۰ سی دی هما مخصوص اوبونتو ۷.۱۰ هم اومده که میتونی از اینجا تهیه کنی :نقل قول:
دوم اینکه هر کدوم از پکیج ها یه سری پیش نیازهایی هم دارند که باید قبلش نصب شده باشند. ممکنه این پیش نیازها زیاد باشه. میخواستم بدونم چهطور میشه نصب این پیش نیازهارو آسون کرد؟ من اینترنت ندارم برای همین اگه راهی میدونید که بدون اینترنت کار منو راه بندازه ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
نسخه جدید دیسک هما برای خانواده اوبونتو ۷/۱۰ منتشر شد. دیسک هما با هدف بروز رسانی و نصب آسانتر بستههای نرمافزاری تکمیلی بر روی توزیع اوبونتو مخصوص کاربرانی که سرعت دسترسی اینترنت پایین دارند و یا تخصص کافی در نصب و پیکربندی بستهها و برخی قسمتهای سیستمی ندارند منتشر میشود. به کمک دیسک هما و با استفاده از رابط گرافیکی آن میتوانید بستههای نرمافزاری پرکاربردی که همراه اوبونتو نیستند را نصب نموده و یا تنظیمات خاصی را انجام دهید.
. . . .
کد:http://linuxshop.ir/product_info.php?products_id=77
باور کنید سرچ را، دوست عزیز در همین تاپیک توضیح کامل هست که چطور KDE و Gnome رو در کنار هم داشته باشید، باز هم و امیدوارم برای آخرین بار توضیح اینکه کافی است در ترمینال ubuntu دستور زیر رو تایپ کنید:نقل قول:
و یاکد:sudo aptitude install kubuntu-desktop
کد:sudo aptitude install kubuntu-desktop